• Raspored Ispita

Instrukcije by Mayday

Excell video kapetanski

Excell video kapetanski

Evo poklon za Božić i novu godinu svim kapetanima/budućim kapetanima koji misle u Å ibeniku polagati - excell obrazac za stabilnost pismeni svih 5 zadataka.

Prva verzija excella je tražila da upisujete podatke iz HT, sad sam to sve pretipkala i ubacila i trebalo bi odmah povlačiti i raditi interpolaciju. Stavila sam da se zaokruživa na tri decimale. https://drive.google.com/file/d/0B0NWKHLiYqIjQUt5VWRGNXpCNkU/view?usp=sharing

Tražim dobrovoljce koji imaju par rjeÅ¡enih zadataka da probaju ubaciti podatke i vidjeti ima li greÅ¡aka. Ja sam provjerila i dobro mi je izbacivalo. Na RDSu sam ostavila da se upisuju KN vrijednosti jer nema smisla da ih vuće iz tablice jer po gazu i deplasmanu ne idu oni KN koje oni zadaju u zadatku pa eto...

Unaprijed zahvaljujem svojim Beta testerima!

VIDEO EXCELL kapetanski

Last edited:
Može usluga pomorci koji će te na brodu dočekati Novu godinu?

Treba mi sken stranica dva datuma iz godišnjaka 10.04.2016 i 06.07.2016 (obe stranice Sun i Aries) te korekcije za Polaru 2016.

Nije bitno koji je i čiji godiÅ¡njak, admirality, browns, China (he he) samo mi trebaju te stranice.

Hvala unaprijed svima.

E legendo, imam ja to od davnih dana.... i meni je Google friend. Triba mi sken tiskanog izdanja, ovo je kompjuterski generiran. Znam da je to li-la sve isto, ali Å¡ta ćeÅ¡ kad je takva struka da grizu na Å¡estoj decimali.

Hvala na linku, ali ne igra mi. Nadam se da će neko na brodu naći par minuta da skenira ovih par stranica, prije nego krenu pripreme za novogodiÅ¡nji barbecue.

Sretna nova svima....

Evo update za excell za kapetanski u Å ibeniku. Javio mi se jedan BETA tester, i iako je samo jedan, bio je FANTASTIČAN. Korigirala sam greÅ¡ke. Najveća je bila i najapsurdnija s moje strane. Ja sam stavila da excell pokazuje samo tri decimale, ali nisam računala na to da excell svejedno zbraja množi djeli sa svim decimalama, pa je trebalo u par čelija dodati ROUND UP opciju da zaokruži na tri decimale pa radi dalje sa zaokruženim brojem. U dva skladiÅ¡ta ne znam kako se to desilo, ali oduzimao je Tk od Tp, a treba obratno, i to je rjeÅ¡eno. Sad je pročiÅ¡ćeno i ažurirana verzija je online. Ako tko joÅ¡ želi javiti se za testiranje, slobodno. :) :) :) https://drive.google.com/open?id=0B0NWKHLiYqIjQUt5VWRGNXpCNkU

I hvala na godiÅ¡njaku, primila sam Admirality scan kao i Brownsov, super ste pomogli. Nadam se da projekt na kojem radim će biti uspjeÅ¡an, kako za mene i tako i za vas (u smislu da će vam poslužiti neÅ¡to).

Last edited:
PoÅ¡tovani, hitno mi trebaju slike ekrana radara/ARPA ECDIS i AIS uređaja raznih, screenshot ili fotografija ekrana sa napomenom model/marka. Å to viÅ¡e to bolje, ali dovoljne bi bile dvi za svaki model. Pripremam neÅ¡to za preko vikenda napraviti pa ako se makar troje javite i to troje ima različite modele arpe, fantazija.

Hvala unaprijed. Slike šaljite na marinapomorac@gmail.com

Naravno još uvijek stoji ona moja zamolba i za sve ostalo ali ovo gori je sad hitno. Fotografije BRODSKIH mostova i konfiguracija, ECDISA, ARPAe, GMDSSa i opreme, brodica za spašavanje i prikupljanje, zagaznica, antena, sve odozdola kad je brod u suhom doku....

PoÅ¡tovani pomorci i svi ostali zainteresirani, evo update mog projekta e-učenja (e-learning) MARINAPOMORAC,

Terestrička, Astronomska i Elektronska navigacija su obrađene s novim video zapisima u cijelosti, teorija i zadatci prema redosljedu nastavnog kurikuluma za srednje pomorske Å¡kole. Svi videozapisi po redu kako bi se trebali učiti su posloženi na web stranici pod svojim predmetima.

Sve potrebno za pripremu za ispit za 1. i 3. časnika palube se nalazi online uz dodatna tiskana izdanja, priručnik koji sadrži cijelovitu teoriju za ispit.

Pisma podrÅ¡ke stižu redovno, ostvarena je suradnja sa autorom Emariner aplikacije prvim časnikom Mateom Kraljević i objavljen je video "Tour de engine room - Liftboat" za sve buduće vježbenike stroja, a i palube da vide kako izgleda strojarnica broda te da se upoznaju sa njenim osnovnim elementima.

Nakon ovoga slijedi serija novih video zapisa koja će pokriti cijelu teoriju i zadatke iz Stabilnosti broda te će se time doći bliže konačnom cilju - kompletu za samostalnu pripremu za učenje i ispite.

Hvala svima koji su pružili podrÅ¡ku projektu, nadam se da ćete nastaviti i da će vam se i drugi pridružiti.

Pratite objave i novosti na Facebook stranici, pretplatite se na YouTube kanal kako ne bi propustili nove video zapise.

Javite se ako trebate pomoć ili savjet.

Last edited:
Evo da oživim temu, uskoro nova zbirka zadataka s brodom Fiora Topić.

Svi zadatci pokriveni, poručnički i kapetanski.

Moji priručnici su također oba ažurirana s novim izmjenama zakona i dodatnim pitanjima.

Za više informacija kontaktirajte me.

http://www.webknjizara.hr/knjige/marina-matic

Attachments

• Fiora Topic marina naslovnica.PNG
    Fiora Topic marina naslovnica.PNG
    61.6 KB · Views: 0
Back