Ernst Jacob - Germany

mene su zvali za URALS STAR kao kadeta ukrcaj 15.05, a onda sutradan da idem na interview za shell......

Kadetina dobar je brod, ja sam se razveselia kad su meni rekli da cu ic tamo.

Sad opet mi nije jasno kako su za isti brod i mene i tebe zvali

ko tu koga....

Last edited:
Nemam pojma, mo?žda primaju dva kadeta na brod...

Koliko sam čitao tu na forumu svi imaju riječ pohvale pa ćemo vidjet. Nadam se da će bit dobro. Moram jo?? sutra zvat za detalje...

Last edited:
najbolji prijatelj trenutno na tom brodu ka treci...
niko ni reka da se moje misljenje MORA uvaziti... ali tnx sa znan da cu te izbjegava u sirokom luku.
aj mi molin te reci koja mu je lova. ja san ka terco tamo ima 2264$. je da je pro??lo 5 godina od tada, al i tada je to bila u?žasno mala plaća. vidin da se i??lo u eure pa me zanima kakva je sad situacija iako tamo neću doć, al eto, čisto me zanima.ja san tamo učinija 2 ugovora. je da su bili 6 miseci al bila smo 2 treća i sekondo tako da se nije u portu radilo 6-6. posli je ukinilo jednog trećega i ovi ??ta je osta je cili posal od njega preuzea plus u portu cipat ??estice.

aj mi molin te reci koja mu je lova. ja san ka terco tamo ima 2264$. je da je prošlo 5 godina od tada, al i tada je to bila užasno mala plaća. vidin da se išlo u eure pa me zanima kakva je sad situacija iako tamo neću doć, al eto, čisto me zanima.ja san tamo učinija 2 ugovora. je da su bili 6 miseci al bila smo 2 treća i sekondo tako da se nije u portu radilo 6-6. posli je ukinilo jednog trećega i ovi šta je osta je cili posal od njega preuzea plus u portu cipat šestice.

placa trecega kuverte 3000 € ugovor isa 04.01 dolazi u 6-om i ima visu

Alo ekipa jel zna netko detaljnije koliki su ugovori trenutno oficirima na jacoba,
ima bi mogučnost za upast za trećeg makine...??? Pomagajte!!!

Alo ekipa jel zna netko detaljnije koliki su ugovori trenutno oficirima na jacoba,
ima bi mogučnost za upast za trećeg makine...??? Pomagajte!!!
evo posli 4 miseca odgovora.
??ta ću kad me danas zvala s globtika. da oću li ić ASAP. nisan ni u ludilu mislija da će me neko zvat posli 6 godina stanke, bez obzira ??ta san tamo učinija 2 broda ka oficir.posla san aplikaciju tek tako uz napomenu da me zanima ne??to kratko, po mogućnosti one bar?že od Jan de nula. jer me cargo brodovi i karijera na brodu ne zanima.
uglavnom odbija sam, nebitno sad, al nekoga će zvat, pa mu ovi post mo?žda i poslu?ži ka neki okvirni info. brod je ural stars.
ugovori su im dugi( po meni osobno) , 5 miseci. triba im jo?? jedan terco. dakle posli 6 godina opet na brodove uvode trećeg navigacijskog oficira tako da je ćif van gvardije.
to je prva liga za oficire jer se i u portu dr?ži normalna gvardija, a nema 6-6.
ujedno i posal koji je terco radija se sad vraća na staro, odnosno jedan će bit zadu?žen za LSA a drugi za FF, ??ta se safetyja tiče, a i knjige dile, jedan ALRS a drugi ATT. papire radi jedan al to i nije tolki bad jer pretpostavljam da su du?ži vijađi u pitanju, premda nagađam.
e da , lova je 2800 â??.
ko god bude i??a, neka mu je sa srićom.
pozdrav

Last edited:
pozdrav

pozdrav

alo ekipa, evo mi je potvrdilo iz globtika odlazak na brod oliver jacob za 4-tog makine, jelo ko mozda bija slcajno na njemu pa da nesto napise, u kakvom je stanju makina i kuda vozi???

Po??to sam tu na forumu prona??ao dosta informacija o svemu i svačemu red je da i ja napi??em koju, pa mo?žda nekome pomogne. Odradio sam kadeturu na tankerima, polo?žio poručnički i krenuo u potragu za ukrcajem. Tu sam pokupio masu inf o firmama i agencijama i poslao dosta aplikacija i mailova. Zahvaljujem svima :) Najče??ći odgovor je bio hvala na interesu, trenutno nema mjesta za 3/o, staviti ćemo va??u aplikaciju u bazu pa vam se javimo ako se otvori koje mjesto.. :rolleyes:

Bio sam spreman na to i na neko čekanje, ali me onda Globtik samo 15-ak dana nakon prijave zove da imaju brod za mene i da dođem do njih rije??iti testove. Firma Ernst Jacob, uveli su drugog 3/o pa im fali ljudi. Ugovor 5 mjeseci, 2800 evra, ukrcaj oko nove godine, do tada treba polo?žiti advanced oil u Splitu jer to Jacob tra?ži.

Eto, pokreće se ne??to i u pogledu ukrcaja 3/o bez iskustva u ranku.. Ako ima tko da je bio na toj firmi, svaki savjet je dobrodo??ao ;)

Evo mene danas zvali za Jacoba, kazu placa 2870 eura, ugovor 4-5 mj. Do sada sam bio na OSG-u, ali tamo su nas juniore zamijenili kinezi, a i firma je u banani (nasi masovno bjeze od tamo)...sad sam u raznim kombinacijama a jedna od njih je i jacob. Pa me zanima iz prve ruke od ljudi koji su tamo bili o uvjetima zivota na brodu, ljudima koji su tamo, jel postoji internet i sl. Hvala!!

Evo mene danas zvali za Jacoba, kazu placa 2870 eura, ugovor 4-5 mj. Do sada sam bio na OSG-u, ali tamo su nas juniore zamijenili kinezi, a i firma je u banani (nasi masovno bjeze od tamo)...sad sam u raznim kombinacijama a jedna od njih je i jacob. Pa me zanima iz prve ruke od ljudi koji su tamo bili o uvjetima zivota na brodu, ljudima koji su tamo, jel postoji internet i sl. Hvala!!

zvali i mene i jo?? dva isto tako fri??ka terca bez iskustva... pa koliko im ljudi treba? bit će da ćemo svi na neki intervju ili tako ne??to...

Mene su zvali prije par dana, također sam fri??ki terco, intervjua neće biti kako mi je rečeno već direktno ide?? nakon polo?ženih breveta koje oni plaćaju.

Mene su zvali prije par dana, također sam fri??ki terco, intervjua neće biti kako mi je rečeno već direktno ide?? nakon polo?ženih breveta koje oni plaćaju.

kojih breveta? ja nemam BTM, ECDIS i ADV tanker...ovo drugo ??ta sam mogao polo?žit imam sve.

kojih breveta? ja nemam BTM, ECDIS i ADV tanker...ovo drugo ??ta sam mogao polo?žit imam sve.

Pogodija si :) meni je rečeno da ta 3 moram polo?žiti prije nego odem. Sva sreća da oni plaćaju inače ne znam kako bi.

Pogodija si :) meni je rečeno da ta 3 moram polo?žiti prije nego odem. Sva sreća da oni plaćaju inače ne znam kako bi.

to je negdje oko 4400 kuna bez ADV tan...bar po ovim cijena sta ja znam za ecdis i btm koje mi je trebala platit tankerska da su me uzeli kako sam mislio da ce bit :mad:, plus mislim da je ADv tan cca. 1800 kn...
i ??ta sad? svatko u svom gradu ili di uhvati to polo?žit i platit pa čekat ukrcaj i brod da ti vrate te kune ili će ne??to organizirat za svih skupa u Splitu?:confused:
uglavnom mislim da dok mi to odslu??amo , otegnut će se sve to....:udriglavom

Back