E.R Hamburg

• Thread starter Thread starter Tomash
  • Start date Start date
pozdrav

pozdrav

evo dobija posa triba javit do ujutro e.r.offshore novogradnja jedan misec stara,2-2,placa 2000e,triba vidit sta ce zena reci jos je na poslu ali ja "uziman" mada sad iman vecu placu ali jeb....novce,triba pocet sa offshore i bit duze kuci,jeli ko sto cuja kako je tamo jeli ima nekoga tamo,da mi javi ukrcaj u petak

jeli bi mi moga dat e-mail adrsu od te kompanije da se pokusam i ja javit
veliki pozdrav

jeli ima ko da mi napise malo o "E.R. TROMSOE" (ili slicno)prvi put iden u brazil na tu klasu broda,pa da znan sto bi me moglo cekat,

unaprid hvala:uzdravlje

jeli ima ko da mi napise malo o "E.R. TROMSOE" (ili slicno)prvi put iden u brazil na tu klasu broda,pa da znan sto bi me moglo cekat,

unaprid hvala:uzdravlje
E.R.Tromsoe. PSV brod DP2 UT 755 LN.Vidi stranicu od E.R.Offshore.? ta te čeka.Klasični supply (nafta,mud,dry cargo,deck cargo,base oil,brine itd)

Dragi moji pomorci. Evo javljam se iz Rijeke i nov sam na forumu tako da nemojte sta zamjerit. Napokon sam nakon dugo vremena zivkanja i slanja CV-a uspio nac ukrcaj za ass. struje na kontejnerasa preko BSM-a :D .Ukrcaj je 15.5 u Hong Kong-u, skoro sve papire sam rijesio jos vizu samo i ljecnicki trebam napraviti. Imam SSS za elektronicara,zelju i volju takodjer. I cilj mi je steci sto kvalitetnije znanje i naravno praksu kako bi danas sutra bio kvalitetan brodski elektronicar.

Brod je APL CANADA 280m,cca. 5700 TEU,2002 g.Ruta:SAD,Meksiko,Kina,Japan... ugovor 6mj.placa 600e sto je malo, ali sto se mora nije tesko, posada filipi , officiri mjesano tako da je moguce da ne bude niti jedan nas covijek.Eng nije problem ali bilo bi mi draze da je struja hrvat jer mislim da bi puno prije naucio sve potrebno, ali sta je tu je.

Zanima me ako tko ima iskustva s kompanijom ili cak brodom.Vidim da ovdije ima dovoljno mudrih ljudi ,pa vas molim za vasa cijenjena misljenja. :)
Svi savjeti dobro dosli.
Unaprijed zahvaljujem

ER

ER

Kompanija ima 12 takvih brodova. Ja sam bio 2002/3 na tri broda. Korejska gradnja. Brodovi nisu losi ali sad su vec uhvatili preko 10 godista.
Ti ces se vjerojatono najvise baviti sa reeferima ako se sto nije promjenilo.
Dosta elektronike, PMS sistem, korejski sklopovi tada bas nisu bili kvalitetni.
Accomodation jako dobar, unutarnji bazen. Oficiri mjesovito, ima jos nasih ali prevladavaju rusi, poljaci, baltik

Dragi moji pomorci. Evo javljam se iz Rijeke i nov sam na forumu tako da nemojte sta zamjerit. Napokon sam nakon dugo vremena zivkanja i slanja CV-a uspio nac ukrcaj za ass. struje na kontejnerasa preko BSM-a :D .Ukrcaj je 15.5 u Hong Kong-u, skoro sve papire sam rijesio jos vizu samo i ljecnicki trebam napraviti. Imam SSS za elektronicara,zelju i volju takodjer. I cilj mi je steci sto kvalitetnije znanje i naravno praksu kako bi danas sutra bio kvalitetan brodski elektronicar.

Brod je APL CANADA 280m,cca. 5700 TEU,2002 g.Ruta:SAD,Meksiko,Kina,Japan... ugovor 6mj.placa 600e sto je malo, ali sto se mora nije tesko, posada filipi , officiri mjesano tako da je moguce da ne bude niti jedan nas covijek.Eng nije problem ali bilo bi mi draze da je struja hrvat jer mislim da bi puno prije naucio sve potrebno, ali sta je tu je.

Zanima me ako tko ima iskustva s kompanijom ili cak brodom.Vidim da ovdije ima dovoljno mudrih ljudi ,pa vas molim za vasa cijenjena misljenja. :)
Svi savjeti dobro dosli.
Unaprijed zahvaljujem

Ja sam ti bia na apl canadi ima godinu dvi, brod je ok, tada je struja bia hrvat al ovi iza njega šta je doša rumunj je isto bia prva liga. Važno je da se ukrcaš, a kolika je plaća za asistenta nije važno.

Ima li koja "dobra du??a" ;) da je u zadnje vrime bila na E.R. Offshore - koje je shema - kako stvari tamo stoje...svaka informacija dobrodo??la!! ??ivili :uzdravlje

Ima li koja "dobra du??a" ;) da je u zadnje vrime bila na E.R. Offshore - koje je shema - kako stvari tamo stoje...svaka informacija dobrodo??la!! ??ivili :uzdravlje

Nazalost nisam nikad bia na E.R. offshore,al kolega sta je isa samnom u srednju je tamo neke 2 godine. Ugovor mu je 5 tjedana on/off a lova navodno ludilo (u â??, ako se dobro sican)....ako ti ovo sta znaci.
:uzdravlje

Mislim da o ER imas dosta vec u ovoj temi a ljudi koji navigaju na ER-u ima po forumu znam sigurno i siguran sam da ce ti neko odgovorit jer nevidim razlog da nece. :uzdravlje

poÅ¡tovanje svima,mene bi samo zanimalo koliko članova posade broji makinja na njihovim PSV-ima,znači oficiri+rating.
unaprijed hvala :uzdravlje

Triba bi ic za misec dana prvi put na offshore opcenito.Brod je ER i u Skotskoj je.Iden za treceg kuverte.Ako ima ko ko je na njih moze li napisat kratak opis posla ili mi cak poslat broj moba na PP da ga priupitan neke stvari.Fala

User crta zara je na ER-a.

Back