U hrvatskoj nema nista a da je OPITO, a DP maintenance sa OPITOM nema nikakve veze
Sta se pravis pametan, pita san ih i moze se polagat do prije par godina nije ga bilo
U hrvatskoj nema nista a da je OPITO, a DP maintenance sa OPITOM nema nikakve veze
Stari moj pobrka si loncice. Malo se bolje informiraj sta je uopce OPITO...
Ocito je da nemas veze sa offshorom.Kad vec poklapas kolegu koji ti nesto pokusava objasnit onda se bar bolje informiraj priko neta.Dp brevet bilo za dp ili dp maintanance (dvi totalno razlicite stvari)opcenito nema veze sa opitom....Promisli malo prije nego nekoga napadnesMa za dp ti govorin covik je to pita, sta mu nisi odgovorija nego stavljas upitnike znan za sta je OPITO Skills for oil and gas-standard.
Da je OPITO, da imaju normalnu licencu....
Hehe.On ima ljude...Pametnome dosta...Sojicu kak si? Iman ljude koji su u offshoru i koji vrte pare koje ti mozes samo sanjat, vidis meni ne triba ni navigat, ja to radim iz zabave, u 3 zivota da radis neces imat ka ja, cemu bahatost?
A moram se ubaciti.. ne mogu izdržati..
Postoji više DP sustava, pa nije Konsberg jedini...
U STCWu Vam lipo piÅ¡e da električari i strojari trebaju proći općeniti DPM tečaj, a nigdje ne piÅ¡e da treba biti K-Pos DPM.
Također DPM tečaj nema veze sa OPITOM a ni sa NI. IMCA daje samo smjernice i živi od naplate membershipa. I to je to.
Cijena u Libra - prava sitnica; nikad Vam nije po volji - da je skuplje onda bi grintali da je preskupo. Ali čujem da će poskupiti i oni jer rade sve Å¡to i u tvornici Konsberg.
Živili!!!