ERRV + Breveti.

računaj povratna karta do aberdeena ti je oko 4000 kuna premda biÅ¡ možda i jeftinije mogao proć,hoteli od 60-ak funti noćenje s doručkom pa na viÅ¡e.hrana u restoranima i pubovima očajno loÅ¡a i jako skupa.

računaj povratna karta do aberdeena ti je oko 4000 kuna premda biÅ¡ možda i jeftinije mogao proć,hoteli od 60-ak funti noćenje s doručkom pa na viÅ¡e.hrana u restoranima i pubovima očajno loÅ¡a i jako skupa.

Aberdeen je jako skup, hrana Å kotska. Kad sam bio na ITSO spaÅ¡avao me kebab koji je 5 GBP. Inače u Petrofacu za ručak hrana je solidna . Na tečaju kava i ručak free. Doručak u hotelu standard jaja na oko i slanina.
Preko seamarinera dolaze na Vroon, ne plačaju tax i NI u UK. 2 eng ima oko 5000 GBP samo na brodu. Preko Vroona 2nd eng ima 31 000 godiÅ¡nje ali mu se odbijaju tax i NI . Ove plače su za novije brodove.Posao ovisi o brodu. Neki samo st-by, multi role st-by i supply izmedu rigova. Radi se u guardijama. Noviji brodovi su diesel electic, 2014 trebali bi doči s DP2 sistemima. Seamariner ukrcava na dosta brodova i ako su rekli da za stalno zaposlenje traže viÅ¡e breveta možda se onda radi o PSV ili sl.

pozdrav

sutra letim za Aberdeen po ovaj Bosiet package, sad me zanima samo ovaj ITSO brevet jer nije ukljucen u cijenu, vidin da se trazi za errv brode u engleza, a dali se trazi za brodove sa DP-om ?

Koliko ja znam, odnosno kako mi je kolega ovdje objasnio, to je samo za ERRV brodove, za ostale nije potreban. Netko s vise znanja po tom pitanju ce me ispraviti, ako sam u krivu.
Sta ti je sve u BOSIET paketu?

Sent from my GT-I9100

Koliko ja znam, odnosno kako mi je kolega ovdje objasnio, to je samo za ERRV brodove, za ostale nije potreban. Netko s vise znanja po tom pitanju ce me ispraviti, ako sam u krivu.
Sta ti je sve u BOSIET paketu?

Sent from my GT-I9100

mislim da su pisali o tome ali da ponovimo,

Basic Offshore Safety Induction & Emergency Training (BOSIET)
Minimum Industry Safety Training (MIST)
HUET
Banksman Slinger Training (Stage 1)
plus ovi dole lijecnicki
OGUK medical
Norwegian Escape Chute
/Norwegian Medical
i to sve za 1524 funte

Back