Holland America Line

Primaju ali nema ih puno. Proces koliko znam moze potrajat od intervjua do ukrcaja i godinu dana...

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Nieuw Statendam je nekidan iša u more:

https://www.maritime-executive.com/article/holland-america-line-takes-delivery-of-nieuw-statendam

Kuma je Oprah :)

Captain Sybe de Boer,
Staff Captain Kevin Beirnaert,
Hotel Director Don Habets,
Chief Engineer Eric van Loenen (prije na Koningsdamu)
Environmental Officer Dolf Kramer

NieuwStatendam.ad8d36.jpg

Ja san na Nieuw Statendamu (u kompaniji NSDM) 1st elec.
Ako koga sta interesira, pitajte.
uglavnom fali struja i strojara

Solidna, i navodno od nove godine ide jos gore.
Ch elec bi trebao na placu staff chiefa, prvi elec na placu prvog makine.
ugovori 3/3

Solidna, i navodno od nove godine ide jos gore.
Ch elec bi trebao na placu staff chiefa, prvi elec na placu prvog makine.
ugovori 3/3

Hvala vam za info, kolega! Bilo bi lipo vidit i konkretne brojke buduci da je "solidna" relativan pojam :)

Najjaca mi je ova kad se brojke kriju ko zmija noge..
:D
Ugledajte se na nas s plina, ima se u tablici sve crno na bijelo, za snjuhace dusu dalo.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Solidno je nekome 4000 a nekome drugome 10 000.

Po meni nije solidno ako godisnje za 6mj navigacije na racunu ne bude barem 110-120k $.

Solidno je nekome 4000 a nekome drugome 10 000.

Po meni nije solidno ako godisnje za 6mj navigacije na racunu ne bude barem 110-120k $.

antisa zboris sveto pismo
10tusd misec i na kraju to o cemu pricas

samo malo je takvih egzibicija a da jos daju kratki ugovor
zadnje sam ima 5,5tfunti noth sea i plati svoju kartu do aberdeena ,jedan choper delay ode 500-700eur

trenutno petak dolazi ,nije puno ali covika veseli i socialno preduzece sta mi najvise odgovara..

antisa zboris sveto pismo
10tusd misec i na kraju to o cemu pricas

samo malo je takvih egzibicija a da jos daju kratki ugovor
zadnje sam ima 5,5tfunti noth sea i plati svoju kartu do aberdeena ,jedan choper delay ode 500-700eur

trenutno petak dolazi ,nije puno ali covika veseli i socialno preduzece sta mi najvise odgovara..
Plati sam svoj put , pa jebate radije bi isao na one bulkove iz napolija, malo manje novaca ali ti je barem prijevoz rijesen.

Sta ti u tih 5.5k funti moras platiti prijevoz u oba smijera i hotel?

Meni kad nema leta za zd pa dodjem u st plate 900kn a u zg 1600kn sto je taman za rent a car , gorivo , cestarinu i solidan rucak , jos i ostane za steku cigara ;-)

Last edited:
Plati sam svoj put , pa jebate radije bi isao na one bulkove iz napolija, malo manje novaca ali ti je barem prijevoz rijesen.

Sta ti u tih 5.5k funti moras platiti prijevoz u oba smijera i hotel?

Meni kad nema leta za zd pa dodjem u st plate 900kn a u zg 1600kn sto je taman za rent a car , gorivo , cestarinu i solidan rucak , jos i ostane za steku cigara ;-)

ma to je na north sea 6+ gen udw rig placa eletrical supervisora ,skapula sam ja to

danas smo imali lososa i kozice zajedno u nekom umaku peceno u stimeru popili dvi case bilog chile i prilegli 45min sad je pump room maknit hidrofor
pa na sb makinji pleger od ulja steka pa ce da instaliramo novi da se puno ne zafrkajemo

a u 6 h je lasna piva

ma to je na north sea 6+ gen udw rig placa eletrical supervisora ,skapula sam ja to

danas smo imali lososa i kozice zajedno u nekom umaku peceno u stimeru popili dvi case bilog chile i prilegli 45min sad je pump room maknit hidrofor
pa na sb makinji pleger od ulja steka pa ce da instaliramo novi da se puno ne zafrkajemo

a u 6 h je lasna piva
Nije sve u soldima , ja bi radio i za dosta manje ali da se radi sa gustom a ne ispiranja mozga za par dolara vise.

Back