Feeserlines

ako ti je no??tromo pametan, prikači se uz njega i gledaj ??to čini,pa mo?žda ??togod i nauči??.? to vi??e sad nauči?? i pita??, bit će ti lak??e iza.Kao kadetu, nije ti ba?? visok polo?žaj na dru??tvenij ljestvici, ali je utje??no da to traje samo godinu dana.

ako ti je no??tromo pametan, prikači se uz njega i gledaj ??to čini,pa mo?žda ??togod i nauči??.? to vi??e sad nauči?? i pita??, bit će ti lak??e iza.Kao kadetu, nije ti ba?? visok polo?žaj na dru??tvenij ljestvici, ali je utje??no da to traje samo godinu dana.

Ja kadete tretiram kao buduce casnike pa ocekujem to i od ostatka posade.Naravno,kako koji zasluzi.To ih ne oslobadja manje vise svakakvih poslova i zadataka.;)

Pozdrav iz Lagosa, Nigerija sa UAL Cyprusa.
Iznajmija sam u nekok crnca tu spravu koja je telefon i usb internet stick u jednome tako da mogu na net (ode nema wifi-ja).3$/h.

Mogu reci da je ode vrlo dobro, uvjeti su ok, posto smo imali general cargo iskrcavat(kamioni,bageri,buldozeri,auti,neke metalne ploce,i role...) u lukama se stajalo uvjek po par dana, tako da se svasta dalo vidjeti i dozivjeti. U Africi su mi najace dame noci kako iz djungle dolaze u kanuima, i kontrast drvene barake i ribarska naselja - zgrade i lucka mehanizacija.

Sada krcamo kontejnere pa idemo u usa, Huston. Sutra ce biti jedan misec, jos 5 pa doma taman na lito ako sve bude kako triba. ??ivili!:uzdravlje

Ako neko tra?ži sa foruma ukrcaj za sekonda palube i zanima ga ova kompanija trenutno tra?žu sekonda,jer su mene zvali i ponudili su ukrcaj,ali po??to san na??a ukrcaj na drugoj kompaniji mora san odbit ponudu.Ni??ta ne ko??ta nazvat i pitat je li misto jo?? otvoreno.Kontakt podaci od ove firme su na ovoj temi več napisani.

pozz svitu :)

da osvje?žimo temu, u vezi feederline-a da li ko zna kakvi su uvjeti tamo,
dali plaća sjeda na vrijeme i takve stvari ??:uzdravlje

pozz svitu :)

da osvje?žimo temu, u vezi feederline-a da li ko zna kakvi su uvjeti tamo,
dali plaća sjeda na vrijeme i takve stvari ??:uzdravlje

znan covika sta je tamo barba,govori da su uvjeti dobri,placa redovno sida,ugovori 4-2,3-2,2-1,permanent nakon drugog ugovora ako oces a onda ti je ugovor 3-2. oficiri su vecinon nasi,nizozemci i poljaci a posada indonezani i burmanci. eto toliko sta san cuja,najbolje ti je nazvat Modin(Capt. Cvitanovic) pa vidi ima li sta. pozdrav :uzdravlje

znan covika sta je tamo barba,govori da su uvjeti dobri,placa redovno sida,ugovori 4-2,3-2,2-1,permanent nakon drugog ugovora ako oces a onda ti je ugovor 3-2. oficiri su vecinon nasi,nizozemci i poljaci a posada indonezani i burmanci. eto toliko sta san cuja,najbolje ti je nazvat Modin(Capt. Cvitanovic) pa vidi ima li sta. pozdrav :uzdravlje

zahvaljujen :uzdravlje:uzdravlje

ja san ti tamo cekan da me zovu za na brod.placa ti sede na vrime , u biti malo kasnije ali dojde , ako si na to misli.ne znan na koju poziciju pucas ali oni ti krcaju samo oficire

samo pitam :uzdravlje

Jutros sam bija tamo u firmi kod njih,ljudi su skroz ok,ne primaju trece oficire palube nego ides odmah za sekonda. Gvardiju umjesto terca drzi master, a posada je nasi,poljaci i nizozemci (oficiri),a ovo ostalo indonezani i filipi. Sto se tice ugovora imaju svakakve 2-2,3-2,4-2 sve je stvar dogovora. Placa za sekonda palube je 3000 E. Plovi se uglavno po sjevernom moru,mediteranu i karibima (di bi ja htija). Reka mi je jos da drze oko 50 brodova bulkova

Rođak mi je dobia posal za sekonda na ovoj firmi pro??le godine kad se ama ba?? nigdi drugdi nije moga ukrcat...

Nije lo??e, brodovi su novi, malo manji (100-tinjak metara), general cargo i bulkovi, dosta sister shipova.... Zna malo zavaljat, jebi ga...

Ugovori po izboru 3 ili 4 miseca na brodu, doma 2 ili 3. Plaća za sekonda 3000Eur, za Co i Mastera nisam 100% siguran. Njemu su nakon jednog ugovora ponudili avancamenat u CO, al je bia doma jaaaako malo, pa nije prista, al s obzirom na broj brodova, mislim da to tamo ide brzo.

Ne bi bilo lo??e da je plaća malo veća, al danas kad nije ba?? za birat - ovo je super!

Na brodu bude po 10-ak, 12 ljudi, barba/Co/2/O dr?že gvardije, kabina se ne dijeli (svak ima svoju).

Eto pa zovite i probajte.

moj amigo je mozda najstariji nas tamo. platili mu skolu u holandiju...prije toga bija kapo na male, posli na vece brode...koliko znan ima oko sedan kila ojra permanent a nikad priko tri miseca na brod. ok, stara kuka, vec se mota okolo desetak godina..ali, prepoznaju ko vridi, i plate adekvatno.

Po ciloj ovoj prici Feederlines mi pari solidna kompanija za ljude koji nece vise navegaju na velike brode.. Jedan moj je davno reka da je bolje bit prvi na selu, nego drugi u gradu.. ko zna, mozda ima nesto u svemu tome.. :kafa

Zvao sam jutros M.O.D.I.N. u Splitu, mjesta za asistente struje ce se otvorit za 4-5 mjeseci kad se vrate asistenti koji sada navigavaju.

Zvao sam jutros M.O.D.I.N. u Splitu, mjesta za asistente struje ce se otvorit za 4-5 mjeseci kad se vrate asistenti koji sada navigavaju.

Zvao sam jutros, kaze mi capt. Cvitanovic duzina ugovora se da dogovoriti tj.3-4 mjeseca. Placa za sekonda makine(3EO) 3500 eura. Covik je ljubazan i sve mi daje da bi to mogla bit firma ok.Trenutno ne trebaju ljudi, ali to je promjenjivo.

Back