Evala ljudstvo,
Malo kasnim sa javljanjem, al moran se javit i rec da je kompanija vise nego korektna, ja sam sa njma upravo odradia drugi ugovor na m/s Prinsendam-u, kao 3rd elec, ukupno 8 miseci, i sad me ovancalo u 2nd-a. Ekipa na brodu mi je bila vise nego odlicna i korektna, vecinom dutchevi, skoti i ostatak UK-a. Brod je star 24 godine, i ima posla priko glave, al opet kazen kad je dobra ekipa nista nije problem. Ljudi sa kompanije uglavnom idu ca zbog vecih novaca, zato sta su ovi tu striktni, i nema mrdanja ni postavljanja uvjeta. Fali im elektricara dosta, a i ovi neki stariji sta san ih vidia (filipi), nisu bas cvijece. Social life je OK, iako san na manjem brodu, zajebancija je dobra, samo triba pazit da ujutro na sastanak dodjes ciste glave. Placa za 3rd-a je 128 dolora dnevno, plus bonusi (4%vaccation, 4%return).
Jedinu zamjerku im mogu nac u organizaciji. Onoj kopnenoj, ne na brodu. Tako da mozes ocekivat da ce te iz Rima doma slat priko Londona. Mene su prije 10ak dana poslali na High voltage course u Manillu, i kad san dosa doli na drugi kraj svita, san skuzia da debili nisu provjerili jeli hrvatima triba viza za filipine, a ja je nisan ima. Tako da me deportiralo doma. 4 dana po aerodromima i avionima. Ka Tom Hanks u Terminalu.
Uglavnom puno srice vam zelim, i da upadnete u preduzece, a kad upadnete, budite normalni, i inkunjali ste se na dugo vrimena.
Poseban pozdrav kolegama vrsnjacima Ikardu i MrGreen-u. Ikarde, Luka ti je sad dosa kod mene na Prinsendam.
Eto toliko, pa ako koga sta zanima, sloodno pitajte.