Feeserlines

O kabini ti ovisi ima li jos koji kadet na brodu,ali moze se prezivit u bilo kojoj sve imaju svoj wc ...a Internet jedino brodski,pa mozes koji put na dan(ili viÅ¡e ovisi o kap.) poslat/primit e-mail...a posto si cesto na signalu i po europi vataj di znas....a spiza?? ka i svugdi sve ovisi o kuvaru(koliko mu se radi) i kap. koliko ga ima volje tlačit(ili koliko i on sam voli papati i naručit)...

Naravno da se moze. Mene su zvali na ukrcaj 10.9. Al mi je nesto drugo upalo. Covik u modin-a mi je pokaza kakve mailove dobija od kadeta i asistenata. "Cadet free for vacancy." I to je to...ni ime,ni pozdrav ni nista... I jos se vidi u mailu da je poslano na 150 adresa...kriza je svugdi ali ako ovako izgleda prvi kontakt s agentom nije ni cudno sta se "ne moze ukrcat ako nemas vezu".

Last edited:
Dujma objasni svoju poruku nisi mi bas zadovoljan snjima

bia san na razgovoru i na skeniranju dokumenata za feederline prije 6-7 dana i sve je ok, covik mi je sve objasnia i cine mi se skroz korektni al na kraju sam se odlucia sacekat jednu drugu agenciju koji bi me tribali ukrcat kroz 15-ak dana. pricali smo o tome kako se nemoguce ukrcat pa mi je pokaza svoj inbox pun zamolbi od strane kadeta i asistenata a ljudi se ni ne potpisu niti pozdrave kako triba. ne triba pisat esej al bar "poštovani, lijep pozdrav, ime i prezime". javi kakvi su dojmovi kad se ukrcas

Idem na tanker u svojstvu kadeta. Sve san dogovoria i cekam datum tako da bi tribalo bit 100%. Napisat cu dojmove i firmu kad se ukrcam.

Ne. Zakasnia san s tankerskim a u medjuvremenu su popunili broj kadeta. Rekli su mi da im fali asistenata s faksom pa ako znate koga nek im se javi

A ja sam takoder ima ukrcaj za plin ali jos se mora cekat i tako da san odlucia otic na feederlinesa pa cu drugi dio na plin ako bog da

prosle god place su za kadet bile 317eur a ako imas visu onda oko 400eur. Nije to toliko lose, ne triba gledat sta sve imaju lng-evi od sadrzaja, koje su njima place i sl. U tom slucaju nkad neces bit zadovoljan..ja san prosle god bia 6 miseci na feederlinesu. Dodjes, radis svoj posal i dani idu. Jbg, nema interneta na brodu, nema teretane, mali je salon, 11 ljudi, u salonu skoro nikad nikoga itd. al svako malo si u portu po 2-3-4 dana i ja san uredno izlazia tako da to sve dosta olaksava. Dinamicno je. Dosta se nauci al trebas se i sam angazirat malo i pitat sve sta te zanima a i ono sta te ne zanima a znas da bi triba znat moras pitat da ti pokazu. Kabina mi je bila odlicna, velika, s velikin kupatilon. Spiza u pocetku onako, kasnije je dosa kuvar filipinac i odlican je bia. Nisu veliki budzeti za provistu pa nema ne znan sta na brodu al ok je. Duvan, vino, pivo, voda (u bocama ako ces za sebe u kabinu) su stvarno jeftini za uzet...

Place vise manje isto,neke starije brodove su prodali neke(kineske gradnje) banka uzima(ili prodaju) tako da bi trebali ostati na 15-ak brodova i u tjeku je spajanje sa drugom firmom(Navigia) koja ima otprilike jos toliko brodova a kako ce to sve izgledati jos cemo viditi....

Sve ide nizbrdo, uvjeti isti ka prije...ok za odradit jedan ugovor i sporkat matrikulu (naravno, vridi za one koji nemaju bas nekog izbora)

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

U Januaru Sam pricao s kapetanom Koji je tamo bio dugi niz godina I dobio pedalu,kaze firma se prodala (Feederlinees)sad rusi I ukrajinci dosli,ako ima tko kakav update, u Groningenu ima Jos uvjek par nasih superintendenta u office,

Back