Gazda,nisam vise karaula....premjestilo me u Obalnu Strazu.
Gazda,nisam vise karaula....premjestilo me u Obalnu Strazu.
Poslano sa mog MI MAX 3 koristeći Tapatalk
Gazda ne muti vodu......Clanska HDZ-a. Hahahahaha hahahahaha hahahahaha hahahahaha
A zar svi iz HDZ-a kad nemate sta reci onda smisljate lazi?
tako treba
kopnena granica nam je boljka..
Talijani su opasni samo ako dodzu ulovit kojeg skapa ,a kako ih vise nema nema straha od spagetara
Aaaa, kru'te'yebo je baljezgas bez veze. Je's' ti izija ikada pravu pastu?! Dalmacija se triba odcipiti i u federaciju sa Italijom!
Uhljebe, RAUL kad se minja komanda?! Ovo je zbilja zabrinjavajuce koliko debila imamo. Ono rosavo sdpejsko govno bio ministar i totalno podbacio - a budale ga opet izabrale u vrhovni stab!
Btw, sta mislis o ovome sta rade barbari iz Washingtona.., mate' im yeben!!!?
Insomma ahime!!!
Kakvi Talijani crni Gavro,gore im im nego nama...
Bjezi bjezi
![]()
Na bolovanju sam vec 45 dana.​​​​​​​Nema Uhljeba!!! Jema biti da je otisao na inauguraciju novog vrhovnika.., yebo ga on!!!
Deklarirano kao kvalitetno,ali puno bolje od nekih vrhunskih vina.

Iskreno da ti kazem ne pratim,na bolovanju do daljnjega....cekam da me pozovu na Trg Sv.Marka na inaugraciju novog vrhovog zapovjednika OSRH.Eee, vala', doÄim je iz Istre - ne može to biti falÅ¡ija. IzuÄili su oni dobro od talijana kako se pravi vino. Nema u Istri faÅ¡og vina.., ko' u onih farabuta Å¡ibenskih?!
Uhljebe, kakva su politiÄke prilike i moral puÄanstva u Tamnici Naroda - vidim svaki dan se desi neka pizdarija - insomma ahime?!!
cekam da me pozovu na Trg Sv.Marka na inaugraciju novog vrhovog zapovjednika OSRH.
bon apetit
gavro skromnost je vrlina,,,ima i vina koliko ti dusa zazeli, samo da je mrak jer tada nas alah ne vidiÅ ta je ovo Nidžo - nekako mi se Äini previÅ¡e skromna ova tvoja vežba!!!
Evo, ja se baš najeo, ko' fratar - samo nema ništa za popiti osim vodurine - jer, pod Allahovom smo jurisdikcijom!