Ernst Jacob - Germany

iguazu

Forumski zajebant
Alo ekipa, dobro bi mi dosla kakva saznanja o ovoj kompaniji, najvise o uvjetima boravka tamo, a i ekipi koja naviga tamo. Ostalo cemo nekako pronaci na njihovim stranicama;)

Bia tamo skoro 7 godina...pocea kao 4th off, dosa do prvog...prije bilo puno bolje, sada su se stvari malo prominile...bilo kako bilo, ja imam rec' samo pozitivno o njima...ostalo je jos dosta ljudi koji su bili sa mnom...iako, u zadnje vrime im je doslo puno crongoraca...imaju jos bugara i rusa...naravno,posada filipinci uz nekolicinu oficira....ako jos sta triba, slobodno pitaj..

ima li ko stranicu njihovu tribala bi mi i ko krca kod nas na njihove brodove Globtik?

www.ernstjacob.de
inace, globtik radi sa njima...
ako ti triba jos koja informacija, slobodno pitaj (bia tamo nekoliko godina)...

a kad si tako susretljiv pitat cu :p

kakvi su uvjeti zivota na brodu, kakav smjestaj, ima li internet, jesu brodovi noviji, i ko cini posadu jel ima nasih oficira i place za asistente ako znas

eto prika fala unaprid:uzdravlje

:kafainternet - NE
e-mail - DA
ekipa je prije bila dobra...dosta nasih, sada malo manje (meni su uvik na brodu bila bar dvojica nasih)...
Sada su dosli bugari, crnogorci, rusi...ugl, dosta mijesano...
posada i poneki junior of. su filipinci
zapovjednici su uglavnom nasi,bugari i njemci..(neke iznimke tipa norvezanin,kanadjanin i sl)...
brodovi su novije gradnje (imas na stranicama fleet listu,pa poviri)..
place, ne najbolje...ali ok za pocetak

Samo nemoj zavrsit na Kim Jacoba i sve ce biti ok... On je stalno u razvozu St.Croix - Venezuela. 30 sati navigacije - 30 sati ukrcaj - 30 navigacije -30 sati iskrcaj. Bija tamo i obavija 54 Cargo operacije...

Nisam zna da je umra, veliki kapetan. Ja sam bio par puta na Maxa, Olivera i Kima. Posa sam s firme prije onog nasukavanja na bunker anchorageu u Venezueli. Jesi poznava pokojnu bracu Taichmann? Naviga sam s obojicom. Bilo mi je za kako su poginuli i na koji nacin..

Bia sam 2 puta sa pokojnim Kap Bufalicom...izvanredan covjek i Kapetan..
a i bracu sam poznava...velika tragedija...
btw, bia i ja na Kim Jacoba...:) meni bilo odlicno..

I Ja san naviga s pok. Kap.Bufalicon.Veliki kapetan i covik.Bia na Colina,Olivera,Four Ketcha i Urala.

Back