frizerke na kruzeru..

Tetovazu mogu skinuti tek kad je godinu dana stara, tako da sad nikako ne mogu, vec sam se raspitala...probat cu ovako, pa mozda za drugi ugovor za steiner je budem skinula.... Tako ako netko zna ista o Flair Internationalu....molim vas javite... U utorak u 9 imam intervju....plizzzzzzz!:udriglavom
..........evo mene,prosla sam!mogu i na msc jel bio tko mozda?pliz

Last edited:
Ako ti je tetovaza na vidljivom mistu to ti je minus a ako se moze prikriti s majicom kratkih rukava i dugim gacma tu problema nema. Tj ako je tako nisi je tribala ni spominjati. Kod mene na brodu ima ljudi koji imaju sve ruke istetovirane a to su sad gluposti sta ce te neko otkantati radi toga sigurno je nesto drugo u pitanju. Posalo sam ti na PM mail od cure koja je bila frizerka na cruiseru

Pozdrav

nije mi se ona cura javila,a bila sam pristojna,smrc!:(

nije mi se ona cura javila,a bila sam pristojna,smrc!:(

JAvice se kad provjeri mail sigurno jer ona nije bas da je na mailu non stop. Cura je super i ne vidim razloga da ti se nejavi. Ako se nejavi kroz ovi tjedan posalji mi PM pa cu joj ja poslati mail isto :uzdravlje

JAvice se kad provjeri mail sigurno jer ona nije bas da je na mailu non stop. Cura je super i ne vidim razloga da ti se nejavi. Ako se nejavi kroz ovi tjedan posalji mi PM pa cu joj ja poslati mail isto :uzdravlje

moze...al ja sutra moram zeni iz agencije javit dali idem ili ne, tako da mi je kasno..al ipak hvala....;)

Ajde nego sta to je samo jedan period u zivotu koji ce te nauciti puno stavri a prvenstveno da lova ne dolazi s neba i osamostalit ces se ka nikad.
Sritan ti put i mirno more te se javi na koji brod ides pa se mozda i vidimo u kojoj luci pa popijemo i pice

Ajde nego sta to je samo jedan period u zivotu koji ce te nauciti puno stavri a prvenstveno da lova ne dolazi s neba i osamostalit ces se ka nikad.
Sritan ti put i mirno more te se javi na koji brod ides pa se mozda i vidimo u kojoj luci pa popijemo i pice

hvala ti! Al hvala bogu vise manje znam sta me ceka jer sam vec radila vani i to u poljoprivredi,sa papirima i bez njih,nagledala se vise sljama nego dobrih ljudi tako da znam sta znaci krvavo radit...jedino sto sad idem sama pa ce to opet bit novo iskustvo.... i kad sam procitala tvoju kolumnu sjetila sam se kako je meni bilo kad sam dolazila kuci i svi mi govorili blago meni a ja ko baustelac isprzena od sunca i uvjek u istoj majici da mi se poklope sare od kanotjere...hehe,al treba svasta probat.....:cool:

Hvala vam ljudi svima al toliko mi je problema iskrsnulo da mogu zaboravit odlazak na brod.....a najvise hvala Boky1 i Dalmosu.:(:(:(:(:(:(

Back