Izbori 2019

Ista ste vi politicka opcija.
Kradeze i crveni kmeri su izvana buzdovanima razlicita politicka opcija (ko' superb i a6) a iznutra isti k.. (2.0tdi, prednji pogon) ili mumije iz proslog sistema ili njihova djeca i rodjaci koji su preuzeli stafetu..
Treba strijeljat jedno 100tisuca i jos 200 raselit, pa se mozda kroz 50 godina narednih izfiltrira stogod zdravijeg vodstva u rvackoj. Dotad, guslaj po ustasama i partizanima.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Probaj zamisliti da stave mene za predsjednika, sreleca za premijera , tebe za guvernera HNB i Josu za ministra financija...

Tek onda bi narod vidio koliko je hdz bio dobar i posten.

Poslano sa mog SM-G975F koristeći Tapatalk

Dovelo bi se to u red bajo moj..
Samo mislim da bi max nakon 2g bili neredi i buna opozicije financirane od strane amerike, kao u Venezueli. Gavrutin bi im bio vodja..

Ista ste vi politicka opcija.
Kradeze i crveni kmeri

Ko' je isti.., o čemu pričaš ti??!

Ja sam SIP-ovac.., che Dio t'aiuti!!!

Ive Pernar ima sve osobine najvećih renesansnih ličnosti, a posebno ga krasi umjerena hedonistička crta karaktera!!! Nije on od onih koji voze blindirane BMW-ejce od pola miliona i idu po luksuznim restoranima - nego dolazi u Sabor na bicikleti i ponese iz doma jabuku ili pizzu.., i pojede u Saboru za vrime pauze sjednice.., na brzinu!!!

Zvucis ko Perkovic 91ve, kad je bio desna ruka krivoustog..
On je trebo popusit rafal a ne Paradjik..

Zvucis ko Perkovic 91ve, kad je bio desna ruka krivoustog..
On je trebo popusit rafal a ne Paradjik..

Aaa, je'si, vala' i ti išao u qrac, da prostiš?!!

Kakve veze imam ja s tom krivoustom škovacom koju si spomenuo!!! Ja sam i dalje ostao sljedbenik Maršala i prof. dr. Stipe Šuvara - a on se prisvukao u 'rvatinu i demokratinu - i zahvaljujući u prvom redu krivoustoj škovaci Hrvatska je danas - PUSTINJA!!! Još prominili ime aerodroma u Zagrebu, umjesto Pleso - stavili krivousto ime.., insomma ahime!!!

C.C2 slušaj, aj, nemoj ometati temu tim svomim neutemeljenim upadicama.., popiću kavu.., pa moram staviti malo - MISAONOG PODSTICAJA - za izbore..,

a večeras moram poći dignuti malo ribe.., dok ima!!!

Last edited:
Eo, nače'ću - misaoni podsticaj - s jednom izrekom:

"Errare humanum est, sed perseverare diabolicum." ("Griješiti je ljudski, a ustrajavati na tome je đavolje.") - Ovo je rekao veliki Seneca, a on je pripadao filozofskom svjetonazoru STOICIZAM. Btw, istom pravcu pripadao je i Marko Aurelije, rimski imperator, (lat. Imperator Caesar Marcus Aurelius Antoninus Augustus).

Dunkve, politička itendatura na vlasti u Hrvatskoj vodi politiku raseljavanja naroda i njegove pljačke, insomma eutanazija naroda. To je dovelo do prekarizacije širokoga sloja građana u Hrvatskoj i isključivo je djelo političke intendature na vlasti - dakle HDZ, SDP, HNS, HSS, MOSTA i saborske većine.., a nipošto ne Ive Pernara, kako hoće da prikaže kolega C.C2 i ostali koji daju izjave tipa "svi su isti". Vlada svojom politikom pljačke, svim tim nametima, porezima, neusklađivanjem dohodaka sa inflacijskim trendovima - ekstremno produbljuje krizu u Hrvatskoj i palijativnim mjerama krpa NEBO svoje kriminalne pljačkaške politike. Već tries' godina samo zavaravaju narod i javnost kojekakvim svojim programima - koji su ionako mrtvo slovo na papiru - tako sve to skupa osuđeno je apriori na neuspjeh.

Ovo što sam prethodno ob-narodio mi danas nedvojbeno možemo konstatirati, gledajući iz retrospektive cijeli vremenski raspon od 1990-te u kojemu su veleizdajnici pod maskom patriotizma i fanatičkoga domoljublja uspjeli opljačkati građane Hrvatske. A to implicira da niti jedna ranija vlada kao ni ova sadašnje koju vodi anemično govno Plenković - nije vlada naroda - nego su te vlade bile i ostale su biti itendantura svjetske financijske oligarhije, bankara i drugih bjelosvjeckih yebivjetara koji iza kulisa vladaju i upravljaju Hrvatskom!

Takva vlada izgubila je svaki kredibilitet i opravdanost da upravlja Hrvatskom!!!

Hoću reći, ovo što nam se događa nije tek njihova puka greška -

nego, towariši moji, radi se o djelu - ĐAVLA.

AMEN

Eto, tako..,

ako ima tko šta suprotstavit' - neka izvoli,

nemate se čega strašiti..,

demokracja je!!!

Last edited:
O tome zborim, Gavrutine, temelji su ti crveni, a karoseriju si uredio u skladu s danasnjim vremenom.

Eo, ako nećete Pernara, evo vam ova ekipa - pa ocijenite:

https://net.hr/danas/veliki-intervju...x9_nm5DU38fj_0

NE GLASAJTE ZA STRANKE KOJE SU U ZADNJIH 30 GODINA DEVASTIRALE HRVATSKU I GRAĐANE - opljačkali i doveli nas u prekarijat i dužničko robstvo - ne glasajte za te okorjele kriminalce i brbljave papige iz HDZ, SDP, HNS, HSLS, HSP, ORAH, MOST i njihovu žgadiju koja je kompletno, kako već znamo, zaražena moralnom slinavkom!!!

Glasati za te kriminalce je kao da namjestite kozu ili krmaču u svoj vrt za vrtlara!

Insomma ahime!!!

Last edited:

NE GLASAJTE ZA STRANKE KOJE SU U ZADNJIH 30 GODINA DEVASTIRALE HRVATSKU I GRAĐANE - opljačkali i doveli nas u prekarijat i dužničko robstvo - ne glasajte za te okorjele kriminalce i brbljave papige iz HDZ, SDP, HNS, HSLS, HSP, ORAH, MOST i njihovu žgadiju koja je kompletno, kako već znamo, zaražena moralnom slinavkom!!!

Glasati za te kriminalce je kao da namjestite kozu ili krmaču u svoj vrt za vrtlara!

Insomma ahime!!!
Ma kakav Pernar...dobro ja ovako,nista mjenjati...
1dc96e2d890faf915569d22bacc535a5.jpg

Poslano sa mog MI MAX 3 koristeći Tapatalk

Insomma ahime!!!
Da sonar
12acc40f48a8c171ddc2ea973d9e59c9.jpg

Poslano sa mog SM-G975F koristeći Tapatalk

dosta sranja drugovi. imali netko ideju kako da rijesimo da HR pomorci imaju pravo glasa i dok su na brodu.

Odgovore ne trazim od gavro i RAUL

P.S
I ja vas

gavro Da cujem izvjesce,sto se dogadja u SIP-u?Vidim da Bunjac odlazi iz SIP-a?

gavro Da cujem izvjesce,sto se dogadja u SIP-u?Vidim da Bunjac odlazi iz SIP-a?

A ne znam, yeb'ga. Bila je neka skupstina.., a ja sam na vaporu. Najvjerovatnije vanjski neprijatelj dejstvuje- ubacili su u SIP svinje iz Epikurovog krda pa ruju. Cak se i onaj Frankie koji je bio ovdje angazovao kontra nas - ne moze Pernar staviti post nigdje a da se on ne pojavi sa svojim mudroserskim komentarima.

BTW, sta je s'tebon?!! Prije neki dan javio se jedan nas penzioner iz Dublina koji je isao gore raditi kao zastitar. I napisao depesu onom anemicnom govnu u kojoj kaze da bolje u Irskoj zivi PAS nego kod nas radnik i penzioner.

BIJO SAM POMISLIO NA TE, NIJE TE BILO OVDJE, PA SAM KONTAO DA SI OTISAO U IRSKU!!!

INSOMMA, nista posebno! BTW, ma je's' vidio onog SUHOPARNOG STAKORA Kujundzica koliko je jamijo?!! Citas li novine?!!

Dobro je kod mene,zavrsila moja avantura na brodu obalne straze i sada se vracam na karaulu.

Back