Jan de nul pitanje

Mislim da traze nekih 80-ak posto ali nemoj me drzati sa 100%-nom sigurnoscu,jer mozda traze i vise.

Sto se placa tice evo ti ove starije tablice.

Sve su cifre u eurima,svih 12 mjeseci i bez ikakvih bonusa.Inace placaju dan puta extra 50 eura ako ides van europe a unutar EU 35, a takodjer ti i svaki mjesec placaju pola za doprinose (JDN ti placa samo za vrijeme kada si na brodu,a kada si doma onda ne,ali je to Globtik podijelio na pola pa ti svaki mjesec plate pola) tako da 1 dobije 150,2 oko 120 a 3 oko 100 eura za doprinose mjesecno.To su ti okvirne cifre.

Evo pronasao sam,ali ovo su ti stare tablice. Sada ti je placa veca cca. 5% u odnosu na ovo ovdje.

Attachments

• pr1.jpg
    pr1.jpg
    339 KB · Views: 0
  • pr2.jpg
    pr2.jpg
    305.9 KB · Views: 0
Last edited:
Jeli 3% u odnosu na ovu tablicu iz Baltazarova posta povise,
ili u odnosu na neku drugu platnu list
fala lipa na odgovoru
pozdrav

ta firm kad sam bio tamo 2002 placa je bila za prve(makinje,kuverte,struje) 3500eur bili su top firm u top trenutku
15god posli placa im je skocila cirka 700eur...

Istina,svake godine je islo po 1,2 ili 3%
Al je dobro sto u vrijeme krize je podijeljeno mozda 20 otkaza i to samo onima koji su zasluzili,tako bar kazu starosjedioci

Placa kakva god da je meni je bila vrhunska tad. Nakon 2 cargo broda doc kao asistent struje (2700ex12) na JDN mi je bio kao jackpot.

vmozara vrhunska firma nema govora

ali brate za glavnog struju koji vodi sve, na novogradnji spusti jajca do poda malo malo soldi!!!

pusti ja sam na uhodanom brodu svi su sve naucili manje vise klapa ,ja ne moram znat bas sve dovoljno je da plivam

kad ti telefon prekrste u 101 hotline tribali bi to i platit....

vmozara vrhunska firma nema govora

ali brate za glavnog struju koji vodi sve, na novogradnji spusti jajca do poda malo malo soldi!!!
Gledaj to drugacije,ako neces ti za te pare naci ce drugog
Zakon ponude i potraznje nazalost

sax nisu oni glupi!!! to nije problem

problem je da nemaju posla i sa ljudima koji sad im imaju......

tako d aje odredenim ljudima rceno da imaju posal cim market malo krene..............

dok offshore proradi proci ce godinei akoproradi

kad se pocne punit prvo ide prva klasa a tek onda svi ostali ......
kod mene je od 47 jedinca 11ostalo radit ,dok pocnu punit nas prvo ce svu usa,uk pa australija belgija niskozemska i tad dolazimo mi
osim ako im nisi ostao u super naj sjecanju...

tako da dok se ovo digne da mi mozemo lucat nesmetano proci ce vrimena i ako to uopce vise dode

Nisam te bas skuzio sta si htio rec
Koliko vidim vecina brodova JDN imaju posla,cak se i otvaraju projekti od vise godina gdje ce trebat dosta brodova

Back