danas je bila tjelovjezba na poslu

Dorucak,tartar,maslac,tost i kao desert panceta

Attachments

• uploadfromtaptalk1414315268164.jpg
    uploadfromtaptalk1414315268164.jpg
    287.8 KB · Views: 0
Vecera,slika govori vise nego tisucu rijeci

Attachments

• uploadfromtaptalk1414315369797.jpg
    uploadfromtaptalk1414315369797.jpg
    425.9 KB · Views: 0
fb8fa246e9a976bed1a2a8dc8664d474.jpg

353656c791ea4f0f3bde709959e30820.jpg

Moran priznati puno bolje nego na brodu!!:uzdravlje Cujen da vasu postaju ukidaju?? Pozdrav!!

Prica se svasta, jbg izborna je godina.Mozda nas ukinu za 3 godine kada se vrate EP sa modernizacije a do onda tko ziv a tko mrtav:) Ja ionako ima jos godinu maksimalno dvije do pemzije,a onda cu se probati okusati u nekim drugim pomorskim poslovima ;) Jeste imali jutros "guzvu":hihi

Last edited:
... jos godinu maksimalno dvije do pemzije,a onda cu se probati okusati u nekim drugim pomorskim poslovima...

Aj.., pa kad budeš spreman,

urgirat' ću kod Prančioka da te poÅ¡alju na moj brod za kuhara. Kako vidim, posal znaÅ¡!

:uzdravlje

Prica se svasta, jbg izborna je godina.Mozda nas ukinu za 3 godine kada se vrate EP sa modernizacije a do onda tko ziv a tko mrtav:) Ja ionako ima jos godinu maksimalno dvije do pemzije,a onda cu se probati okusati u nekim drugim pomorskim poslovima ;) Jeste imali jutros "guzvu":hihi[/QUOT

Ko je ima "guzvu" neman pojma, brod mi je na suvom-dokovanje i to 5 min od kuce!!! Dosa i ja na svoje!!:D Tako da san van dogadjaja, a ovo za Brijune san cuja, ka da je to sigurno...a predizborna je godina, bice svega, koga ce skare ovog Lalovca uvatiti vidit cemo, mislin da necemo proci neokrznuti bez obzira sta nas je vec satralo!! A ovi ministar nas bas i nevoli, ipak je on srednju skolu zavrsija za prelca:confused: tako da mu krojenje citaj rizanje ide!! :mad::D
Raditi se mora, a sta drugo nego pomorski poslovi...kod mene masovno odlaze mladi ljudi, ali to nikog nije briga. A ja san i dalje neodlucan, vidit cemo, nevalja ni brzati. Pozdrav!!

Prica se svasta, jbg izborna je godina.Mozda nas ukinu za 3 godine kada se vrate EP sa modernizacije a do onda tko ziv a tko mrtav:) Ja ionako ima jos godinu maksimalno dvije do pemzije,a onda cu se probati okusati u nekim drugim pomorskim poslovima ;) Jeste imali jutros "guzvu":hihi[/QUOT

Ko je ima "guzvu" neman pojma, brod mi je na suvom-dokovanje i to 5 min od kuce!!! Dosa i ja na svoje!!:D Tako da san van dogadjaja, a ovo za Brijune san cuja, ka da je to sigurno...a predizborna je godina, bice svega, koga ce skare ovog Lalovca uvatiti vidit cemo, mislin da necemo proci neokrznuti bez obzira sta nas je vec satralo!! A ovi ministar nas bas i nevoli, ipak je on srednju skolu zavrsija za prelca:confused: tako da mu krojenje citaj rizanje ide!! :mad::D
Raditi se mora, a sta drugo nego pomorski poslovi...kod mene masovno odlaze mladi ljudi, ali to nikog nije briga. A ja san i dalje neodlucan, vidit cemo, nevalja ni brzati. Pozdrav!!

Cijeli HRM je imao "guzvu":hihi

Back