FRED OLSEN Cruisers

Evo jutros stigli detalji leta.Sutra 7 i 35 iz Splita.Sad sam se cua s Ljiljanom.Ide nas 5 iz Splita sve isti letovi,ugovor potpisujemo tamo,lova na ruke ne triba prijava ukrcaja jer smo contractors.Eto ljudi to je to,idem malo guštat s malon.

Evo jutros stigli detalji leta.Sutra 7 i 35 iz Splita.Sad sam se cua s Ljiljanom.Ide nas 5 iz Splita sve isti letovi,ugovor potpisujemo tamo,lova na ruke ne triba prijava ukrcaja jer smo contractors.Eto ljudi to je to,idem malo guštat s malon.

Nemoj se brate zeznit, u 7ipo smo u ZG.
OU651 31JAN SPU ZAG 0650 0735

Jeli ima nasih na mostu,kakvi su uvjeti rada,place,neke novosti za ovu firmu od vas sto plovite tamo?

Socijalno-zdravstveno I mirovinsko se uplacuje u svicarskoj ali samo za seniore..dakle isplati li se tamo uopce navigati?

Pozdrav kolege.Upravo me zvala Nancy iz Ancoram Solvere za Fred Olsena hitno im treba dva 3rd Engineera,poželjno bar jedan ugovor na putničkome al nije uvjet jer im treba dosta hitno ukrcaj bi bio idući tjedan.Å aljite CV i zovite

T: +385 (0) 21 786 272

M: +385 (0) 99 513 1085

E-mail: nancy.covic@ancoram-solvere.com

Home

Last edited:
Jel ima ko info jel primaju 2nd eng ....ugovor i placa ako moze ili ako se zna?

Puno hvala

Poslano sa mog SM-G355HN koristeći Tapatalk

Ugovor za 2 nd eng.ti je 2-2 a placa ti je oko 4200 eura permanent gori doli 100 eura

Poslano s GT-I8190 putem Pomorac.net

Ugovor 3-1 placa 27056 kruna permanent,al posto sam ima jedan ugovor kao JR Engineer na pullmantura rekli su da im to neodgovara

FRED OLSEN Cruisers

Aha znaci traze iskljucivo 3.rd.eng. sad ko zna bili bez iskustva uzimali jer tesko ce naci s iskustvom a da pristanu na takav ugovor.

Aha znaci traze iskljucivo 3.rd.eng. sad ko zna bili bez iskustva uzimali jer tesko ce naci s iskustvom a da pristanu na takav ugovor.

Preferiraju iskustvo za 3rd Engineera,al nije isključeno da će uzet i bez iskustva,poÅ¡to im je hitno

Ekipa jel ko zna kolika je placa za 2nd eng i 1st eng na fred olsena?

Poslano sa mog SM-G355HN koristeći Tapatalk

Back