rici ti si car i svaka cast,istina sve sto sireka,male stvari cine ljude sretne,mene je tvoj iskreni mail,svaka cast tebi tvojoj obitelji bog van da zdravlja,zivia prijatelju
Originally Posted by John the sailor
Hvala pancho pjesma je do jaja!ja sam iz osijeka i drago mi je da nas ostali pomorci postuju.
neko vrijeme sam clan ovog foruma pa bi ovom prilikom pozdravio sve pomorce slavonce i naravno svu bracu pomorce u Hrvatskoj i sire i pozvao bih nizu posadu da pomognemo jedni drugima je danas se tesko ukrcati jer po mom iskustvu hrvate nitko vise neetreba.
dugo sam kod kuce pa ako imate bilo kakvu informaciju tko treba timunjere ili mornare javite.zvao sam vise od 20 agencija i nista.vise neznam dali netko pravi razliku to sto smo slavonci ili opceniti hrvati.
pozdrav svima
Drago mi je ljudi sta prihvacate mene i moj nacin razmisljanja! Nemogu Vas razumit jer nisam probao plovit ali na ovom forumu ima puno korisnih i zanimljivih stvari na osnovu kojih se moze poslozit slika o Vama i Vasim zivotima. Niste samo skupina ljudi koja ima soldi i uziva po egzoticnim lukama kako Vas velika vecina dozivljava. Svaki posao ima lijepih i ruznih stvari a jos dok nas sve skupa tlaci drzava nije nikom lako! Zato drzimo se svi zajedno potrudimo se razumjet jedni druge i pomozimo si medusobno! Mozda ce nasoj djeci biti bolje! Pozdrav!
No surrender!!!!! Kad se pucalo dosao sam s broda i svojom voljom bio u HV uniformi nakon 3 dana. A di su bili ovi sto nas sad oce opljackat? Ne dam da me natjeraju da emigriram ako to ne moram radi posla.
John the Sailor probaj i na Marinconsultu (ili u Berketa kako to nasi kolege iz Kastela zovu) oni zaposljavaju cijele posade koliko znam. Place im nisu nesto ali u zlu ne trebalo.... Ja sam za njih radio do 2000. Od tada sam trazim posao.