Jos jedan 'ocajni terco'

i Eto tako poslije godinu dana cekanja i bezbroj ispunjenih i poslatih aplikacija dobih i ja poziv za brod...U pitanju je Mastermind Shipmanagement Ltd, kompanija registrovana na Kipru.. mali brod 120x20 m, general cargo.. ja sam radije htio na tankere ali nisam u situaciji da biram.. Trebao bi bit ukrcaj sredinom sedmice sledece..pa sto bude.. hvala svima koji su pokusali da mi pomognu sa raznim savjetima :)

Crnogorska Plovidba Kotor

Crnogorska Plovidba Kotor

Evala ljudi,

Skužajte,ne minjan temu nego san valjda debil nepismeni pa nikao ne uspivan otvoriti post na ovu temu.Uglavnon,ima li ko da navigiva na Crnogorskoj Plovidbi?zanima me koliki su ugovori,koji su Å¡oldi,kakvi su uvjeti života,gvardije u portu,regrutiraju li samo Crnogorce ili i Hrvate itd. E da,ovo me sve najviÅ¡e zanima za poziciju terca kuverte,ali bija bi zahvalan i na općeniton uvidu u situaciju na firmi.
Eto,ako ko more pomoći puno fala!

@ jaso

Prije mozda godinu dana sam pricao sa momkom koji je radio kadeturu na jednom od balkova Crnogorske plovidbe. Kaze da je zadovoljan uslovima zivota na brodu, stoji se malo duze po portima pa se moze i izac. Za ugovore za oficire nisam pitao, a za kadete je ugovor 12 mjeseci. Koliko sam ja upucen ( neka me neko ispravi ako grijesim ), na firmi su samo crnogorci.
Plate za palubu su sledece ( tada i prema njegovim informacijama ) :

Master : 7500 e
C/o : 5700 e
2/o : 3200 e
3/o : 2000 e
D/C : 500 e

Ako si zainteresovan, apliciraj, nista ne mozes izgubiti. Pozz :uzdravlje

@ jaso

Prije mozda godinu dana sam pricao sa momkom koji je radio kadeturu na jednom od balkova Crnogorske plovidbe. Kaze da je zadovoljan uslovima zivota na brodu, stoji se malo duze po portima pa se moze i izac. Za ugovore za oficire nisam pitao, a za kadete je ugovor 12 mjeseci. Koliko sam ja upucen ( neka me neko ispravi ako grijesim ), na firmi su samo crnogorci.
Plate za palubu su sledece ( tada i prema njegovim informacijama ) :

Master : 7500 e
C/o : 5700 e
2/o : 3200 e
3/o : 2000 e
D/C : 500 e

Ako si zainteresovan, apliciraj, nista ne mozes izgubiti. Pozz :uzdravlje

Fala ti lipa.Već san in ja aplicira pa zato i pitan da bi zna unaprid.A vidiću onda Å¡to bude...

Ketrin ltd, trazi 3 casnika palube, uvjet je 6 miseci navigacije u ranku, jahta ima 70 m, ugovor 7 miseci, placa 2300 eura, ukrcaj za par dana, ako je netko zainteresiran 095 550 2708, sretno<br/>

Ima ali koja agencija da potrazuje 3 rd officera na dry cargo ako ima sto god neka salje

Back