DP Certifikat - koliko vremena je potrebno za procesuiranje od prijave

Evo ode cu pitat da ne otvaram novu temu.Moze li ko objasnit sve vezano u izdavanje DP certifikata.Meni fali jos 25 dana za imati sve uvjete za izdavanje dp unlimited a posto idem za par dana na brod planirao sam sve dokumente poslati firmi s broda da ne cekam kraj ugovora.E sad me zanima za placanje ovih 90 funti.Kako i kad to platiti i da li vec sad pokrenuti on line aplikaciju ili na brodu kad posaljem dokumente u firmu.Inace je na mojoj firmi obicaj prvo sve dokumente tj.dp log book poslati njima pa oni to skupa sa confirmation letter proslijedjuju u Nautical Institute.Eto ako ko moze dat koji savjet.Zahvaljujem unaprid

Jutro,

nemas nista od aplikacije dok nemozes ubaciti i zadovoljiti sve uvjete (u tvom slucaju jos 25 dana).

Platiti mozes creditnom karticom, imas instrukcije na NI stranici.

Kad imas sve, pokreni aplikaciju, morati ces je isprintati, potpisati itd.

Ali kako se na tvojoj firmi neko brine i salje NI, najbolje neka ti naprave sve i odbiju od place ili plate.

Jutro,

nemas nista od aplikacije dok nemozes ubaciti i zadovoljiti sve uvjete (u tvom slucaju jos 25 dana).

Platiti mozes creditnom karticom, imas instrukcije na NI stranici.

Kad imas sve, pokreni aplikaciju, morati ces je isprintati, potpisati itd.

Ali kako se na tvojoj firmi neko brine i salje NI, najbolje neka ti naprave sve i odbiju od place ili plate.

Fala puno na info...:uzdravlje:uzdravlje

evo ga potvrdili,stize kroz par dana...admine sankcioniraj ako treba ali nakon 13 mjeseci cekanja radi jednog jedinog krivog potpisa nabijem ih na kurac skupa s njihovom kraljicom :udriglavom

evo ga potvrdili,stize kroz par dana...admine sankcioniraj ako treba ali nakon 13 mjeseci cekanja radi jednog jedinog krivog potpisa nabijem ih na kurac skupa s njihovom kraljicom :udriglavom

Tako je I moj kolega ceka radi toga jer je barba potpisa slucajno na operators signature. Sad iman jedno pitanje za tebe.Neki dan san posla sve dokumente s broda.Problem je sta mi je u dp 30 familiarisation uneseno 54 dana a to isto mi je upisano u dp watchkeeping. Ja sam onda prilikom on line aplikacije samo 30 dana unija u familijarizaciju a ovih 24 dana pribacija u dp watchkeeping. Mislis li da ce mi stvarat probleme radi toga?

Sent from my GT-I8190N using Tapatalk

Tako je I moj kolega ceka radi toga jer je barba potpisa slucajno na operators signature. Sad iman jedno pitanje za tebe.Neki dan san posla sve dokumente s broda.Problem je sta mi je u dp 30 familiarisation uneseno 54 dana a to isto mi je upisano u dp watchkeeping. Ja sam onda prilikom on line aplikacije samo 30 dana unija u familijarizaciju a ovih 24 dana pribacija u dp watchkeeping. Mislis li da ce mi stvarat probleme radi toga?

najbolje da provjeris s njima prije nego li apliciras, u mom slucaju bilo je 57 dana na dp1 brodu upisano kao familiarisation, pa su mi rekli da 30 dana uzimaju kao familiarisation a ostatak podijeljen sa dva (dakle 13-14 dana) su mi priznali kao watchkeeping dp2 dane

mislim da ne bis oko toga trebao imati problema,ali bolje provjeri

inace na mailove I pozive odgovaraju iskljucivo utorkom I cetvrtkom :udriglavom

najbolje da provjeris s njima prije nego li apliciras, u mom slucaju bilo je 57 dana na dp1 brodu upisano kao familiarisation, pa su mi rekli da 30 dana uzimaju kao familiarisation a ostatak podijeljen sa dva (dakle 13-14 dana) su mi priznali kao watchkeeping dp2 dane

mislim da ne bis oko toga trebao imati problema,ali bolje provjeri

inace na mailove I pozive odgovaraju iskljucivo utorkom I cetvrtkom :udriglavom

Ja san vec posla sve u ponediljak.Firma mi je izdala confirmation letter. Ja san na dp2 pa ce meni vridit 24.Utjesija si me s tim da su tebi priznali pola jer je to zbog dp 1.Fala jos jednon.

Ja san vec posla sve u ponediljak.Firma mi je izdala confirmation letter. Ja san na dp2 pa ce meni vridit 24.Utjesija si me s tim da su tebi priznali pola jer je to zbog dp 1.Fala jos jednon.

koliko sam shvatio uglavnom ne zajbavaju za dane u log booku ako se sve slaže s confirmation letterom, to je izgleda česta greÅ¡ka kod ljudi kojima je prvi ugovor na dp brodu duži od 30 dana pa onda cijeli period zapiÅ¡u pod familijarizaciju

Ima li ko da je aplicira u zadnju godinu dana za dp unlimited i ako moze reci koliko je ceka na izdavanje breveta od dana kada je dobija potvrdu od NI da su svi dokumenti uredno primljeni.Uzmimo u obzir da je aplikacija tocno popunjena i da nema gresaka.

Ima li ko da je aplicira u zadnju godinu dana za dp unlimited i ako moze reci koliko je ceka na izdavanje breveta od dana kada je dobija potvrdu od NI da su svi dokumenti uredno primljeni.Uzmimo u obzir da je aplikacija tocno popunjena i da nema gresaka.

U mom slučaju izdan mi je brevet za manje od 3 mjeseca(oko 5 dana prije punih 3 mjeseca), a dobio sam ga na kućnu adresu cca 10tak nakon izdavanja. Kad sam zvao radi nekih pojaÅ¡njenja par dana prije nego sam poslao aplikaciju, a to je bilo početkom Siječnja rekli su mi da trenutno obrađuju aplikacije iz Rujna.

U mom slučaju izdan mi je brevet za manje od 3 mjeseca(oko 5 dana prije punih 3 mjeseca), a dobio sam ga na kućnu adresu cca 10tak nakon izdavanja. Kad sam zvao radi nekih pojaÅ¡njenja par dana prije nego sam poslao aplikaciju, a to je bilo početkom Siječnja rekli su mi da trenutno obrađuju aplikacije iz Rujna.

Hvala na odgovoru:)

Moze li ko reci nakon koliko se primi dp brevet na kucnu adresu,a primija san sljedecu poruku od NI Instituta
Dear Mr Duka,Your log book has now been processed and your application for a DP certificate has been approved. You will receive another automated email from us to inform you when your documents have been despatched.Regards,DP Department

Moze li ko reci nakon koliko se primi dp brevet na kucnu adresu,a primija san sljedecu poruku od NI Instituta
Dear Mr Duka,Your log book has now been processed and your application for a DP certificate has been approved. You will receive another automated email from us to inform you when your documents have been despatched.Regards,DP Department

Tri do pet radnih dana, ako izmedu nije vikend. Jos ce ti doci mail kako tacno trazis da ti bude Ime i prezime na DP certificatu

Fala ti.To su se onda strasno ubrzali.Proslo je tocno misec dana otkada su zaprimili dokumente.Nisan se nada ovako brzooo

topla preporuka, dobro dobro provjerite sve I jedan papir,sve I jedan potpis I svaku 3.14zdariju prije nego li aplicirate...

meni je falila jedna riječ u conf. letter, I jedan potpis mi nisu priznali u log booku (sekcija e I sekcija f, ista osoba potpisala različito)

sve skupa, dodatnih 6 mjeseci zajebancije I gubljenja živaca me koštalo tako da pripazite....

Evo update sta se tice dp breveta.Zaprimili su dokumente 16.07.Potvrdili 22.08.da su sve poslali doma.Danas ponosan vlasnik dp unlimited.Iznenadjujuce brzo s moje strane...:D

Evo update sta se tice dp breveta.Zaprimili su dokumente 16.07.Potvrdili 22.08.da su sve poslali doma.Danas ponosan vlasnik dp unlimited.Iznenadjujuce brzo s moje strane...:D

Cim imas DP unlimited imas posla di oces kao palubarac. Ako si zainteresiran ima u Azari posla pa se javi za sve s Unlimited DP. Koja si pozicija predpostavljam 2nd off?

Cim imas DP unlimited imas posla di oces kao palubarac. Ako si zainteresiran ima u Azari posla pa se javi za sve s Unlimited DP. Koja si pozicija predpostavljam 2nd off?

Znam da su ljudi sa dp unlimited trazeni.Posla san CV ima 2 godine u Azaru,ali tada nisam ima offshore iskustva.Sada iman posal na dobroj firmi i zadovoljan sam.Cisto sumnjam da bi negdi moga dobiti vise kao 2nd DPO ali nikad ne reci nikad.Hvala na ponudi...:uzdravlje

Znam da su ljudi sa dp unlimited trazeni.Posla san CV ima 2 godine u Azaru,ali tada nisam ima offshore iskustva.Sada iman posal na dobroj firmi i zadovoljan sam.Cisto sumnjam da bi negdi moga dobiti vise kao 2nd DPO ali nikad ne reci nikad.Hvala na ponudi...:uzdravlje

Drago mi je da imas posao i da si zadovoljan nije to bas svakodnevnica.
ali znas kako kazu ne uzdaj konja kojeg nisi jahao haha.
Pisemo se

Dp

Dp

Evo dvi godine nakon dp basic aplicira za unlimited ;)
Da li jos ko dobio u zadnje vrime unlimited...odnosno da li je proces izdavanja posta brzi!

Ja sam slao sve papire na NI tamo zadnji dan 8. mjeseca, a oni su mi potvrdili da su jih primili 09.09.2014.
Prije 2 dana sam jim slao mail da se malo raspitam kako ide moja aplikacija, a oni su mi odgovorili da bas rjesavaju aplikacije koje su primili 08.08.2014.
Znaci jos mjesec dana :) i DP unlimited bi trebao biti moj ako je sve uredu s papirima.

Back