dxdx - Bog ljudi

Status
Not open for further replies.

dxdx

Shore based position
Bog ljudi

Nikola iz Dubrovnika. Trenutno na Jan de Nula, a prije na RCCL, DISNEY, PULLMAN itd. ... pa ako koga sto interesira neka pita.

Pozdrav.

Bog ljudi

Nikola iz Dubrovnika. Trenutno na Jan de Nula, a prije na RCCL, DISNEY, PULLMAN itd. ... pa ako koga sto interesira neka pita.

Pozdrav.

Dobro do??al na ove stranice. Ja san do??al prekčera doma pa se opet uključujem.
Pozdrav svima !
Groff

je

je

zivia..evo ja san na tankerima odradia kadeturu pa me zanima preko koga se na putnicke moze ukrcati..imaju li uopce trecih casnika..par tih osnovnih informacija

RE: RE: ...par tih osnovnih informacija

RE: RE: ...par tih osnovnih informacija

Florijan...

Na RCCL-u nemas 3rd. Off., nego dva 2nd. i 3 1st. Officera, to su ti svi watchkeeping oficiri. Traze poprilicno casnika, a glavni recruiter ti je Mr. Frank Nilsen, fnilsen@rccl.com
Inace na RCCL-u se radi poprilicno, obicno 12 - 14 sati dnevno, ali za radit' na royalu moras imat celicne zivce. Radije bih preporucio koju drugu kompaniju za pocetak npr. Pullmantur ili jednu od mnogobrojnih preko V shipa.

Na Pullmanu imas 3rd. i 2nd. oficira, kao i na Disneyu, ali na Disney ti je trenutno tesko uletit, jos uvijek imaju samo dva broda.

Imas u Dubrovniku GCT Grand Circle Travel, imaju par malih brodova i
stalno traze oficire.

Eto toliko, nadam se da sam ti bar malo pomogao.

Pozdrav svima, Nikola :)

Florijan...

Na RCCL-u nemas 3rd. Off., nego dva 2nd. i 3 1st. Officera, to su ti svi watchkeeping oficiri. Traze poprilicno casnika, a glavni recruiter ti je Mr. Frank Nilsen, fnilsen@rccl.com
Inace na RCCL-u se radi poprilicno, obicno 12 - 14 sati dnevno, ali za radit' na royalu moras imat celicne zivce. Radije bih preporucio koju drugu kompaniju za pocetak npr. Pullmantur ili jednu od mnogobrojnih preko V shipa.

Na Pullmanu imas 3rd. i 2nd. oficira, kao i na Disneyu, ali na Disney ti je trenutno tesko uletit, jos uvijek imaju samo dva broda.

Imas u Dubrovniku GCT Grand Circle Travel, imaju par malih brodova i
stalno traze oficire.

Eto toliko, nadam se da sam ti bar malo pomogao.

Pozdrav svima, Nikola :)

Trenutno san u Engleskoj na tecaju i dosta prican s ljudima s drugih firmi. Stanje je da nebi nikom priporucia Grand Circle Travel jer kazu da je tesko sranje i maltretiranje a sta se tice Riyala tamo se isto nasi poceli zaliti. Iman tu s menom covika koji je 5 godina bija na Disneyu i kaze da je to zatvor i tamo ni mrtav nazad, Inace taj tip je sad na Crystal cruise line i kaze da je odlicno. ( prvi je palube vec niz godina) Sta se tice Disneya place su po nagodbi i sve zavisi koje iskustvo imas da te ukrcaju a nemoze se direkt ni kontaktirati nego priko posrednika. Inace sta je tice brodi Disney sad gradi jos 2 broda tako da znan sigurno da in triba ljudi...... S menom su jos decki s Shella koji kazu da in je neloze i da su place dobre. NAs drugi palube ima permnent 4000 dolara i ugovor 4-2 te kazu da senior officiri a tu je jedan takav ( prvi makine) on kaze da ima 7800 dolara permanent i ugovor od 3 na brodu i za svaki na brodu 25 dna doma. Eto :uzdravlje

Status
Not open for further replies.
Back