Gccl grand circle cruise line

Ja san bija malo sarkastican.Najbolji odgovor zasto te nisu zvali na intervju je post od kolege Asinkronusa.Pametnome dosta.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Crocop T- Da generaliziras ljude to bi stvarno bila pusiona i u privatnom i poslovnom zivotu.

Upisi teretanu, plivaj, smiri malo.. ;)

E moji kolege !

Ovi Duka pise da se ja blamiran, a ja samo prenosim svoje lose iskustvo. Ne generaliziran ljude, niti govorin kontra ljudi iz Dubrovnika, vec samo ove gamadi iz GCCLa. U Dubrovniku iman odlicnih kolega i prijatelja, sta pomoraca sta sportasa.

Vidin ovdi svi pisu vlastita iskustva, nazalost losa, al nazalost ovdi sta se desilo meni ne mogu nikako shvatit da ne da me nisu zvali na intervju iako su rekli da oce, nego zasto ne mogu uopce dalje aplicirat na pozicije. To mi je receno od gdje. Dominike iz GCCLa da su stavili ka neki embargo. Pa nisan nikad radia za njih kako mogu uopce to napravit ?!? Jedino sto je Duka reka da je neko nesto reka lose o meni, pa se povukli.

Ne znan svitu, al ovo nije ni fer ni korektno radit pomorcu koji ima svoju obitelj koju uzdrzava. Malo nas ima 4.2 miliona, a jos manje pomoraca i mi ovako. Necemo ovako nikad na zelenu granu, nikad nam nece bit bolje !

Pozdrav

Ako SI imao preporuku 3 ljudi is firme,insideri,tesko da Te netko moze izbit is firme,na racun rekla-kazala,ili nekakvi forumi,ajde daj,nemoze jedna losa unit 3 milosa,ako uopce ima lose,necu ja vise pisat u ovaj thread,Ali razmisli da nisi bogom dan I uvjek Ima jaci,ja Sam na topic plovidbu dosao preko noci,preskocio Sam 100 ljudi,vjerojatno bi me iscipelarili ONI svi Sta Su cekali na listi,a bilo ih je Sa preporukom zapivjednika I upravitelja. Ja Muslim da se ti NE miris s necim protiv cega se nemoze,da Su Te htjeli uzet nebi ti Ni ISO na u tervju nego mw brod direktno, sve skupa zao mi je svega tog skupa,Ali Ko centriraj se na forward,a NE Ono Sta je po krmi.
Ja Sam bio kod cosulicha na intervju,proso,sve super ,sve 5,posao NE dobio,Sta sad da GA Tu xxxxx,dobili Su GA neki drugi Koji CE napisat rjeci hvale.
And cao!

Crocop je malo onako "od srca nastupija" i tribala bi fuga iza uva,ali da se kolegu isto tako "derne" u masini ka nisu te uzeli radi toga,ovoga,da si ima pravu vezu tj preporuku itd to je SMJESNO!Bas SMJESNO!
Kao prvo Kolega je napisa da je navucen na led do kraja doslovno do ukrcajnog interviewa i odjeban bez objasnjenja,malo je kolega to slikovito to opisa i onda umjesto da se kolega podrzi ka pomorac mi onako po Hrvatski klasika.

Bolje ti je kolega da si odjeban od njih jer kad konobar zapovida kapetanu i kapu neznam kako bi to probavija na svoj temperament (srcane osobe).haha
Uostalom Dubrovcani su gospoda i oni ne plove na toj kompaniji, osim ako nisu bolesni ili stari, ili pre pre mladi.

Ima ovde pomoraca sa navedene firme ali informacije o svemu tome nitko nece napisati.

Ima ode pomoraca sa puno firmi koji Å¡ute i ne piÅ¡u i sa puno agencija Hrvatskih kojima su zabranili pisat. Uglavnom rade ka vrebači i prenose informacije pa se tu i tamo Žika istina logira i sam o sebi piÅ¡e hvalospijeve.

Ima ovde pomoraca sa navedene firme ali informacije o svemu tome nitko nece napisati.[/QUOTE]

Ima ode pomoraca sa puno firmi koji Å¡ute i ne piÅ¡u i sa puno agencija Hrvatskih kojima su zabranili pisat. Uglavnom rade ka vrebači i prenose informacije pa se tu i tamo Žika istina logira i sam o sebi piÅ¡e hvalospijeve.

Ima ovde pomoraca sa navedene firme ali informacije o svemu tome nitko nece napisati.
[/QUOTE]

Onda je po mom frende ovaj forum i sama njegova bit podbacilo debelo i debelo i pada.
Al nije to do foruma nego usera na forumu.
Tako da hvalisanjem broja usera neznam jel pohvala il pokuda. Pa me oduzme sumnja i na motive osnivača ovog foruma. Ustvari za čiju dobrobit je sve ovo, ako i ima dobrobiti.

Poslano s E5533 putem Pomorac.net

Mene davno Globtik sjeba za na Shella
Ono sve super i triba me zvat na interview.Rece mi kad iduci tjedan
Ne zove ona i onda u cetvrtak da nema nista od interviewa
Blazen dan kad se to desilo. Ali stvarno
Nakon misec dva ludilo

Sent from my internet mobile device

Tako je, iz pouzdanog izvora sam saznao, naÅ¡e viÅ¡e ne uzimaju. Židov gazda hoće ukrajince.

Poštovani Kolege,

To iskustvo što se dogodilo Crocopu sigurno nije ugodno a još manje profesionalno, ali evo iz prve ruke moj slučaj od prije 5 dana sve najbolje, dapače izvrsno.
Zvali su me dan prije dali sutra možemo napraviti interview preko Skypa (Petak je bio), ugodan ragovor sa HR Gospodičnom i mislim Superintendent za Nautical Dept.
Rečeno mi je da da će mi rezultate javiti u ponedjeljak, što i jesu da sam prošao intervju i da su zadovoljni samnom, drugi dan dobio sam 10-ak dokumenta od Medical Forme, Polica, Employment and Welcome Letter i još šta sve ide uz to (za uniformu, itd.). Uglavno sve sam im poslao natrag sa dokumentima, aplicirali su me za Malteški Endorsement i čekam brod koji bi trebao biti sljedeći mjesec.
Dali su se promjenili preko noći ili ? Neznam, ali slučaj kolege koji se istresao nije nikako ugodan i sigurno frustrirajući.
Ali to je isto ako im treba ljudi uzeti će i zvati sve šta imaju u database a sad dolazi sezona i svi brodovi su im u Mediteranu i frekventna je rotacija tako da stalno traže ljude.
Pozdrav svima

I by the way nisam iz Dubrovnika nego iz Zagreba, prije sam bio na Chevronu 6 godina od toga zadnje 2 DPO na njihova 2 Shuttle Tankera. Tako da i nemam cruise experience ali eto upalo je a i našem poslu kao i svugdje treba imati malo sreće.

Pozdrav,
Ne znam ko im vodi crewing ja sam u kontaktu sa nekom drugom osobom, a to za 2nd ENG. isto nisam upoznat ali vrijedi aplicirati na GCCL stranici (on-line), znam da traže 1st Officera za River Brodove Hitno.

Inače uključio sam se u raspravu samo radi posta gdje sve ljude jednoga Hrvatskog grada naziva se pogrdnim imenima radi toga što netko nije zaposlen a za to može biti tisuću razloga.
Zadnjih 10 godina plovim samo preko stranih managementa i sami ljudi na brodu (Irci, Škoti, Englezi, Finci, itd.) me pitaju pa šta se vi ne gurate jedan drugoga pa to je normalna stvar kod nas čak i dio tradicije. Eto tako se stvara čvrsta pomorska nacija sa dobrim radnim uvjetima za pomorce, a ne ako je netko 100km dalje od tebe je sve i svašta....ma molim vas mislim da smo ovdje svi dovoljno odrasli, profesionalci i ljudi da dobro znamo da to vodi tamo gdje i jesmo sada.

Inače uključio sam se u raspravu samo radi posta gdje sve ljude jednoga Hrvatskog grada naziva se pogrdnim imenima radi toga što netko nije zaposlen a za to može biti tisuću razloga.
Zadnjih 10 godina plovim samo preko stranih managementa i sami ljudi na brodu (Irci, Škoti, Englezi, Finci, itd.) me pitaju pa šta se vi ne gurate jedan drugoga pa to je normalna stvar kod nas čak i dio tradicije. Eto tako se stvara čvrsta pomorska nacija sa dobrim radnim uvjetima za pomorce, a ne ako je netko 100km dalje od tebe je sve i svašta....ma molim vas mislim da smo ovdje svi dovoljno odrasli, profesionalci i ljudi da dobro znamo da to vodi tamo gdje i jesmo sada.

bravo majstore....istina ziva

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

Back