Iskrcaj uz otkaz

Jest Jeremijo.., tako sam i ja konta prije par godina kada sam bija prisiljen otići s broda jedne kompanije.., konta sam da će biti fer i da mi neće kartu naplatiti.., međutim platija sam svoju i kolege Å¡ta me mijenjao - insomma "na tvrd qrac seo".

Pisao sam ovdje o tome.., onaj majmun dolje iz Propuhovog kraja.., čuo sam poslije da je Srbijanac ili neki bastard pola-pola, moguće je da je i to bio uzrok njegovog asocijalnog ponaÅ¡anja. A da dođemo ja i on u Be'ograd i da sjednemo popiti pivu na Adi Ciganliji ili drugdje ja mislim da bi se meni javilo prijateljski barem 1000 Srba viÅ¡e nego njemu. Njemu se ne bi nitko ni javio.., govnu!

U svemu ovom što je obnarodio Liqvid meni je izazvalo zgražanje ono što sam zaboldao i konotacije oko toga. Šta ti misliš o ovom:

Ovdje su uvjeti nula, od 01.03 ne placaju ni mirovinsko ni zdravstveno a i placu su smanjili 30%.

sto je gavrane, naraslo ti perje pa opet letis....otkud ti znas iz kojeg sam ja kraja !!!

Sent from my MarsXE914 using Tapatalk

sto je gavrane, naraslo ti perje pa opet letis....otkud ti znas iz kojeg sam ja kraja !!!

Propuše bona'sera!

Ma jes' qrac naraslo perje.., oćelavija sam skroz! Znam ja o tebi sve.., prate te moji ljudi! ViđaÅ¡ li onog majmuna?! Sreo sam ga i ja o'zimus u St.., prepao se jadan.., ako ga Ukrajinci bace priko bande ob'noć neće me iznenaditi takva vijest!

Aj :uzdravlje

Ja procakulo sa grkom kolegom na lng brodu..
Kaze prebacili ga vamo s bulka. FIrma ima 60-tak bulkova..
Ja pito kolika mu je tamo placa ko 3/e bila.
Kaze bila prosle godine 4500 keka ojra, sad da su smanjili 500 ojra zbog krize..
Cisto za referencu, jel..

Elektronicar je na Atlantskoj peti po placi i rangu a ima 3058$... eto toliko. pa da onda platin sebi i drugome kartu, iz kine? Mejlovao sam malo i kazu da moze otkaz i 30day notice uz dva svjedoka i da je to isto "besplatno" :) pa cemo vidit. kad jave kad je ukrcaj tamo ocu li se pocet krivit doktore, doktore ili potpis i cekat kartu.

Back