??ivili Ljudi!!

Status
Not open for further replies.

pojava

Kadet
Evo vec ima godinu dana vrtin se po ovom forumu iako me je sram ovo nazvat forum jer bi moga slobodno reć da je ovo ćaća i mater svakom mladom pomorcu poćetniku sta se tiće pomorstva i svega vezanog uz to.
Naime ode san sazna sve sta me zanima o pomorstvu, sve ono sta nisan zna di bi drugo pita!
Zato fala svin clanovima ovoga "foruma".

I jedan savjet (ako to vec niste napravili):
Zalipite plakate sa vason stranicon po pomorskin skolama i fakultetima jer ce svakom mladom coviku ovaj forum puno pomoc kad nezna sta bi i kako bi.

Toliko od mene.
Zivili :uzdravlje

@pojava
Pozdrav.Ovo je razmisljanje i snaga kakvu zelimo vidit na ovim stranicama.Dosta je bedova,crnjaka i skepticizma.Nadam se da se vidimo na prosvjedu ako si tu 01.07. u 9 sati ispred LK u Splitu

Dobro dosao a imamo u planu i plakate po skolama.

Fala za pohvale ali biceo jos bolji. ( znam da cete misliti kako to ali iznenadenje ubrzo dolazi :)

E da smo bar ranije imali ovakav izvor informacija. U doba kad sam ja trazio okolo nije bilo
interneta kod nas ili je tek bio u povojima. Napises CV pa na postu i onda cekas dvije setemane,
mjesec dana da/ako ti odgovore.

Ajde bas mi je drago da nam je sad dobro...

Pozdrav

@Dalmos-e

Pojavin savjet je stavrno u redu, pozdravljan mladi i kreativan um ;)

Eto od jednog starog tovara jedan predlog :

Moga bi negdje na forumu stavit koji poster sa nasom e-mail adresom i znas vec ono prepoznatljiv brand, tako da mi to lipo isprintamo na brodima, pa polipimo po svitu na adekvatna mjesta ( citaj kupleraje, seamens clubove i sva ona mista sta nasi ljudi posjecuju tjekom pacenickih dana )

Nek se nas glas daleko cuje....

Ako ti se cini glup predlog - samo ignoriraj

@LordOwen
Svaka promidzba je dobra.Sta vise ljudi cuje za nas bolje.Kad prvi rezultati padnu,a ja mislim da ih vec imamo jer osnovat udrugu u tako kratko vrijeme je golem uspjeh, tada ce se nadam se i nevjerni Tome prikljucit .Ako ne uvijek imaju opciju ostat po strani kao i do sada.

Status
Not open for further replies.
Back