Bok ljudi.
Vidim da spominjete TeeKay i Faststream pa ću vam napisati svoje iskustvo od zadnjih 10tak dana. Dakle, kontaktirao sam Paulinu Kleyniak preko Faststreama, odradio cijelu proceduru sa TeeKay intervjuom i potpisao ugovor. Sutra i preksutra je New Entrant Induction, zaposlilo se nas dvadesetak, od toga 3 hrvata, ostalo mjeÅ¡ano. Prvi korak je bio video assesment u kojemu se pojavljuju pitanja na koja imate 2 minute za odgovor. Odgovori se snimaju a ovi iz Teekay ih kroz par dana pogledaju i ukoliko ste proÅ¡li poÅ¡alju vam link za Marlins test (vjerujem da su svi upoznati) te nekakav test osobnosti (niÅ¡ta bitno). Pitanja na ovom Video Assesmentu su pola ona tipiÄna pitanja (ZaÅ¡to bi baÅ¡ tebe trebali zaposlit? Koje su ti mane i prednosti?) a pola struka (Kako radi purifier? Objasni Boiler water treatment..). Nema toga puno, nekih 15-tak pitanja. Treći korak je Skype interview koji traje uru vrimena. Ispituju 2 lika, jedan struku a drugi općenito, sliÄno ko i ranije samo detaljnije. Mene su dosta pitali o proÅ¡loj firmi, o nekim aktualnim zakonima u pomorstvu i tako. E da, ovo je bija interview za 2A/E oliti 3/E kako sam ja navika zvat svoju poziciju. Plaća je 3700 Eur permanent a rotacija 90 dana on/ 66-off. Ukrcaj se predviÄ‘a kraj 5. - poÄetak 6. mjeseca iako je teÅ¡ko reć obzirom na situaciju sa letovima. Da zakljuÄim, moje iskustvo sa Paulinom Kleyniak i sa ovima iz TeeKay je bilo ugodno a Å¡ta će me doÄekat na brodu to mi tek ostaje za vidit. Nisam spomenija ranije da se ovde radi o LNG poziciji i da imam već dosta iskustva na ovom tipu broda. Ne znam koliko im je to bilo presudno ali Äini mi se da traže ljude i da je moguće uletit.
Pozdrav.