hansa evalaaa Sep 6, 2013 #1 Ja san Ante. Zanima me puno toga u vezi svega. Plovin 16 godina a kapetan 8 zadnjih a sve skupa 41 u noge. Puno pozdrava.
Ja san Ante. Zanima me puno toga u vezi svega. Plovin 16 godina a kapetan 8 zadnjih a sve skupa 41 u noge. Puno pozdrava.
mayham_ri New member Sep 6, 2013 #3 hansa said: Ja san Ante. Zanima me puno toga u vezi svega. Plovin 16 godina a kapetan 8 zadnjih a sve skupa 41 u noge. Puno pozdrava. Click to expand... evala barba dobro nam dosli....... PS. kolika je panatika bila dok ste vi bili barba na vasem brodu
hansa said: Ja san Ante. Zanima me puno toga u vezi svega. Plovin 16 godina a kapetan 8 zadnjih a sve skupa 41 u noge. Puno pozdrava. Click to expand... evala barba dobro nam dosli....... PS. kolika je panatika bila dok ste vi bili barba na vasem brodu
hansa evalaaa Sep 9, 2013 #5 mayham_ri said: evala barba dobro nam dosli....... PS. kolika je panatika bila dok ste vi bili barba na vasem brodu Click to expand... Službeno 6,75 USD a u stvarnosti oko 9 USD i nitko se ne buni
mayham_ri said: evala barba dobro nam dosli....... PS. kolika je panatika bila dok ste vi bili barba na vasem brodu Click to expand... Službeno 6,75 USD a u stvarnosti oko 9 USD i nitko se ne buni