feederlines croatia

Nadam se da se kuzis bar malo u struju jer su imali dosta problema tamo u zadnije vrime,ali imas Dina dobrog kapa koji se kuzi isto pa samo pomalo ;)
Sritno

bilo bi mu ok da je Tičak tamo al dolazi mu Orlić tj skupa se već i ukrcali ja mislim.Manzanillo je tek 2 god star i čua san da nema problema po njemu joÅ¡ uvik.Valjda bu sve ok ,ivanv83 sritno i mirno more

:)

:)

bilo bi mu ok da je Tičak tamo al dolazi mu Orlić tj skupa se već i ukrcali ja mislim.Manzanillo je tek 2 god star i čua san da nema problema po njemu joÅ¡ uvik.Valjda bu sve ok ,ivanv83 sritno i mirno more

Dino je isa ca kad smo mi dolazili,da nema problema,naucija sam sve alarme koji postoje na brodu:)),znanja o struji na brodu slabo sa svih strana tako da se borim koliko mogu.

prizivit cemo;)

evalaa....evo zva me cap.Cvitanović za ukrcaj u ponediljak,utorak u svojstvu A.B. a ka postoji mogucnost ka junior oficir ili ako se pokazen doabar mogucnost za na drugi brod ali samo na 20ak dana triba brod dovesti od tocke a do tocke b i to na neki balkić 4iljade tona...ako ko zna koliki su Å¡oldi ili je bia u tom điru nek se javi...i sto vi mislite o tome jer san trenutno zaposlen kod nas i cekan drugi ukrcaj koji more biti brzo a i nemora nikada heeh pozdrav iz Neviđana :udriglavom :rolleyes: :p

evalaa....evo zva me cap.Cvitanović za ukrcaj u ponediljak,utorak u svojstvu A.B. a ka postoji mogucnost ka junior oficir ili ako se pokazen doabar mogucnost za na drugi brod ali samo na 20ak dana triba brod dovesti od tocke a do tocke b i to na neki balkić 4iljade tona...ako ko zna koliki su Å¡oldi ili je bia u tom điru nek se javi...i sto vi mislite o tome jer san trenutno zaposlen kod nas i cekan drugi ukrcaj koji more biti brzo a i nemora nikada heeh pozdrav iz Neviđana :udriglavom :rolleyes: :p

Plaća Filipincu AB je bila 1600US,za naÅ¡e ne znam
Al Å¡to se tiče Cvitanovića samo riječi hvale imam za njega,sa mnom je bi fer čovik cilo vrime :uzdravlje

Bio sam ja na toj kompaniji i odradio dva puta tako kao sto ti sada ides,to je vjerovatno ukrcaj u Grckoj ako se ne varam a novi vlasnik preuzima brod u Bijeloj,meni je plata bila kao kormilaru 1000€,gledaj da se ubacis na tu drugu kompaniju naravno ako su bolji uvjeti od Feederlina opet ces ti o tome odluciti ali kazem ti ja sam tako presao na drugu kompaniju u Bijeloj primio me taj novi vlasnik sto je preuzeo brod od njih....

evo ja sam na brodu njihovom i filipi A.B. imaju 1300usd,tu ti vridi kako se dogovoris koliko ja vidim...

feederline

feederline

upravo me zva kap.cvitanovic, triba bi doc do agencije na razgovor, jel neko zna kakva je procedura kad se dode u agenciju jel se rijesavaju kakvi ispiti da se znam pripremit?? inace odradia san kadeturu polozia poručnički i sad bi triba ici za trecega prvi put..i ako je neko zna sad najnovije Å¡to od feederline firmi kakvo je stanje,uvjeti? unapid hvala

Sto niko u zadnje vrime nije bio u m.o.d.i.n agenciji da mi kaze svoja iskustva ?

Sent from my GT-I9105P using Tapatalk

upravo me zva kap.cvitanovic, triba bi doc do agencije na razgovor, jel neko zna kakva je procedura kad se dode u agenciju jel se rijesavaju kakvi ispiti da se znam pripremit?? inace odradia san kadeturu polozia poručnički i sad bi triba ici za trecega prvi put..i ako je neko zna sad najnovije Å¡to od feederline firmi kakvo je stanje,uvjeti? unapid hvala

Ne sekiraj se ,Capt.Cvitanović i Marijana su prva liga ,ma koji testovi Å¡ta ti je .
On želi upoznat svakoga jer neke je i mama pod ruku tamo dovodila tako da se nagleda čovik svega,želi samo vidit jesi
normalan il ne :D
Plaća će ti bit oko 2500E ,viÅ¡e manje,buÅ¡ video
Javi koji te brod čeka ako projdeÅ¡ pa ti rečen sve
Pozdrav :uzdravlje

Hvala akac..znaci vi ste tamo...poci cu vidit al izgleda da znate vi vec to..sto se tice uvjeta na brodu, ugovora, posada i zanima me jel istina da nema treceg tamo nego odma za sekonda se ide ?

Hvala akac..znaci vi ste tamo...poci cu vidit al izgleda da znate vi vec to..sto se tice uvjeta na brodu, ugovora, posada i zanima me jel istina da nema treceg tamo nego odma za sekonda se ide ?

Do nedavno san bi ,al iskustvo i ekipa od tamo se ne zaboravlja tako lako :hihi budeš video
Ako te Neven zva znači da ima neÅ¡to za tebe ,samo naprid
Ne znam na koji brod ideÅ¡,ugovor 4 miseca,na mostu ti ,barba i CO,gvardije tučete 4-4 svi po redu hehe
Đubrad iz Nizozemske ti tuče 3rd off radi plaće normalno,al radiÅ¡ sekondov posal :D
Kad saznaÅ¡ na koji brod ideÅ¡ javi da viđemo Å¡o te čeka :uzdravlje

Ok.po sve sto kazes ne izgleda lose sad neznam di si ti odradi kadeturu i to pitam radi prilagodbe? Ja san odradia 2 broda na tankerskoj oba tankera kadeturu i njihov san stipdndista i triba bi kod njih ici u 3 misecu na brod..a sad me zva kap.cvitanovic da doden..pa me akac zanima tvoje misljenje iz iskustva sto mi savjetujes? I di si sad na kojoj si firmi? Zivija :)

I jos da te pitan sto se tice love jel ono sto si reka permanent ili samo na brodu?

pozz

pozz

mene je neven zva i ponudija mi za asistenta makine 300 eura misecno a kao radija bi ko mazac i bija sam sa kapom u makini,i ocu necu ocu necu,polozin tanbkerski i sad san na ceki iman brevete mazaca i 11 godina iskustva pa mozda digod i uleti kakava ukrcaj za motormena
I jos da te pitan sto se tice love jel ono sto si reka permanent ili samo na brodu?

Samo na brodu.
Neke nove priče da su počele ponude za sekonde u početku 2100 evra na brodu, pa ko voli...:rolleyes:

Back