To i postovi prije sve govori o tebi,najbolje da ti radis 10 dana a drugi 100 bis bio sretan,priznaj??Da se referiram na pitanje zasto bi oficiri tribali imat kraci ugovor od posade
Da dam usporedbu
Pilot i stjuardesa.mislim da sam dovoljno jasan
Cak sam misljenja da je za oficire plafon 10 tjedana
Sent from my internet mobile device
To i postovi prije sve govori o tebi,najbolje da ti radis 10 dana a drugi 100 bis bio sretan,priznaj??
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
View attachment 3827 View attachment 3828 Iz časopisa "Tanker operator" srpanj-2016.
Stalna tema, falit će časnika... Å¡to je i normalno da će ih falit kad rade bezbroj sati dnevno
za kikiriki na ugovor 5-2...
A nikad da se spomenu trajanje ugovora i smanjenje 1-og ili dva radna sata, sa uvođenjem safety officera
Å¡to bi mogao radit neki Filipinac za cirka 2000 usd ko keks, pa možda i istočni europljanin.
Da se sa uvođenjem saf oficera skine fire i LSA s grbe tercu i sekondu tako da se ta dva mogu bavit
cargo stvarima i kartama i ecdisom. Natrpalo jadnicima posla oko gluposti.......
Časnik palube ne bi smio stajati na nogama viÅ¡e od 9 sati dnevno tijekom 7
mjeseci godišnje... niti imat ugovor duži od 3,5 mjeseci
Ovo što imamo u stvarnosti je tragedija i civilizacijska sramota!
Covik je realan i nije nikog mislija uvridit nego je reka realno kako je.
Oces rec da je ista kolicina stresa timunjeru kad piketaje ili pituraje ili barbi kad manovra...
Najbolje jos da pored jednakog ugovora imaju i jednake place
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zašto...neka svako kaže svoje mišljenje i argumentira
View attachment 3827 View attachment 3828 Iz časopisa "Tanker operator" srpanj-2016.
Stalna tema, falit će časnika... Å¡to je i normalno da će ih falit kad rade bezbroj sati dnevno
za kikiriki na ugovor 5-2...
A nikad da se spomenu trajanje ugovora i smanjenje 1-og ili dva radna sata, sa uvođenjem safety officera
Å¡to bi mogao radit neki Filipinac za cirka 2000 usd ko keks, pa možda i istočni europljanin.
Da se sa uvođenjem saf oficera skine fire i LSA s grbe tercu i sekondu tako da se ta dva mogu bavit
cargo stvarima i kartama i ecdisom. Natrpalo jadnicima posla oko gluposti.......
Časnik palube ne bi smio stajati na nogama viÅ¡e od 9 sati dnevno tijekom 7
mjeseci godišnje... niti imat ugovor duži od 3,5 mjeseci
Ovo što imamo u stvarnosti je tragedija i civilizacijska sramota!
Covik je realan i nije nikog mislija uvridit nego je reka realno kako je.
Oces rec da je ista kolicina stresa timunjeru kad piketaje ili pituraje ili barbi kad manovra...
Najbolje jos da pored jednakog ugovora imaju i jednake place
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tema su gvardije, i timunjer je isto dio gvardije, pa prema tome isto mislim da treba bit dobro odmoran i cist u glavi. Koliko je bilo slucajeva da timunjer cuje krivu naredbu zbog pada koncentracije na manovri, poslje ispadne da je premoren jer je bio gvardija 6 sati, pa odvez pa ga ulovi njegova prava gvardija.