? krpinica
do neba razma?žena
Zvali me, 15.05 ukrcaj...
koji brod
Zvali me, 15.05 ukrcaj...
aj mi molin te reci koja mu je lova. ja san ka terco tamo ima 2264$. je da je pro??lo 5 godina od tada, al i tada je to bila u?žasno mala plaća. vidin da se i??lo u eure pa me zanima kakva je sad situacija iako tamo neću doć, al eto, čisto me zanima.ja san tamo učinija 2 ugovora. je da su bili 6 miseci al bila smo 2 treća i sekondo tako da se nije u portu radilo 6-6. posli je ukinilo jednog trećega i ovi ??ta je osta je cili posal od njega preuzea plus u portu cipat ??estice.najbolji prijatelj trenutno na tom brodu ka treci...
niko ni reka da se moje misljenje MORA uvaziti... ali tnx sa znan da cu te izbjegava u sirokom luku.
aj mi molin te reci koja mu je lova. ja san ka terco tamo ima 2264$. je da je prošlo 5 godina od tada, al i tada je to bila užasno mala plaća. vidin da se išlo u eure pa me zanima kakva je sad situacija iako tamo neću doć, al eto, čisto me zanima.ja san tamo učinija 2 ugovora. je da su bili 6 miseci al bila smo 2 treća i sekondo tako da se nije u portu radilo 6-6. posli je ukinilo jednog trećega i ovi šta je osta je cili posal od njega preuzea plus u portu cipat šestice.
fala na infu.placa trecega kuverte 3000 â?? ugovor isa 04.01 dolazi u 6-om i ima visu
evo posli 4 miseca odgovora.Alo ekipa jel zna netko detaljnije koliki su ugovori trenutno oficirima na jacoba,
ima bi mogučnost za upast za trećeg makine...??? Pomagajte!!!
Evo mene danas zvali za Jacoba, kazu placa 2870 eura, ugovor 4-5 mj. Do sada sam bio na OSG-u, ali tamo su nas juniore zamijenili kinezi, a i firma je u banani (nasi masovno bjeze od tamo)...sad sam u raznim kombinacijama a jedna od njih je i jacob. Pa me zanima iz prve ruke od ljudi koji su tamo bili o uvjetima zivota na brodu, ljudima koji su tamo, jel postoji internet i sl. Hvala!!
Mene su zvali prije par dana, također sam fri??ki terco, intervjua neće biti kako mi je rečeno već direktno ide?? nakon polo?ženih breveta koje oni plaćaju.
kojih breveta? ja nemam BTM, ECDIS i ADV tanker...ovo drugo ??ta sam mogao polo?žit imam sve.
Pogodija simeni je rečeno da ta 3 moram polo?žiti prije nego odem. Sva sreća da oni plaćaju inače ne znam kako bi.