Enviromental officer

Iskreno..nemam pojima. Nemam ti ja zavrsene te ubrzane tecejave za masince.Ja sam ti vise za izracune presretanja,sekstant,dalekozor,ARPA i male ispravke na pomorskim kartama[emoji23] I zasto ste mi svi napali Paulinu...ko piranje ste.

HOMTOM HT17 koristeći Tapatalk
Nije "masinac" nego strojar iliti marine engineer.
A ti upisi taj ubrzani tečaj pa kreni u avanturu..... cujemo se za par godina kad skupis dojmove.

Poslano sa mog HTC Desire 530 koristeći Tapatalk

Prijo ovi forum se sastoji isključivo od pomoraca nekih manje a nekih viÅ¡e ali dobar dio glavnine ljudi se ode valja morem priko 10 godina a neki i pola života. PoÅ¡to Zujca osobnom znam mogu potvrdit da je vidia brod sigurno u svim vrstam. Tebi čestitke na poslu i poziciji i samo naprid ali ka Å¡ta ti je par kolega reklo RCCL pokuÅ¡ava se malo pokazat ka da je to neÅ¡to specijalno jer na prosječom tankeru se strojari a i nautičari jebu s tim poslom uz joÅ¡ hrpu drugih stvari koje ih čekaju ako in je maina groblje i plus standardan manjak ljudi. Isto tako ti je isto sa istraživačkim brodovima koje si spomenula jer im je svrha manje komercijalna nego nama. Svaka grana pomortstva je različita i ima razliučite potribe a mi smo tu samo zbog para. Bar večina nas.
A ženske hormone smiri niko te nije iÅ¡a sprdat jer si žena nego jer si predstavila posal ka čudo svita ljudima koji su prije svega dugo u ovom poslu i također su bili dio kompanije na kojoj radiÅ¡. Inače baÅ¡ iman iskustvo sa ženama na brodu da kad neto u poslu zajebu da se počmu izvlačit na ženska prava a da oin pritom prije toga niko nije to spomenia ali eto prilika traži izliku.
Sritno.

Znanstvena fantastika je za nekoga tko nije bio na brodu. Radi takvih i tebi slicnih nije uopce vrijedno biti na ovakvome forumu. Ja vas sve lijepo pozdravljam, zelim mirno more i odjavljujem se odavde gdje ocito samo podobni imaju pravo glasa.

Last edited:
Ajde de, budimo iskreni. Da nije žensko u pitanju, ne bi bilo ni upola ovoliko zlobnih reakcija.
Brzo se zaboravi kako je bilo na početku karijere, ka da ste se svi po rođenju dobili matrikulu misto rodnog lista.

Ne prijo nego zato Å¡ta se dirnula u to ko navigava a ko ne. Svaka čast Å¡ta se baviÅ¡ adresama za apliciranje i pridonosiÅ¡ forumu na taj način jako puno ali kako god i ti nemaÅ¡ dana navigacije ako se dobro sičam tako da nečeÅ¡ to sigurno razumit kad netko prorozove i kaže nisi broda vidia. Posebno ako dolaziÅ¡ i pomorske familije. Isto tako živiÅ¡ u gradu ukojem svaki dan niču sve viÅ¡e pomoraca iz tzv. trkačih pomorskih Å¡kola a svaka ženska zna ugovore i plae pomoraca na svakoj firmi i joÅ¡ te počme propitkivat kako to da nisi 1.kuverte. I onda se jedna o takvih pozove na ženska prava a upravo sam takvu priču od ženskih kolegica na brodu gleda kad bi zasrale u poslu pa ih pitaÅ¡ ok zaÅ¡to si zasra pa počme priča o ženskim pravima. Da se razumimo neman nikakav kompleks spram žena ili neÅ¡to sično ali ode je malo vidiljivo da kad se netko jije uspia dovoljno prikurčit kako je podvia rep. Ipak ovo je forum sastavljen od ljudi koji navigaju i onda prozvat nekog da nije naviga i joÅ¡ srat o ženskim pravima.

Ajde de, budimo iskreni. Da nije žensko u pitanju, ne bi bilo ni upola ovoliko zlobnih reakcija.
Brzo se zaboravi kako je bilo na početku karijere, ka da ste se svi po rođenju dobili matrikulu misto rodnog lista.

Ajde ajde sad kad si upa na LNG manje te je čut po forumu prije te je bilo na svakoj ka poklopac.

Eto Ti me uspjesno zamjenio ;-) ,,,, heba lng, najbolje mi je na reefer-ima bilo.

Tko ce Vam ista pisat ode, jedna kriva rijec i odmah raspalite....

Tko ce Vam ista pisat ode, jedna kriva rijec i odmah raspalite....

Dobro kazes Ico,napadate zenu bezveze. Samo je htjela pomoc. Sorry strucnjaci. Ogranicite se na jebenu rubriku Sto vozite,Usrani dolar i Kokosinjac.

Poslano sa mog HTC One mini 2 koristeći Tapatalk

Hvala na podrsci. Zato i nemam komentara. Vratila sam se samo jer je dosao mail obavijesti. S obzirom da ionako ovde svi imaju taj posal u malome prstu nema nikakve potrebe za dodatnim pojasnjenjima. A niti prepucavanjima. Da mi je bilo do prepucavanja sidila bi doma i kukala da nema posla u mojoj branši i plakala po FB kao i vecina mladih ljudi danas koji jos uvijek nisu napustili Hrv sto iz lijenosti, sto nesposobnosti a mozda i cekaju da im posal padne s neba. Lijep pozdrav od mene.

Paula

nemoj zaboravit da ti nisi napustila zemlju vec isla na brod i uredno se vracas kuci barem za sad

a to sta i kako mladi ljudi odlaze ili neodlaze.lijeni tj lini ne lini dalo bi se pisat

ti posao nisi dobila jer si mlada lijepa i pametna jer takvih ima puno

od srca ti zelim svako dobro na rccl i puno uspijeha

Hvala srelec. U nijednom momentu nisam spomenila nikakva zenska prava niti sam omalovazavala icije navigavanje. Objasnila sam sto se radi na brodu za nekog mozda moje struke koji ce se u buducnosti javiti na poziciju a nema iskustva u slicnoj poziciji vec ima iskustvo iskljucivo kao gost znanstvenik na ekspedicijama i slicnim brodovima i pritom mislim iskljucivo na znanost. Nikakvo trazenje nafte na seizmiku itd.
Ne smatram se pravim pomorcem jer nisam u stroju i nisam na mostu u gvardiji niti ista slicno. Placam poreze i doprinose uredno kao i vi. Sve sta sam tila je pomoci. Ako neko ne zna razgovarati i komentirati bez zlobnih komentara tako ne pomazete sebi niti drugima koje mozda ovo i zanima.
A sa takvim nekakvim stavom uvridile biste bilo koju zensku osobu ne govorim o nikakvim zenskim pravima nego samo o ljudskosti. Ja bi osobno bila sretna da ima vise Hrvata na ovoj poziciji a lagano se broj dize i ne mislim na zene nego na mase ljude opcenito koji imaju ovakav faks i nemaju posla. Zao mi je ako to pomorce nauticare i strojare vrijedja i sta se u kapetaniji cude ali eto ima nas nekoliko i kamo srice da nas bude i vise. Dragi moji ljudi ostavite se tracanja i pomozite kome pomoc triba.
Hvala na razumijevanju. Rep nisam podvila nego jednostavno ne znam sta bi tribala rec i zasto se moram branit uopce.

meni je dobra prija s tvojom skolom nazalost kako zivot ide danas prodaje osiguranje

upravnik c/e na 6gen dp rigu mi je bio zena cura 35gpd prije je bila na bagerima fgreat lakes

na mistu su dvi cure ali one su bas cure SDPO (kako su latinke zbilja dobro izgledaju:D)

i moram ti rec kako sa svima njima usko suradujem sve su ostre samo tako ,morm imat spremne jasne i sture odgovore

i sta je najvaznije nece se bas lako uvridit,tako savijet i tebi,mlada si na jedno uho ude na drugo izade imas svoj cilj i put..

svako ko plovi i boravi na moru je pomorac(kuvert ,stroj ili nesto trece to je nebitno) tako da si i ti pomorac;)

Dobro jutro. Svi postovi o opisu posla su izbrisani. Ako je netko dobio intervju neka se javi pa cu proslijediti potrebne info. Lijep pozdrav.

Last edited:
Back