Ivica ivo sanko

pozz iz rijeke...ukratko ,? anko je levat i nije ukrcao nikoga kolikoo ja znam,a oteo je ocajnim ljudima podosta para!!stovise nije jedini,ima tih lesinara jos!!ugl uplatish mu 190 kuna,dobijesh aplikacije isprintane s neta,prodaje price o nekim ribaricama i platformama i kada skuzis da ti ga je fino stavio nemas se kome obratiti jer je covjek valjda nasao rupetinu u zakonu!!ne nasjedajte na fore i pusta obecanja...pozz

40 kompanija puna stručnjaka mi kaze za sada nista od kadeture..nazovem ??anka on mi ponudi 1200 eura po mjesecu ugovora,stan i put plaćen..Ja gospodine od vas ne trazim nista..samo 200kn.to mi je rekao..Dođe mi da mu ih uplatim koliko se divim njegovoj sposobnosti i volji..? anko je najjači!

Alo ? anko jesi to ti ??

:cool:

Svojevrimeno je bija jedan lik na TV koji se javno hvalija da je ljude valja za cini mi se oko 200kn. Cini mi se da nije Ive Sanko nego neko drugi.
On se opravda time da mu niko ne moze nista jer pravno te drzava nece sudit do vrijednosti 1000 kn.
Neka me neko ispravi ako san falija.

Sta rec na ovo? kad si njima duzan 2 lipe stizu kamate opomene itd.

jedan put mi je bija punac u nbanku neku lovu uzet pa su mu rekli da nemoze da je na crnoj listi?! On osta ka 2 spadi i pita di san to duzan a oni mu odgovaraju, e gospodine nemozemo vam to tek tako kazat to ce vas kostat 40 kn za informaciju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OVO VAN JE ZIVA ISTINA JER SAN BIJA SVJEDOK KAD SE TO DESILO A NE NA BRODU!

SHOW MUST GO ON!

Zivili!

Ljudi
Tra?žim ukrcaj pa sam nazvao tog gospodina u Rijeku ( navodno da mu je ??ifra platforma 11) , spominjao mi je neke jahte ,putničke i dr...
Rekao mi je da dođem sa svom dokumentacijom u Rijeku kod njega (na Bra??čine).
Da ću morati izvr??it uplatu od 190 kn ...
Da bi mogo na putnički MO??DA VEĆ u 5,6 mjesecu.

E sad koliko vidim oni je ili vrstan agent ili veliki muljator :confused:

Pa kad već imam priliku čut mi??ljenje od iskusnih na forumu...
Ako mi mo?že netko pomoć? ;)

Unaprijed hvala

Ljudi
Tra?žim ukrcaj pa sam nazvao tog gospodina u Rijeku ( navodno da mu je ??ifra platforma 11) , spominjao mi je neke jahte ,putničke i dr...
Rekao mi je da dođem sa svom dokumentacijom u Rijeku kod njega (na Bra??čine).
Da ću morati izvr??it uplatu od 190 kn ...
Da bi mogo na putnički MO??DA VEĆ u 5,6 mjesecu.

Pa kad već imam priliku čut mi??ljenje od iskusnih na forumu...
Ako mi mo?že netko pomoć? ;)

Unaprijed hvala

KRIMINALAC

Ljudi
Tražim ukrcaj pa sam nazvao tog gospodina u Rijeku ( navodno da mu je šifra platforma 11) , spominjao mi je neke jahte ,putničke i dr...
Rekao mi je da dođem sa svom dokumentacijom u Rijeku kod njega (na Braščine).
Da ću morati izvršit uplatu od 190 kn ...
Da bi mogo na putnički MOŽDA VEĆ u 5,6 mjesecu.

Pa kad već imam priliku čut mišljenje od iskusnih na forumu...
Ako mi može netko pomoć? ;)

Unaprijed hvala

A pitaj ga mozes li uplatit jos 200 kuna pa odma i lijecnicki obavit kod njega.Mislim da ti on i lijecnicki isto moze sredit

e da je bilic ode objasnia bi on to u detalje....uglavnom sprdacina kakve nema, u hodniku u njegovom stanu čeka pet ljudi od koji je jedan za na platvormu, drugi za kredit, treći za kadeturu.....
ovako ću vam ja reć, onaj ko nasidne na takve i netriba drugo nego eto izgubit tih 200 kn...mislim kolko mora?? glup bit????

nesto sam cito po forumima i slucajno naiso na nesto sto sam naiso i tu uglavnom

02.12.2010., 21:27 #2466
robi_p
Registrirani korisnik

Registracija: Dec 2010.

Pro??ao sam mnoge agencije i bio vi??e-manje razočaran,
ali kod Ive ? anka iz Rijeke sam nai??ao na profesionalnost
i pomoć. Zadovoljan sam ukrcajem na riječne brodove.
Sada me poku??ava ukrcati na platformu.
robi_p is offline Odgovori s citatom

to mu je jedini post brijem da je to taj ivo okolo po forumima se reklamira :hihi

u butigi stoji oglas da krca mornare,teh.osblje...blabla....2,3 oglasa ispod stoji da trazi ljude za branje jabuka i jagoda u inozemstvu..!lik je prejak a jos jaci ljudi koji nasjedaju na te price..i ja sam se opeko na drugi nacin ali nisam nikome dao nikad nista..kad stupim nogom na brod onda cu biti spreman i platiti..!ako ima netko koga je Sanko stvarno ukrco neka se javi..

A da se dva, tri kr??na momka iz Rijeke skupe i dobro mu u??i izvuku pa da mu nepadne vi??e napamet prodavat maglu. Biće ko bubica :mad:

onda ovako,ja tebe frenkie vodin u ri,pokupimo gilija(mores i branka povest) i doveden vas do ive,vi unutra,a ja cu pazit na ulazu da ne pobigne

more,ti ces pazit na binga iza zadnjega sica,odlucija san da se on i frenkie pomire i pocmu druzit napokon

Back