dva asistenta makinje trebaju !!!!!!!!!!!!!

gigi-split

Poglavica
Ne da mi se kopati di da ovo stavim a i inace ovo je naj posjeceniji dio foruma
Ajmo dva asistenta makinje trebaju, malo interview malo testovi
CSM
051 214 701

nek nadredjeni drug i staresina ovo stavi di triba

Ne da mi se kopati di da ovo stavim a i inace ovo je naj posjeceniji dio foruma
Ajmo dva asistenta makinje trebaju, malo interview malo testovi
CSM
051 214 701

nek nadredjeni drug i staresina ovo stavi di triba
Mogao si napisati da stariji od 25 godina nemaju sansu.

Poslano sa mog PSP5550DUO koristeći Tapatalk

Samo sam prosljedio informacije koje sam dobio, nisam pitao za detalje onaj koga zanima ta pozicija nek se raspita

Last edited:
Isto tako msm da uzimaju samo one sa visom skolom/faksom, ja sam zvao bio tamo u prvom mj kad su dobili koliko ih primaju pa mi rekli bez vise skole nista, mozda ce sad i bez vise uzeti...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Engine Cadet (vjezbenik stroja): otvoreno mjesto na offshore brodu.
Client insists on Croatian or ex YU citizens.
Više na www.mariner.com.hr

Kako sad traze asove za Offshore kad je posrnija.Sramota za nas Hrvate prije nije bilo mista ni u ludilu samo odabrani su isli.Neko s visom(kako oni traze odnosno daju prednost takvima)prije ce poci na crusera ili neki lng a ne topit se po ovim sesulama.

Mora da je krntija od Secaora ili kakve live firme koju niko od njegovih povlaÅ¡tenih neče pa je da oglas nije sigurno neki dobar poso.

Kako sad traze asove za Offshore kad je posrnija.Sramota za nas Hrvate prije nije bilo mista ni u ludilu samo odabrani su isli.Neko s visom(kako oni traze odnosno daju prednost takvima)prije ce poci na crusera ili neki lng a ne topit se po ovim sesulama.

Čudo. PoÅ¡to smo počeli na istim firmama u offshoreu onda se sičam kad san doÅ¡a s iskustvom na vrata dobiva san samo ponude koje niko neče a na Burbona ljudi koji su se preÅ¡etavali dosovno bez iskustva.

Bourbon je u pitanju.

Back