dinamarin

Eto,aplicira,email,odgovorili mi da su me uveli u evidenciju...sad cekam....zna li ko koliko se ceka ,u prosijeku,kako idu ukrcavanja,vidim da idu duz Jadrana ...pa jel recimo prema mistu stanovanja ili....:)...recimo ukrcan se u Solinu,vidim da im je jedno od odredista.Bolje u Solinu ,nego u Tijaninu:D
Ceka se toliko da netko da ili dobije otkaz na poziciji na koju si aplicirao, samo su dva broda na kojima se ljudi rotiraju i treba neko otic da bi se otvorilo mjesto.

Danas naletia na oglas. Ima bit da im ruže cvatu a i uvijeti za upast su nešto između TK i Shella.

Adriatic Crewing potražuje: ZAPOVJEDNIK 1 ČASNIK PALUBE 2 ČASNIK PALUBE MALĐI 2. ČASNIK PALUBE PUMPMAN KORMILARA MLAĐI KORMILAR UPRAVITELJ STROJA 1. ČASNIK STROJA 2. ČASNIK STROJA MALĐI 2. ČASNIK STROJA MAZAČ MALĐI MAZAČ KUHAR Plovidba: Jadran Zastva: HR Rotacija: Zapovjednik / Upravitelj 2 + 2 Niži rank 2 + 1 Novozaposleni dobijaju probni ugovor na 2 mjeseca. Kod stalnog ugovora plaćeni su i slobodni dani. Uvjet minimum 24 mjeseca navigacije i brevet za BASIC TRAINING FOR OIL AND CHEMICAL TANKER. Ukoliko zadovoljavate gore navedene uvjete te ste zainteresirani za otvoreni natječaj, pošaljite Vaše aplikacije na crewing@acma.hr

Dinamarin nije uopće loša firma. Ja sam tamo bio 4 godine i nikad problema. Lagano Bakar - Solin i Bakar - Ploće tu i tamo se ide za Kopar. Kada dođes u Bakar ideš van ako si van gvardije i mozes ici doma (ako živiš u Rijeci) . Plaća na vrijeme. Jedino nečes se tamo obogatiti.

Dinamarin nije uopće loša firma. Ja sam tamo bio 4 godine i nikad problema. Lagano Bakar - Solin i Bakar - Ploće tu i tamo se ide za Kopar. Kada dođes u Bakar ideš van ako si van gvardije i mozes ici doma (ako živiš u Rijeci) . Plaća na vrijeme. Jedino nečes se tamo obogatiti.

A disi prisa na neku drugu firmu ili si osta na kraju radit?

Daj to malo u brojkama da ljudi znaju

2.makine/2.palube - 2 mjeseca on/ 1 off - 11000kn on / 6000kn off
1.makine/ 1 palube - 2 on/ 1 off - 16000kn on/ 9000 off
AB/ motorman - 2 on/1 off - 7000 on / 4000 off
Kapo - 2 on / 2 off - 18500 kn on / 11000 off
Barba - 2 0n / 2 off - 19500 kn on / 12000 off

Plačen porez u Hrvatskoj i mirovinsko i zdravstveno. Ovi koji imaju manje plaće (recimo AB/ motorman) dobiju dosta dobar povrat poreza ako imaju djecu na sebe i ženu ili slično. Znali su decki dobiti nazad i do 2 cijele plaće.
Ja nisam tamo vise od 5 godina. Možda se nesto i promjenilo ali koliko cujem to je to....

2.makine/2.palube - 2 mjeseca on/ 1 off - 11000kn on / 6000kn off
1.makine/ 1 palube - 2 on/ 1 off - 16000kn on/ 9000 off
AB/ motorman - 2 on/1 off - 7000 on / 4000 off
Kapo - 2 on / 2 off - 18500 kn on / 11000 off
Barba - 2 0n / 2 off - 19500 kn on / 12000 off

Plačen porez u Hrvatskoj i mirovinsko i zdravstveno. Ovi koji imaju manje plaće (recimo AB/ motorman) dobiju dosta dobar povrat poreza ako imaju djecu na sebe i ženu ili slično. Znali su decki dobiti nazad i do 2 cijele plaće.
Ja nisam tamo vise od 5 godina. Možda se nesto i promjenilo ali koliko cujem to je to....

Pa ovo su place vise nego korektne za tu vrstu broda i posla.

Istina.
Ako je netko sredjen, ne vuce kredite i nije megaloman, ovo je taman za zivit fino. Ne zafrkavas se sa danima za porez, doprinosima, a bit ce i dobra penzija od ovih placa.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Istina.
Ako je netko sredjen, ne vuce kredite i nije megaloman, ovo je taman za zivit fino. Ne zafrkavas se sa danima za porez, doprinosima, a bit ce i dobra penzija od ovih placa.

Imaš potpuno pravo. To i ja kažem. Da i ono sa skupljanjem 183 dana se ne moraš brinuti. Iako imas srece pa si u Rijeci ili u Splitu dođeš doma svako toliko viditi svoje.
Oh da zaboravio sam reći. Plaćaju i benificirano. Znaći na 1 godinu navigacije imaš 3 mjeseca benificirano. To je zapravo po zakonu a oni ga se moraju pridržavati jer ipak rade u hrvatskoj.
Još jedna mala opaska. Strojarima je puno bolje tu nego palubi. 1.palube se ubije u portu jer radi 6 - 6 još ako ima lošeg 2 palube bude toga i više.......

Vjerujem za c/0 da je tako. Satere se i na crudeu pogotovo ako su kraci vijadji, a ne tu na malom brodu.

Na crudeu če i na tim malim vijađima uspit nešto odmorit a ode mu je tempo ajme meni jer navigacije skoro pa i nema kad pogledaš di se radi. Da su stavili eventualno prvom kuverte i makine 2-2 to bi isto bilo ok.

Vjerujem za c/0 da je tako. Satere se i na crudeu pogotovo ako su kraci vijadji, a ne tu na malom brodu.

Pa ovo su place vise nego korektne za tu vrstu broda i posla.

Sve bi to još i bilo korektno da je ugovor 2/2
Primjer 2 palube u 3 mj zaradi 28000kn
Znači 9000kn mjesecno što ne da je ništa,nego je katastrofa s obzirom da jašeš po brodu i kao što je netko rekao manovra na manovru,a još nek je stanje broda banana (što vjerojatno je).
Ja sam u brodogradnji,radim u smjenama,više sam doma nego na poslu,a nisam daleko od tih 9000kn,tj sa 20 prekovremenih sam na toliko

Ovi šta su na 2/2 ajde može proć
Ovo AB i motorn neću ni komentirat
Uostalom cim preko stranica HZZ traže ljude znam koliko je sati

Na crudeu če i na tim malim vijađima uspit nešto odmorit a ode mu je tempo ajme meni jer navigacije skoro pa i nema kad pogledaš di se radi. Da su stavili eventualno prvom kuverte i makine 2-2 to bi isto bilo ok.

1. palube i 1.makine rade na tome ali bezuspješno jer bi firma trebala uvesti jos jednog covjeka jer se sada mjenjaju trojica, 2 su na brodovima a jedan je doma ovako bi tebali jos jednog a to je godišnje puno love. Zbog takvih stvari im odlazi jako puno Chief-ova. Odlaze im puno i AB-a i to najvise jer neznaju izracunati 2 i 2 !!!! Jedan je isao kada sam ja bio tamo na neku tankersku firmu gdje je dobivao 2000usd mjesecno, pa sam mu ja rekao- cekaj malo izracunaj si malo kada platis davanja i ako si doma pol godine bez place koliko ti ispadne godišnja zarada. Onaj koji zna zbrojiti 2 i 2 i normalan je na Dinamarinu godišnje dobijes u konacnici vise !!!!?????

Kakva je situacija s asistentima, dali se može ukrcat kao mazač pa sa se pise asistentura? Hoće li se možda dodat još jedan tanker floti? Odradia bi mukte to bez problema da sredim dio kadeture i advance brevet

Kakva je situacija s asistentima, dali se može ukrcat kao mazač pa sa se pise asistentura? Hoće li se možda dodat još jedan tanker floti? Odradia bi mukte to bez problema da sredim dio kadeture i advance brevet

Asistente i kadete primaju svako toliko. Mislim da im je plaća oko 3000 - 4000kn. Mozes za mazača pa da ti pišu asistenturu samo ako imaš brevet od mazača. Ugovor je 3 mjeseca. Samo ima caka mala. To su brodovi do 3000kw tako da mozes na njima odraditi samo 6 mjeseci tj 2 × 3 mjeseca i ostalo moras na jačim motorima.
Druge brodove sigurno nece uzimati jer su im 2 sasvim dovoljna za potrebe razvoza.

Back