ER offshore job offer

Kako Duka kaže troÅ¡kovi će ti bit plaćeni, ali se nemoj iznenadit ako ti ponude 3900. Skrati sebi muku i odma im daj do znanja koliko očekujeÅ¡, u slučaju da imaÅ¡ potrebno "offshore iskustvo".
Å ta se samoga intervjua tiče, spremi se na psiholoÅ¡ke igrice i testove koji nemaju veze s ničim, osim njihovog ufuravanja da su neki psiho "profajleri", pa će oni ka skužit jesi li ti za njihovu super flotu ili ne.
Primjer... 7 ljudi na tonućem brodu... Kojim redoslijedom ćeÅ¡ ih spaÅ¡avati s obzirom na njihove profile.
Ili tipa ti si mazač koji gnjavi kuhara, pa sad ideÅ¡ kod kapa na razgovor. Kapo će ti bit kolega kandidat. Nakon toga ćeÅ¡ ti bit kapo , a drugi kolega neki nestaÅ¡ko. Oni to promatraju i vode biljeÅ¡ke cilo vrime. Koristi maÅ¡tu i iskustvo naravno.
U privatnom razgovoru možeÅ¡ očekivati čudna pitanja, tipa "Å ta ti mater misli o tebi" itd.
Nemoj se iznenadit kad izvučeÅ¡ pliÅ¡anu igračku, pa je moraÅ¡ pred njih 6 predstaviti u 5 minuta. Pričaj pizdarije. MaÅ¡tu na volju. Nemoj zamuckivat.
Ima tih pizdarija koliko te volja. Ovo su samo neki primjeri.
Ako imaš mota i potrebnu nonšalantnost, prolaziš ka iz pice.

Last edited:
Kako Duka kaže troÅ¡kovi će ti bit plaćeni, ali se nemoj iznenadit ako ti ponude 3900. Skrati sebi muku i odma im daj do znanja koliko očekujeÅ¡, u slučaju da imaÅ¡ potrebno "offshore iskustvo".
Å ta se samoga intervjua tiče, spremi se na psiholoÅ¡ke igrice i testove koji nemaju veze s ničim, osim njihovog ufuravanja da su neki psiho "profajleri", pa će oni ka skužit jesi li ti za njihovu super flotu ili ne.
Primjer... 7 ljudi na tonućem brodu... Kojim redoslijedom ćeÅ¡ ih spaÅ¡avati s obzirom na njihove profile.
Ili tipa ti si mazač koji gnjavi kuhara, pa sad ideÅ¡ kod kapa na razgovor. Kapo će ti bit kolega kandidat. Nakon toga ćeÅ¡ ti bit kapo , a drugi kolega neki nestaÅ¡ko. Oni to promatraju i vode biljeÅ¡ke cilo vrime. Koristi maÅ¡tu i iskustvo naravno.
U privatnom razgovoru možeÅ¡ očekivati čudna pitanja, tipa "Å ta ti mater misli o tebi" itd.
Nemoj se iznenadit kad izvučeÅ¡ pliÅ¡anu igračku, pa je moraÅ¡ pred njih 6 predstaviti u 5 minuta. Pričaj pizdarije. MaÅ¡tu na volju. Nemoj zamuckivat.
Ima tih pizdarija koliko te volja. Ovo su samo neki primjeri.
Ako imaš mota i potrebnu nonšalantnost, prolaziš ka iz pice.

Ovo mi pari kada se zapoÅ¡ljavan u NASA-i. Koje su ovo baze, Å¡ta? Tu će me izdriblat i ako ne predstavin Teddy beara kako su oni zamislili, odjebat će me? Hahaha...svaÅ¡ta. A dobro je znat i to. Ako uopće oden.
Fala Cosmic

Ma to su sve gluposti budi svoj i to je to obuci se lipo..budi simparican komunikativan pokazi da su tebi odgovori na probleme u malon prstu...to za pare isto odma reci koliko ti ke granica iz prve ruke znan poc je 4.6 kompanija se minja postaje ozbiljnija oce bit jak igrac u biznisu pa take ljude i oce

kako kompanija postaje ozbiljnij a a treba pricati s plisanom igrackom...ali radite s disney worldom....brankanel tu su ti najbolji uvjeti na psv pa se sigurno isplati otici na razgovor...makar i s medicom u depu

kolegi s broda,poljaku,su prosli misec isto nudili 5000 E za 2eng

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ovo mi pari kada se zapoÅ¡ljavan u NASA-i. Koje su ovo baze, Å¡ta? Tu će me izdriblat i ako ne predstavin Teddy beara kako su oni zamislili, odjebat će me? Hahaha...svaÅ¡ta. A dobro je znat i to. Ako uopće oden.
Fala Cosmic
Nema na čemu.
Zaboravih... Na samom početku nautičari imaju generički test. Svitla, marpol i te pizdarije. I onda "self evaluation", koji Å¡efica na kraju izvuče i uspoređuje sa njihovim zapažanjima.
Isti proces prolaze i zaposlenici pred avancamenton. Dođe ih 4 a prolaze dva.
Moguće da ti bude samo jedan novi kandidat, pa te onda često sa njim sučeljava. Eto toliko...

Zvuči sve skupa ka izazov. Nema veze, ja volin izazove. Ako oden u Hamburg svakako ću izvijestit jel sve skupa tako. Al to je ionako za misec dana.

Molija bi gospodina koji je dobija posa na e.r.da napise malo o tom intervuu i gradnji mostova itd itd..naravno ako je medu nama forumasima...ono sto san ja ima cut je nevjerojatno

A neke radionice o kojima nebi volija pisati jer neznam koliko je tocno tipa od deset papira a4 napravit mozt da izdrzi pet kila

Točno si to čuja o mostu, al viruj mi, to nije najgora stvar. Neznan jel momak Å¡ta je dobija posal ode, al ja san bija tamo i intervju nema veze s mozgom, ne provjerava se struka, nego čista psihologija i kriterij za dobit posal je doslovno Å¡ijeÅ¡ li nogom ispod stola i koliko si se puta počeÅ¡a iza uha.

Aha ti si taj sa nogom...drugom je bija los govor tijela...a boze sacuvaj...a daj napisi malo ...mislim nevjerojatno...

novogradne idu dalje ali cini mi se da firma ocekuje krizu pa se na nju i priprema.
Zasad se jos nisu ticali u place ali ako charter rate bude i dalje opadao to ce bit i logicno rijesenje.zasad su su svi brodi zaposleni..ai bili su kroz cilu godinu.

Last edited:
Back