Ima li ko ...

pa vidim da se tu sakrivaju ti odgovori ko zmija noge, pa kontam da netko iz ministarstva ne bi promijenio pitanja ako su odgovori javno na netu. Ako mogu staviti javno nema problema.

Di se skrivaju pitanja ode? Mislim da nije tocno

A ovi sta su ti ispitivaci oni su zadnji put vidili more kao pomorci kad je Titanic jos bia u plovidbi. Srica da im ovi iz SPH drzu zalede pa im pomladuju godine :hihi :hihi

Di se skrivaju pitanja ode? Mislim da nije tocno

nisam ni rekao da se pitanja skrivaju, ima ih i na MMPI, vec odgovori.

EDIT :

Evo ih:
1c, 2a, 3c? 4a?, 5b, 6b
7a, 8b, 9a, 10a, 11a, 12b, 13c
14b, 15a, 16b, 17a, 18a, 19a, 20a

Od 7-20 su svi tocni odgovori, od 1-6 je jedno ili dva netocna odgovora.

kako ce onda on udrit koju kunu na repeticije??

sefe, triba tebi financijski savjetnik

fulao si ceo fudbal

Last edited:
ima li ko

ima li ko

ima li tko iskustva u polaganju za bravete u Crnoj gori,da li je moguće za nas iz
Hrvatske i ako je moguće dobiti naziv njihovog učili??ta ili preko koga već ide ili
tel broj zahvaljujem

Ima li netko možda skriptu za IMDG/Dangerous goods ispit? pokušao sam skinuti onaj koji je pod downloads ali taj file više ne postoji.

pa vidim da se tu sakrivaju ti odgovori ko zmija noge, pa kontam da netko iz ministarstva ne bi promijenio pitanja ako su odgovori javno na netu. Ako mogu staviti javno nema problema.
nemaju vremena za pitanja,oni rade na porezu koji nam misle uvalit

Časnik stroja 750 kW praktični dio

Časnik stroja 750 kW praktični dio

Pozdrav kolege strojari,

Trenutno učim za polaganje klase za časnika stroja 750 kw. Zna li netko ima li slučajno negdje odgovora za praktični dio ispita (toplinski, pomoćni, održavanje,...)? Ili se to ispituje čisto logički na brodu?
Molim vas za pomoć ako netko može reći neÅ¡to pametno jer nemam iskustva niti baÅ¡ puno ljudi za pitati jer su svi koje znam nautičari ili su polagali dosta davno.

Hvala i pozdrav

Pozdeav kolega, pitanja su ti ista kao i za usmeni dio samo broj kartica pitanja nije isti npr. Ako uzmes karticu br 8 na usmenom ta pitanja nisu ista kao i br 8 na prakticnom nego recimo kartica broj 2.... sretno na ispitu!!

Pozdrav kolege strojari,

Trenutno učim za polaganje klase za časnika stroja 750 kw. Zna li netko ima li slučajno negdje odgovora za praktični dio ispita (toplinski, pomoćni, održavanje,...)? Ili se to ispituje čisto logički na brodu?
Molim vas za pomoć ako netko može reći neÅ¡to pametno jer nemam iskustva niti baÅ¡ puno ljudi za pitati jer su svi koje znam nautičari ili su polagali dosta davno.

Hvala i pozdrav

Nisi rekao gdje polažeš.

Pozdeav kolega, pitanja su ti ista kao i za usmeni dio samo broj kartica pitanja nije isti npr. Ako uzmes karticu br 8 na usmenom ta pitanja nisu ista kao i br 8 na prakticnom nego recimo kartica broj 2.... sretno na ispitu!!

Pozdrav joÅ¡ jednom, sad kad sam pogledao bolje pitanja shvatio sam da nisu ista pitanja za toplinske i pomoćne. Zapravo, skoro su u potpunosti različita. Većinu pitanja mogu odgovoriti logički zbog toga Å¡to sam odradio godinu, ali neka ipak ne znam odgovor. Postoje li igdje odgovori na praktični dio ispita iz toplinskih i pomoćnih?
Hvala unaprijed

Kolega toplinski i pomocni naravno da nemogu bit ista pitanja jer su to 2 razlicita predmeta.... ali pitanja iz usmenog i prakticnog za svaki predmet su ista i pomocni i toplinski i elektroteh i odrzavanje i drzanje straze jedino redosljed je drugaciji, barem je tako meni bilo, ako ima jos netko od kolega neka se ubaci i pmogne!

Pitanja i odgovore mos naci na internetu za sve(oko 200 stranica)
Ja san polaga u zadru prije misec dana
Izvlacis pitanje i onda imas 3 pitanja plus sta pitaju potpitanja... nikako se nemoj bahatiti makar mislija da si u pravu ili si tako radija... bija san i ja godinu na bulku pa nisan nit jos iman pojma o nuklearnim pogonima parnin turbinama vrstama materijala i sl. a to su sve pitanja na klasi...
Tako da ti toplo preporucan da se posteno spremis jer ti nece bit lako... ima u splitu isto ljudi sta drzu konzultacije i repeticije.... sritno

Poslano s SM-G935F

Pismeno i usmeno imas engleski stabilnost ostalo je sve usmeno i imas malo ispitivanje u makini 10 15 min

Poslano s SM-G935F

Hvala svima. Ne mogu naci odgovore za prakticki dio iz toplinskih i pomocnih. Različita su pitanja od usmenog dijela istih predmeta. Ako ce me ispitivati prakticki dio po makinji, onda cu se valjda snaci nekako... Ovo sto ja imam definitivno nisu ista pitanja iz usmenog i prakticnog dijela ispita i za toplinske i za pomoćne strojeve. Definitivno se ne planiram bahatiti i svaki ispit shvaćam ozbiljno pa tako i ovaj. Sto se tice odgovora na internetu, imam skriptu od SSM-a od skoro 300 stranica, ali tu ne nalazim prakticni dio navedenih predmeta. Spremiti cu se najbolje sto mogu i nadam se da ce to biti dovoljno...

Hvala svima. Ne mogu naci odgovore za prakticki dio iz toplinskih i pomocnih. Različita su pitanja od usmenog dijela istih predmeta. Ako ce me ispitivati prakticki dio po makinji, onda cu se valjda snaci nekako... Ovo sto ja imam definitivno nisu ista pitanja iz usmenog i prakticnog dijela ispita i za toplinske i za pomoćne strojeve. Definitivno se ne planiram bahatiti i svaki ispit shvaćam ozbiljno pa tako i ovaj. Sto se tice odgovora na internetu, imam skriptu od SSM-a od skoro 300 stranica, ali tu ne nalazim prakticni dio navedenih predmeta. Spremiti cu se najbolje sto mogu i nadam se da ce to biti dovoljno...

Ma o kome usmenome i prakticnome dilu ti pricas.... covice raspitaj se prije nego krenes pricati gluposti...

Poslano s SM-G935F

Ma o kome usmenome i prakticnome dilu ti pricas.... covice raspitaj se prije nego krenes pricati gluposti...

Poslano s SM-G935F

Tako sam vidio na stranicama ministarstva i u narodnim novinama da ima usmeni i prakticni dio za te predmete. Kad sam usporedio pitanja iz usmenog i prakticnog dijela iz toplinskih i iz pomocnih, vidio sam da su drugačija skoro u potpunosti. Ne znam gdje grijesim i sto sam krivo napravio... Npr. u prakticnom dijelu iz pomocnih ima pitanje o ekstinterima, a u usmenom ga nema itd.

Back