Holland America Line

Lifotvi za HAL

Lifotvi za HAL

Drago kadeti elektrike , asistenti i vi sta bi prvi put na HAL i oni kojima treba za ovo cudo od Intervjua mozemo se naci na kafa u Split i pricati o Liftovi , Thrusteri , Aparati za kafa..

Javite se u PM pa cemo se dogovorit za vrime svi odjednom.

Pomoc cu koliko mogu pa ako ko dobije posal super. Eto. Normalno , pokosurajte mi se za kafu :hihi

E i ne trazim nikakve pare za to. Da se razumimo.Al bilo bi dobro da vi sta prvi posal trazite odete tamo i razvalite ih totalno. Ako ima jos koji struja da bi prica sta neka i on dodje pa da vas ubildamo ko Rockye u jednu vecer. :hihi

Last edited:
A sta se treses. Koliko taj Kapetan zna o struji ?
Nista.
Moze te pitat kakve ludosti ali ti si struja , vidi li on da ti znas o cemu pricas njegov si.
Samo polako , ne tresi se. Pokazi samopouzdanje. To ti je jedino sta ti triba.

Kad te pita kako si kazi da si umorno , 1000 km puta jebi ga. Daj mu do znanja da si putova.
Stisni mu ruku kako treba i pusti ga da sidne prvi.
Drzi ruke iznad stola dok pricas.
Gledaj u oci , ne tresi nogom i ne ceskaj se po glavi.

Pricaj kratko jasno i odgovaraj primjerina ne sa yes i no.

Pitanje:

Do you have experiance with Hyundai elevators ?
- No

I have experiance with elevators but not with Hyundai.

Je ipak puno bolje.

Tko kod dolazi i voljan je popit kaficu neka se javi.

Sta se lifotva tice mogu vam ja prije intervjua odrzat predavanje iz lifotva pa vi samo ponovite to isto za vrime intervjua. Jer koliko sam cuo od ljudi za 3rd Elec ili Asistente se najvise gleda taj elevator experiance. A to sta nemas dokaz da si radio sa lifotvima , pa zivimo u drzavi u kojoj 50% ljudi nema dokaza da su radili ista a rade dan noc. Nac cemo kakvu shemu lifta i bit ce objasnjeno. Samo skupite se i idemo na kafu. Ne moze vise fer...

Sretno svima !

Kad dodes u Sibenik imas rucak kad god da dodes za ovaj post.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mi cemo se naci danas.
Detalji su poslani svima na PM koji su se javili.
Pa cemo probat stogod proc oko lifotva i elektrike. Vajda bude dobro.
Ako je jos tko zainteresiran nek se javi na PM.

Zahvala

Zahvala

Mi cemo se naci danas.
Detalji su poslani svima na PM koji su se javili.
Pa cemo probat stogod proc oko lifotva i elektrike. Vajda bude dobro.
Ako je jos tko zainteresiran nek se javi na PM.

evo mladi gospodin bilich nas je naoruza znanjem o liftovima i o elektrici opcenito veliko mu hvala sto nam je ustupio svoje dragocjeno vrijeme,,nadam se da ce mo svi dobiti posal..sve u svemu bar je bilo ugodno druzenje

Svaka ti dala vode iz bokala :D

Svaka ti dala vode iz bokala :D

Legendo Bilichu velika ti Hvala iako sam strojar struja mi je i viÅ¡e nego bitna jer stroj brod i općenito mislim neradi niÅ¡ta bez struje ..tako je Ivane2222 jedno ljepo druženje,nova poznanstva lipo je ovako priko foruma ali u živo je bolje, informacije iz prve ruke o intervijuima struka liftovi trasteri pitanja posao brodi kompanije itd. ma sve e i skoro smo imali i praktični dio da je koji lift bio bliže hahaha lipo popili kaficu navijam za joÅ¡ koji put ovako u bližoj budučnosti ako ne u Dalmatina barem na Boraji ili ono neka boca u Vanile se spominjala haha pozdrav svim :uzdravlje

Bravo decki svaka cast na druzenju. Ja osobno sam stekao jako dobre prijatelje za cili zivot na ovom forumu.

Raport:

Bija neki čovik od struke (chief engineer cca 40 godina- ne sićan se imena) i pita raznorazne stvari: generalno Å¡ta znano HAL, jesan li ikad radija sa HV, Å¡ta znan o UPS, Å¡ta bi uradija da je požar ne brodu,, security systems (valjda nadzor), znanli automatiku... dosta Å¡iroko. Migoljija san se kako znan i umin - čupavo... Uglavno ko prođe ide za 3 električara, nikakvi asistenti - to onzove rankingom i tu dovode filipe...Pita san i za cigare - tu je NO Smoking i reka je da će me zaposlit ako seostavin duvana. a ja reka da oću - paćemo vidit Å¡ta čemi javit do kraja tjedna...:uzdravlje

Ako se joÅ¡ čega sitin javiću...

Jel ima neko iz nautike da kaze kako mu je bilo ... ? :/

Bia je jedan za terca palube i reka mi da ga nije nista pita u vezi struke. Pitanja ugl o tome di je bia do sad,kako je dozna za hal,par rici o sebi i jedino ga pita s kakvim se uređajima sreta po mostu

Svaka cast, kad prije :) super.

Evo, proslo super sve, pitanja klasika... di si bia, zasto kod njih, di si cuja za njih..itd itd
sve u svemu klasican razgovor, opustencija...

sretno svima.

Intervju klasika znači di si bia Å¡ta si radia.U mom slučaju mi je gleda paraleno cv i matrikulu i ispitiva di Å¡ta kako.Prvo sam kod ovog kapa a onda kod kapetana jer smo dva palubarca bili istodobno na intervju pa me je kapo ispito klasiku da govorin o sebi i kvalifikacijama a kapetan ovi dio sa CVom i oko posla oficira.Plača je za terca 4200 a chief mate licencom 6000 dolara Å¡ta sam mu ja reka da iman joÅ¡ jedan razlog viÅ¡e da skrÅ¡in kapetanski.Rekli su radit joÅ¡ ovakvih intervju pa navalite.Za kad smo approved čemo znat kroz desetak dana.Mene je pita jeli mi priÅ¡a u smislu kad opet triban na brod ja san mu reka da bi sljedeči misec triba ali da mi nije problem pričekat ako su me uzeli Å¡ta mu je bilo bitno.Uglavnini korporativna klasika nisu baÅ¡ ni zahtjevali neki specijalni dess code.
Å to se tiče Anjie ili kako li se več zove nisan isplazia jezik do poda.Rekla je da je čula za pomorac net i pitala Å¡ta se piÅ¡e o njoj na Å¡ta smo svi počeli varit jebiga kad je sisa glavna tema več danima.

Ja bia uru i dvaest minuti sa Kapetanom jedan na jedan.Izreseta me junacki.
Reka se javit slijedeci tjedan za potvrdit jesam li in ili out.
Ne znam ni sam je li to dobro sta me ovoliko pegla?

Pozdrav i veselo

Pozzdrav dobri ljudi!!!!

Evo pred malo ušao u stan, vratio se iz Splita sa interview-a. Uglavnom nemam previše što dodati,
sve je već rečeno. Uglavnom pitanja o sebi i malo o struci tj. o iskustvu koje imate. Odgovor dobivamo
do kraja tjedna.

Å to joÅ¡ reć nego:
Ljudi držite fige.

pozz iz Ri

Isto san i ja proša negdi sve skupa uru vrimena mi je izašlo šta su me prorašetali sa cijelokupnim životopisom do današnjeg dana.

Ja bia uru i dvaest minuti sa Kapetanom jedan na jedan.Izreseta me junacki.
Reka se javit slijedeci tjedan za potvrdit jesam li in ili out.
Ne znam ni sam je li to dobro sta me ovoliko pegla?

Pozdrav i veselo

Evo da se i ja javim.
Neki znaju kako sam proÅ¡ao, pa sad piÅ¡em za one koji ne znaju. Dakle, HAL me dovuko iz Osijeka u Split na interview da bi mi capt. Lefering rekao da moj CV ''is not good enough''. Izbili mi hiljadu kuna iz džepa da mi kažu neÅ¡to Å¡to se moglo i preko mailla. Kao da nisu ni pročitali moj CV. Nemam riječi!! Totalno neprofesionalno!! Ali dobro.
Inače, čestitam svima koji su upali, a svima koji čekaju želim puuuuuuuno sreće.
Puno hvala svima koji su pisali. Posebno Maday, Dalmosu, Bilichu.
Također, puno hvala Ivan2222-u i Smilji.
Dečki, budete negdje blizu Osijeka, a ja ne budem na brodu, javite se :D
Živjeli!!!!!!!!!

@Johnny Pomorac

Svaka cast na pozitivi jer to je samo jedna stepenica u nizu i guraj dalje. Sritno

ooo

ooo

evo nakon skoro 2k mobli odjeban sam i za HAL-A.vidija je bilich da sam toliko i poslao tako da i ne lazem.....imam samo jedno pitanje kome treba platit da se ja ukrcam na brod iman trenutno 100 kuna ali posudit cu nedi..

Back