Faststream Recruitment Ltd

Opet su poceli slat poruke,ali ne navode ime kompanije,samo pise "LNG major".Prije su trazili za TK,pa pretpostavljan da je tako i ovaj put.Traze za ukrcaj do 6 miseca ove godine druge i trece oficire sa prethodnin iskustvon na LNG brodovima.Poruku san primija sa adrese laura.humby@faststream.com.

Ja smatram taj Faststream velikom
Prevarom bas iz razloga sta se nejave nego samo salju i salju a nikad feedback

Sent from my iPhone VIA Pomorac.net

Mene su zvali na telefon,jednom prije 3-4 godine a jednom prije 3 mjeseca.Oba puta sam im se zahvalio jer uvijeti nisu bili ni blizu onima na sadasnjoj firmi.I oba puta je bio u pitanju TeeKay.A zanimljivo je to i sta su mi nudili cak i bolje uvijete za TK nego direktno TK,odnosno Jenna Hardie iz TK-a

Dobio i ja jucer. A dobivam svako par mj. Za strojare:
"One of the leading lndz companies"
Oliti Tk..
Nisam ni procitao do kraja. Zahvalio se.
Treba njih priupitat bar 1 razlog zasto je "leading company" pa da cujemo.

Last edited:
Mene je isto kontaktirala danas iz faststreama neka Paulina Klejniak i poslala mi je aplikaciju od teekaya za popunit.Rekla mi je da če mi poslati neke video linkove za popuniti iz struke i marlin test,a da ako zadovoljim ide razgovor preko skypa sa firmom.Ukrcaj krajem 5 miseca.

Mene je isto kontaktirala danas iz faststreama neka Paulina Klejniak i poslala mi je aplikaciju od teekaya za popunit.Rekla mi je da če mi poslati neke video linkove za popuniti iz struke i marlin test,a da ako zadovoljim ide razgovor preko skypa sa firmom.Ukrcaj krajem 5 miseca.

Jeli imas LPG ili LNG exp.?

Faststream are recruiting 3rd Officers to join an LNG Major in June 2020.

These exciting opportunities provide:

Promotion eligibility after 3 contracts
Excellent benefits package
Highly competitive market wage paid x 12 monthly
3/2 rotation

To be considered you must have in rank experience on board either an LNG, LPG, or VLGC.

If you are applicable - please send your most updated CV to Matthew.gilham@faststream.com

Regards,

Matthew Gilham
Resourcer
02380208757
matthew.gilham@faststream.com

Faststream are recruiting 3rd Officers to join an LNG Major in June 2020.

These exciting opportunities provide:

Promotion eligibility after 3 contracts
Excellent benefits package
Highly competitive market wage paid x 12 monthly
3/2 rotation

To be considered you must have in rank experience on board either an LNG, LPG, or VLGC.

If you are applicable - please send your most updated CV to Matthew.gilham@faststream.com

Regards,

Matthew Gilham
Resourcer
02380208757
matthew.gilham@faststream.com

znas koja firma je u pitanju?

Bok ljudi.

Vidim da spominjete TeeKay i Faststream pa ću vam napisati svoje iskustvo od zadnjih 10tak dana. Dakle, kontaktirao sam Paulinu Kleyniak preko Faststreama, odradio cijelu proceduru sa TeeKay intervjuom i potpisao ugovor. Sutra i preksutra je New Entrant Induction, zaposlilo se nas dvadesetak, od toga 3 hrvata, ostalo mješano. Prvi korak je bio video assesment u kojemu se pojavljuju pitanja na koja imate 2 minute za odgovor. Odgovori se snimaju a ovi iz Teekay ih kroz par dana pogledaju i ukoliko ste prošli pošalju vam link za Marlins test (vjerujem da su svi upoznati) te nekakav test osobnosti (ništa bitno). Pitanja na ovom Video Assesmentu su pola ona tipična pitanja (Zašto bi baš tebe trebali zaposlit? Koje su ti mane i prednosti?) a pola struka (Kako radi purifier? Objasni Boiler water treatment..). Nema toga puno, nekih 15-tak pitanja. Treći korak je Skype interview koji traje uru vrimena. Ispituju 2 lika, jedan struku a drugi općenito, slično ko i ranije samo detaljnije. Mene su dosta pitali o prošloj firmi, o nekim aktualnim zakonima u pomorstvu i tako. E da, ovo je bija interview za 2A/E oliti 3/E kako sam ja navika zvat svoju poziciju. Plaća je 3700 Eur permanent a rotacija 90 dana on/ 66-off. Ukrcaj se predviđa kraj 5. - početak 6. mjeseca iako je teško reć obzirom na situaciju sa letovima. Da zaključim, moje iskustvo sa Paulinom Kleyniak i sa ovima iz TeeKay je bilo ugodno a šta će me dočekat na brodu to mi tek ostaje za vidit. Nisam spomenija ranije da se ovde radi o LNG poziciji i da imam već dosta iskustva na ovom tipu broda. Ne znam koliko im je to bilo presudno ali čini mi se da traže ljude i da je moguće uletit.

Pozdrav.

Back