E.R. Schiffahrt

ja sam ispunio online aplikaciju, pa pitam jer sam mislio i Beate direktno mail poslat sa CV-em.
Naravno, ako se moze posrednik zaobici, to je onda super ;))

E.R

E.R

Zanima me je li netko zna koliki su ugovori na kompaniji.Je li imaju mo?žda opciju 3-3. I kolika je plaća Mastera.

Evo ako mogu ikako pomoc

Evo ako mogu ikako pomoc

Evo ja ti pisen u ocevo ime jel vidin da te zanima. On je sad na brodu. Ugovori na kontenjerima i bulkovima su 4-2... Otac mi je prvi makinje ima 3740 eura permanent i 13-u placu koja doje za Bozic. Kapetan ima oko 1000 eura vise od njega permanent placu znaci 4800 eura doma i na brodu 4-2. A sad od 1.7. im je obracun placa tako da in place idu gori... Posla ima dobili su bili 10 ak bulk Carriera i nesto kontenjera trazili su ljude........................

E.R

E.R

Hvala na odgovu, plaće koliko vidim za tu vrstu brodova nisu lo??e, jedino ti ugovori 4-2 su sranje. Zato sam oti??o u offshore radi kratkih ugovora ,ali ??to sam ovdije sreo nisam u 20 godina navigacije. Zato bi se ipak mo?žda prebacio opet na velike brodove i navigao sa pomorcima a ne ribarima.

!

!

Ti u njih uvik mos ostat doma duze misec dana i uzet to neplaceno... Je ugovori 4-2 su sranje i premalo si doma to mi i otac uvik govori

Hvala na odgovu, plaće koliko vidim za tu vrstu brodova nisu lo??e, jedino ti ugovori 4-2 su sranje. Zato sam oti??o u offshore radi kratkih ugovora ,ali ??to sam ovdije sreo nisam u 20 godina navigacije. Zato bi se ipak mo?žda prebacio opet na velike brodove i navigao sa pomorcima a ne ribarima.

@Plavac
Znam kako ti je i di si a i sa kim si, Francuzi nisu nista bolji od Engleza sa kojima sam ja bio, necu ti nista sugerirati, ali samo za tvoju informaciju, ja sam u offshoreu 3 godine i tek sam sad dosao za Mastera, ti kad avancas, ER ti se nece isplatiti, strpi se tamo na AHTS-u di si sad, a ja bi volio da sam i ja stekao iskustvo na AHTS-u, jer tebi su posli vece sanse za minjati a i imas master Unlimited i bio si master, tako sam i ja pokazao "ribarima" u Engleskoj da smo mi sa trgovackih daleko "pametniji" i iskusniji, pa me kostalo posla, namjerno su me sjebali, ka, kad si toliko pametan, evo ti otkaz, ali naucio sam lekciju, reka je moj prijatelj i najveci cistac mojih postova, Propuh "strpljen spasen", doci ce "Pay Day" soon or later, tvoj kapacitet ne moze ostati neprimjecen, ali te molim da se strpis,a znas da ti ja dobronamjerno govorim iz vise razloga, em se znamo, em :kafa

E.R.

E.R.

Ima?? pravo Casper. Treba se pokriti u??ima i ne sekirati se za ni??ta odbrojati dane i sijesti u avion i doma. Zato nisam htio dalje komentirati jer sve si ti već napisao o offshore prednostima i manama ovog posla. Valjda će biti bolje tako treba razmi??ljati.:uzdravlje:D

tako je zmaju,i ja san novi u ovome,niti 2 godine,doduse ima san srice pa mi je odma lagano krenilo,bez nervoze,ali kad vidis koliko peskaju ovi ribari,lako ih je bacit pod svoje ako imas cuka,sad mi je nikad lakse zaradjena lova i jos mi daju bonuse za rutinske pizdarije,a ako i naletis na koga jebenoga,35 dana se more sve izdrzat,da je 3 miseca,vec bi u startu odusta,ovako sve stima
e,i ako ih sjebes na safety first,izbijes in sve argumente,malo mi se tesko bilo naviknit,ali sad gustan

Ima?? pravo Casper. Treba se pokriti u??ima i ne sekirati se za ni??ta odbrojati dane i sijesti u avion i doma. Zato nisam htio dalje komentirati jer sve si ti već napisao o offshore prednostima i manama ovog posla. Valjda će biti bolje tako treba razmi??ljati.:uzdravlje:D

Ma ne trebas se opet saginjati da te svak g... , ali napravis svoje a njihovo neznanje i greske ne komentiras, ispravi njihove greske i neznanje, kad te nitko od njih ne vidi i pravis se blesav, u svakom drugom slucaju ti si im prijetnja, viruj mi na ric, znam kako su mene Englezi sjebali, sad vidim svoje pogreske a onda sam toliko bio dominantan da je njih to prestrasilo (doslovce) pa su se cak zalili i firmi da se oni mene plase, da sam razbijac, itd...sve karte su igrali protiv mene osim mog znanja, ali samo to mi (ipak) nije zadrzalo radno misto.:uzdravlje

Ako ko ima frisku informaciju o placama i gvardijama bilo bi lipo da mi rece.
Zanima me kolko ima 3. kuverte
Fala.

e.r.bejding to je conteneras 5000teua,svako ima svoju kabinu dosta veliku,meni osobno je bilo prva liga tamobrod sad ima nekih 10 god..slopcest barbikju itd...jedini problem ka kod svih kontenera je sto su stalno manovre..malo vrimena ic vani...ali sve u svemu ok je

ma neka manovrih.meni je veci problem bija na bulku i manovra svako 30 dana.
iden tamo 12.6. jedino sta na jadroplovu nisan bija na vezu nego na mostu za vrime manovre :)
bice to 1. liga :uzdravlje

E.R. Schiffahrt

Kolege
Evo nakon viÅ¡emjesečne potrage za prvim ukrcajem ka terco, spletom sretnih okolnosti,
doÅ¡ao sam do konkretnog odgovora od E.R. Schiffahrt, za ić kao junior na neki od njihovih kontejnera. BaÅ¡ jutros odradio intervju, kroz par dana dobivam detaljnije info.
Ugovori 4/2, plata uredna i permanent
Zanimaju me iskustva, ako je netko naviga ili joÅ¡ navigaje kod njih, djeluju mi kao vrlo ozbiljna kompanija ali volim čut i druga miÅ¡ljenja?
Zahvaljujem

Kolege
Evo nakon viÅ¡emjesečne potrage za prvim ukrcajem ka terco, spletom sretnih okolnosti,
doÅ¡ao sam do konkretnog odgovora od E.R. Schiffahrt, za ić kao junior na neki od njihovih kontejnera. BaÅ¡ jutros odradio intervju, kroz par dana dobivam detaljnije info.
Ugovori 4/2, plata uredna i permanent
Zanimaju me iskustva, ako je netko naviga ili joÅ¡ navigaje kod njih, djeluju mi kao vrlo ozbiljna kompanija ali volim čut i druga miÅ¡ljenja?
Zahvaljujem

Sritno a siguran sam da ima i drugih na portalu koji su na toj firmi.

Back