krcaju svi al sada samo priko veze....
iman osjecaj....
i dalje nista od ukrcaja
bilo je lipo zadnjih par godina,sad je dobro onima sta drze sta imaju,nije vrime za minjat i tesko je onima sta traze,ja san davno bija u takvoj situaciji pa ih razumin da bi sve napravili za se ukrcat
mailto:denebola67@yahoo.comzvao sam Zivanu ali mediteran ne krca vise kadete skoro je nemoguce upasti, a imam samo hrvatsko drzavljanstvo, i ne biram vise nista svaki dan saljem mailove zovem i obisao sam sve agencije u okruzenju i nista pa nista. E sad je doslo vrijeme za radikalne korake evo javno i i otvoreno ako neko moze da mi pomogne da me preporuci da se ukrcam na brod spreman sam da castim do 1000 eura znam, da nije mnogo ali tolko kolko mogu ili da dam prve dvije plate nakon ukrcaja.

aj sad reci kome si platija za ukrcaj? odma ces graknit - nisan nikome, radje bi ga opalija letvon po ledjima.
Al čisto sumnjan da će momka neko ubacit negdi ako samo lipo pita. QUOTE]
Nerazumin sta bi onda covik triba,okricat stolove po kancelarijama, tuc agente,pritit sa silovanjem,mahat sa plavom kuvertom itd......
Reci mi koji je drugi nacin osim kucanja po vratima i slanja mailova.
jednome san da lovu,sicas se juricka i kanadjanke,valjda zene mu,u klub pomoraca,vratija je sa kamatama i nikad vise nikome nikad nisan ni pomislija platit,a nije me ukrca
ma ne prepadaj se prirodnjak sve u zivotu ima cijenu pa i to samo te jebe jedna stvar mala je lova...ko ce se sporkavat za sicu i ti to ovako na vidjeno,ne radi se to tako ima pm pa se sve rijesi ako nije lova onda je vecerica ili nesto slicno
i dalje trazim posao i dalje nista . Ko uopste i prima kadete ? Uzdao sam se u Azaleu tj. Mitsuia ali izgleda da ni id toga nema nista. Zna li neko o Zodiacu kakva je firma i kako je za kadete za nauciti poso?
Posto i sam znam da je sitno ponuditi nekome 1000,2000,3000 eura i da veoma lose izgleda kad se nude pare i da forum nije mjesto za to zelio bi da se izvinim svim forumasima pogotovo onima koji su se nasli uvrijedjenima zbog toga.
Iskreno isao bi i dzabe na kadeturu samo da je odradim i da naucim posao jer ipak skola je teorija a praksa je nesto sasvim drugo.
Pozdrav za sve forumase i pomorce.
Ma ima bit da nan se ovaj podmladak u doba "nazovi demokracije" puno pogospodija...
Evo ima ćipo 5 godina da san trča u Rate u Jadroplova da me krca ka mazača na Ista da mi brevet ne istekne, a '99 san bija prvi makinje...
I onda san jia govna koja mi je servira Ljubo Maca...
Ali sve doje na svoje, kad tad...
Momci pomalo i sve će sist na misto, nikor se nije u mudantama rodija...