Bruno BuÅ¡ić
New member
Jel zna mozda tko jeli primaju Oficire palube i koliko brodova imaju trenutacno?
Ja san na Nieuw Statendamu (u kompaniji NSDM) 1st elec.
Ako koga sta interesira, pitajte.
uglavnom fali struja i strojara
Solidna, i navodno od nove godine ide jos gore.
Ch elec bi trebao na placu staff chiefa, prvi elec na placu prvog makine.
ugovori 3/3
Solidno je nekome 4000 a nekome drugome 10 000.
Po meni nije solidno ako godisnje za 6mj navigacije na racunu ne bude barem 110-120k $.
Plati sam svoj put , pa jebate radije bi isao na one bulkove iz napolija, malo manje novaca ali ti je barem prijevoz rijesen.antisa zboris sveto pismo
10tusd misec i na kraju to o cemu pricas
samo malo je takvih egzibicija a da jos daju kratki ugovor
zadnje sam ima 5,5tfunti noth sea i plati svoju kartu do aberdeena ,jedan choper delay ode 500-700eur
trenutno petak dolazi ,nije puno ali covika veseli i socialno preduzece sta mi najvise odgovara..
Plati sam svoj put , pa jebate radije bi isao na one bulkove iz napolija, malo manje novaca ali ti je barem prijevoz rijesen.
Sta ti u tih 5.5k funti moras platiti prijevoz u oba smijera i hotel?
Meni kad nema leta za zd pa dodjem u st plate 900kn a u zg 1600kn sto je taman za rent a car , gorivo , cestarinu i solidan rucak , jos i ostane za steku cigara ;-)
Nije sve u soldima , ja bi radio i za dosta manje ali da se radi sa gustom a ne ispiranja mozga za par dolara vise.ma to je na north sea 6+ gen udw rig placa eletrical supervisora ,skapula sam ja to
danas smo imali lososa i kozice zajedno u nekom umaku peceno u stimeru popili dvi case bilog chile i prilegli 45min sad je pump room maknit hidrofor
pa na sb makinji pleger od ulja steka pa ce da instaliramo novi da se puno ne zafrkajemo
a u 6 h je lasna piva
Nije sve u soldima , ja bi radio i za dosta manje ali da se radi sa gustom a ne ispiranja mozga za par dolara vise.
Solidna, i navodno od nove godine ide jos gore.
Ch elec bi trebao na placu staff chiefa, prvi elec na placu prvog makine.
ugovori 3/3