Golar Wilhelmsen management

Zanima me kakav je interwiev za junior oficire palube, ??ta tra?že, dali se rje??ava seagull ili ne??to slično, dali je interwiev samo u Splitu? Prepostavljam da vas ima koji ste pro??li pa napi??ite ??ta znate.

Pozdrav!!!

Zanima me kakav je interwiev za junior oficire palube, ??ta tra?že, dali se rje??ava seagull ili ne??to slično, dali je interwiev samo u Splitu? Prepostavljam da vas ima koji ste pro??li pa napi??ite ??ta znate.

Pozdrav!!!

ne primaju one sta su zaposleni u luckoj kapetaniji :p :p :p:p

jel zna ko dal primaju 3 palube ili junior officire,,poslao sam svoj cv ali nitko nista ne odgovara pa dali ko zna jesu vec popunili sva mjesta ili ima jos slobodnih??

Bio sam danas u uredu u Splitu, gospođica ka?že da jo?? uvijek pregovaraju za pocetak ukrcaja asistenata struje te do daljnjeg nema ni??ta.

ma to sam i mislio cim ne zovu nista...jbg kad su trzili za lng tankere ja bio na brodu tako da sad treba cekat dok ponovo ne ponu trazit

Zanimaju me FSRU brodi, obzirom na juniorsko iskustvo na plovecem LNG,kakva
je razlika u poslu i koliko cesto su kargo operacije na ovim spirit brodima. Ako vam je tlaka ode pisat more i u PM. :uzdravlje

Golar

Golar

Jel zna netko kako kontaktirati Golar Wilhelmsen management u Splitu..
jel to jo?? uvjek i postoji..kad tra?žim na internetu samo mi otvara forume na pomorac.net

svaka ric je suvisna Frankie i pujanke su ti sve napisali sta je tribalo. Aj uzivaj u citanju i otvara ti P.net zato sta ti tu i pise adresa :D

Back