Job Offer

2Off

2Off

Pozdrav,
Gos. Rogić trazi hitno sekonda palube za jedan oil product tanker. Owneri su Nijemci , novac 3400 eura.
To je od sinoć ....pa tko ima malo iskustva,papire i sta već treba neka se danas javi.

Pozdrav,
Gos. Rogić trazi hitno sekonda palube za jedan oil product tanker. Owneri su Nijemci , novac 3400 eura.
To je od sinoć ....pa tko ima malo iskustva,papire i sta već treba neka se danas javi.
da nije Wappen

OSOBLJE: FRIZERE (hitno), konobare (odabir 07.11.2012.), sobare, fotografe, recepcionere i sl., za rad na američkim putničkim brodovima, tražimo. Engleski obavezan. Odabir uskoro. Ime+br.mob poslati na suzana.zagar@ri.t-com.hr

ovo se vrti po burzi pa mozda nekome pomogne :D
Sretno

OSOBLJE: FRIZERE (hitno), konobare (odabir 07.11.2012.), sobare, fotografe, recepcionere i sl., za rad na američkim putničkim brodovima, tražimo. Engleski obavezan. Odabir uskoro. Ime+br.mob poslati na suzana.zagar@ri.t-com.hr

ovo se vrti po burzi pa mozda nekome pomogne :D
Sretno
Koji su uvijet za recepcionere, koliko se sati radi na dan, koliko si na brodu a koliko doma i kolika je placa?

Koji su uvijet za recepcionere, koliko se sati radi na dan, koliko si na brodu a koliko doma i kolika je placa?

Javi se na istaknuti mail jer ti neznam odgovore na tvoja pitanja , prosao sam po burzi i vidio da to stoji i mislio sam da ce nekome dobro doci tu .

Dear Mr. ****,

Kindly please advise if you are available for employment now, as we need ETO for bulk carriers now.

Thanks and Best regards
Filip

filip@slmarineservices.com

Evo ja nazalost ne mogu, pa ako netko hoce nek posalje mozda uleti

Ovo sam dobio od 1 usera koji ne zeli sam postati zbog nekih osobnih razloga pa evo da se zna da SPH (samo pomorce haraci) traze pomoc za radno misto. mozda je sve samo poslano ljudima lazno a vec se zna tko ce uzet misto ali evo pa nek netko proba se javit

Ovo je tekst maila:

Poštovane kolegice i kolege,

prema planovima za iduću godinu, Sindikat pomoraca Hrvatske u dogovoru s ITF-om planira zapoÅ¡ljavanje jednog ITF/SUC Inspektora za luke sjevernog Jadrana (Rijeka do Pule uključujući pripadajuće otoke).

Posao je u početku na pola radnog vremena dok bi drugu polovicu odrađivao na poslovima za Sindikat pomopraca Hrvatske prema potrebi.

Molim sve zainteresirane da se sa svojim CV-om prijave najkasnije do kraja 12 mjeseca.
Za obavljanje posla nužno je izvrno poznavanje engleskog jezika što podrazumjeva potvrdu o istom.

kandidat će biti ispitan najprije u SPH, a potom od ITF-a. provjera znanja po ITF-u biti će iz mogućnosti priključivanja na sustav ITF-a, pronalaženje i čitanje informacija o brodovima u okviru pripreme za inspekciju broda. Već u tom djelu dolazi do izražaja poznavanje osnovnih stvari iz identifikacije broda (IMO broj i slično), poznavanje međunarodnih pravila koja uključuju konvencije IMO i ILO-a.
Planiranje i provođenje inspekcije broda – jasno da se proÅ¡iruje potreba za poznavnjem vrsta kolektivnih ugovora, provjere djela kolektivnih ugovora, izračunavanje plaće prema različitim ugovorima (Kolektivnim i/ili individualnim. Posebno se ističe poznavanje Konvencije o radu pomoraca 2006. u svim segmentima.
Važna je kako direktna komunikacija s članovima posade tako i sa zapovjednikom broda odnosno lučkim vlastima.
Poznavanje u detalje brodskih dokumenata od Certificate of Registry, Crew list,…do ISM Certificate.
IzvjeÅ¡ćivanje o obavljenom pregledu – komuniciranje s brodarom i s lokalnim vlastima.

Svi kandidati koji uđu u uži izbor proći će kroz program upoznavanja sa prije navedenim kako bi se Å¡to bolje pripremili za ispit u ITF-u.

S poštovanjem,

kap.P.Brazzoduro

Koordinator ITF-a za Hrvatsku

Electrician Dredger

Electrician Dredger

Dear sir ,

We are urgently looking for a electrician onboard of a classic hopper dredger (DC system experience required).

Please send availability and salary request today.
The job starts next week but confirmation needed today.

Salary 220 / workday.

Regards,

Personnel Services

Job Marinejobs
job@marinejobs.ee

3/O for Oil Tank. - Clyde Recruitment

3/O for Oil Tank. - Clyde Recruitment

Stavili su na stranici da traze 3/o i 2/O za kompaniju koja ima LNG i Oil tankers. Ja aplicirao i dobio slijedeci odgovor:

Thanks it is 3rd Officers we are looking for on Oil Tankers are you interested?

Many thanks
Suzanne

Suzanne Boyle
Senior Recruitment Consultant
Clyde Marine Recruitment Ltd
e: sboyle@clyderecruit.com
…………………………………………………………………………………………………………………….
t. 0141 427 6886 / m. 07734 539138 (emergency out of hours only)
Mariner House, Watermark Business Park, 355 Govan Rd, Glasgow, G51 2SE
Home » Clyde Marine Recruitment Clyde Marine Recruitment

Stavili su na stranici da traze 3/o i 2/O za kompaniju koja ima LNG i Oil tankers. Ja aplicirao i dobio slijedeci odgovor:

Thanks it is 3rd Officers we are looking for on Oil Tankers are you interested?

Many thanks
Suzanne

Suzanne Boyle
Senior Recruitment Consultant
Clyde Marine Recruitment Ltd
e: sboyle@clyderecruit.com
t. 0141 427 6886 / m. 07734 539138 (emergency out of hours only)
Mariner House, Watermark Business Park, 355 Govan Rd, Glasgow, G51 2SE
Home » Clyde Marine Recruitment Clyde Marine Recruitment

Jeli znaÅ¡ koja firma, ugovori, plaće..?

pa neznam, eto samo mi je kratko odgovorila to gore sto sam kopirao. nisam je dalje kontaktirao jer mene ne zanima. na njihovoj stranici gdje je oglasen taj posao jedino jos pise da je ugovor 3 mjeseca i permanent contract. slican oglas ima i MNRLTD liverpool, i mislim da je njihov za chevron. aplicirajte, posaljite mail ili zovite pa pitajte.

3/o - lng

3/o - lng

Faststream are currently recruiting for 3rd Officers for an Oil Major to join their large and expanding LNG fleet.
This job would suit a 3rd Officer with a minimum of 6 months sailing in rank either on LNG or large LPG carriers. This is a fantastic opportunity to work for a leading organisation in the Oil and Gas market with excellent long term career prospects.
The Opportunity:
OOW 3rd Officer
Long term career development opportunities
Fantastic benefits and performance bonus scheme
Salary - Permanent competitive salary and fixed rotations

Essential Requirements:
OOW CoC Unlimited
Motivated and driven to pursue career development
Min. 6 months experience working on deep sea LNG Carrier or large LPG carrier
Fluent written and spoken English
This is an on-going vacancy so please send across your CV to be considered for this role. However, please note that immediate availability for start dates may vary.
Status: Staff/Perm
Required Skills/Experience: LNG, LPG, 3rd Officer
Minimum Experience: 0 years
Remuneration: 31000 - 52000 US Dollars/year
Advert Published: 7 Jan 2015
Expiry date: 6 Feb 2015
Faststream Ltd Ref. No.:
901773
OilCareers Ref. No.:
J1254525
Use the method below to apply for this job.

Email (send CV to): matthew.barwell.70437.224@faststream.aplitrak.com

Hi,

We are looking for the below personnel who have experience on working on Tanker for project for 9 months

1- Master (Must have Tanker experience)

2- Chief Engineer

3- Second Engineer

4- Third Engineer

Please confirm your availability send me your updated CV ASAP

And let me know your minimum accepted day rate

If you are not available, please pass this to your colleagues

Best Regards

Nerva Nazih

HR Manager

Description: Description: ROVPR Offshore Services

ROVPR Offshore Services Limited Co.

M: +201010325146

W: www.rovpr.com / E: cv@rovpr.com

Ovo dobio ima 3 dana pa koga zanima nek se javi. Ja sam na brodu

We have you on our database as a 3rd Officer with experience sailing on Oil Tankers.

I am looking for 3rd Officers with a minimum of 3 months sea time in rank on Oil Tankers to sail in September as soon as possible.

You must be currently disembarked and ready to sail now.

You must have a valid Oil DCE and STCW 2010.

If you would be interested in this position please send me a copy of your CV as soon as possible and I will call you with more details of rotation and salary.

If you have been promoted and are now sailing as a 2nd Officer or Chief Officer please let me know and I will amend our records.

*

*

Regards,

*

Matt Barwell

Principal Consultant

02380 208741

matthew.barwell@faststream.com

*

*

Matthew Barwell**

Account Manager | Ship Management

Office : 44 (0) 2380 208 741

Matthew.Barwell@faststream.com

*

www.faststream.com

The Quay, 30 Channel Way, Southampton, SO14 3TG, United King

Dobia sam ti i ja to.Nakon jedno 7-8 meilova muljavljenja reka mi je da mi nudi Thenemaris(Gregi) i da mi to nije bolje od uvijeta koje imama sada a momentano sam na NMM.Naravno ja ga pitam recite o čemu se radi svak od nas ima mjerilo Å¡ta mu odgovara manje a Å¡ta viÅ¡e i otad ni trga ni glasa.Sutra ga zovem ne javlja se namjerno cili dan. Kasnije saznam od kolege da je i njeg zva i da je to bila ponuda za NMM di sam ja momentalno. Nij problem čovik je moga reč iman NMM poÅ¡to si na njemu momentalno nema smisla opet. Ali ne počme muljavit s Thenemarisom i ne javlja se.Jednom ih je netko na forumu nazva da Puno zuje a malo eda daju a posebno tu spada Martina Kustarova.

Plača ti je na NMM za terca 3000 USD permanent ugovor 4/2. Fali in ljudi i dosta. Priko masu agencija traže ljude od Clydea, WRS, Fastreama pa nadalje. Nije mi to prvi slučaj da mi neko od agenata poÅ¡alje ponudu onda kad se ispostavi da radin za njih ispričaju se osim Fastreama njima je bilo lakÅ¡e izmuljavit.

Back