Irish Ferries

Hvala antunovic,
Evo jos par pitanja od mene: imaju li frigoristu ili casnika za ventičaciju,to je na cruiserima uobixajno a vidim da i ivi brodovi nisu bas mali...i tko radi od makinista u hotelu,ima li fittera ili neki 3rd engineer koji radi masineriju po kuhinjama,barovima,sauni i slicno,i zadnje pitanje: kad se radi na motorima tko radi uz 2nd engineera? Ima li fitera za motor?
Thanks!

Na mom brodu nije bilo frigoriste. Imali smo plumbera i engine fittera, obicno je plumber u hotelu pomogne nekad i fitter. Za masineriju kuhinje, restorana itd je zaduzen elektricar, uglavno svi pomazu dje treba. Kad se radi na makini uz 2nd enga je 3rd iz gvardije, motorman i fitter.

Sent from my Pixel 8 using Tapatalk

Moze li se aplicirati za 3. palube?
Acma uzima samo AB-e, a zanima me prvenstveno pozicija oficira. Ako može neki kontakt hvala

Imas direktno matrix crew management Latvia, ja sam isao preko Acma iz rijeke. Od ovih iz Latvie znam samo za Marija Cible ona ja branch manager i Jevgenija Mirosnicenko. Imaju profil na Li kedinu probaj im poslat cv. Ako imas iskustva na ropaxu imas sanse.

Sent from my Pixel 8 using Tapatalk

Pozdrav, imao sam nedavno razgovor u uredu ACME i rečeno mi je da sam dobar kandidat jer imam RoPax iskustvo, papire za C/O itd. Rečeno mi je javiti se kroz 2 tjedna. Zasad ništa. Ima li netko iskustva tko je tamo radio, koliko je čekao prije nego su ga idući put kontaktirali? Znam da treba biti strpljiv, ali moram paziti na dane za porez. Svaki savjet je dobrodošao.

Back