danas je bila tjelovjezba na poslu

Na karauli nema krumpira iz kesice,samo domaci Licki.

Jašta, uhljebe, samo domaća rana.., to je to! Dobro si napunijo pijat.., duplo sledovanje!

Eo, gledam oko vapora sve vrije od lampugi, al' neće da se vataju.., da ih yebeš!

Jučer jamili dvaes' komada, večeras ništa.

Btw, imal' šta novo u Tamnici Naroda.., kakva je ob'stanovka?!

Na karauli nema krumpira iz kesice,samo domaci Licki.

Poslano sa mog MI MAX 3 koristeći Tapatalk

Kakav Licki krumpir,nema toga vise,protjerali smo sve radno..
bice iz Cipra ili turske krumpir ali nebi se zakleo da nije iz kesice,cini ga podravka

Last edited:
gavro Jesi naucio kuhati ove tvoje filipince na brodu,pozdrav Dalmos
36d418d6557af124111fe44cb110180b.jpg

Koje su to otpadtke samljeli u mljeveno meso za napunit paprike? Zna se sve što se ne more prodat za meso samelje se i lipo se pune paprike ili se prave polpete. I tvoj mesar će te tu zajebat ako prije ne kupiš bokun dobrog mesa pa mu onda kažeš ajde prijatelju izvadi iz makine ono mljeveno što je ostalo pa mi onda samelji ovo moje.

Koje su to otpadtke samljeli u mljeveno meso za napunit paprike? Zna se sve što se ne more prodat za meso samelje se i lipo se pune paprike ili se prave polpete. I tvoj mesar će te tu zajebat ako prije ne kupiš bokun dobrog mesa pa mu onda kažeš ajde prijatelju izvadi iz makine ono mljeveno što je ostalo pa mi onda samelji ovo moje.
Sve
Ma Vojak je skroman covijek

Bitno je da porezni obveznici plaćaju ranu,a iz on sve..;)

Kakav Licki krumpir,nema toga vise,protjerali smo sve radno..
bice iz Cipra ili turske krumpir ali nebi se zakleo da nije iz kesice,cini ga podravka
Nema kod nas uvoza,samo ono banane,dio agruma.Sve drugo od domacih proizvodjaca.Imamo mi dobrog logisticara na karauli.Jednom su morali vratit cijeli kamion hladnjacu rane, jer smo nasli par trulih banana.Od onda vise se ne prave grbavi.Strogo sto se napise to dodje.

Mi sami meljemo na karauli...sve one tri stavke na mesu su Hrvatske.

Mi sami meljemo na karauli...sve one tri stavke na mesu su Hrvatske.

Ma što meljete, hrskavice, kožice i kosti. Pa i u hotelu sa 5 zvijezdica ne melju meso. Koga ti mantraš.

Ma što meljete, hrskavice, kožice i kosti. Pa i u hotelu sa 5 zvijezdica ne melju meso. Koga ti mantraš.
Samo meso meljemo,kakve hrskavice,kozice kosti.....to se baci u smece,eventualno kosti za juhu.

Uvijek odlicno....ista meta,isto odstojanje.

Jema sam čut da je upravnica Tamnice Naroda poslala čeretinu na školovanje vani, na neko imperijalističko sveučilište!

I tom prilikom rekla: "Leti visoko, golubice moja"! To će ostati zapamćeno u povijesti bolje nego ono kad je Gagarin prije ulaska u raketu pozdravio prisutne sa "Poyekhali!"

Uhljebe, RAUL - pogledaj ovo, šta misliš da li bi se rađe mašio za ovo ili onu lignju šta je Dalmos ćapao u Lidlu?!

Reci mi da li je bolje ovo obrnuti na gradela ili napraviti ono - in umido??!

Btw, ćapali smo do sada barem 500 kila.., ovo je ulov samo od večeras.

Ostao sam bez udica.., imam još jednu!!!

Attachments

• photo4776.jpg
    photo4776.jpg
    316.9 KB · Views: 0
  • photo4777.jpg
    photo4777.jpg
    160.6 KB · Views: 0
  • photo4778.jpg
    photo4778.jpg
    217.2 KB · Views: 0
Last edited:
Uhljebe, RAUL - pogledaj ovo, šta misliš da li bi se rađe mašio za ovo ili onu lignju šta je Dalmos ćapao u Lidlu?!

Reci mi da li je bolje ovo obrnuti na gradela ili napraviti ono - in umido??!

Btw, ćapali smo do sada barem 500 kila.., ovo je ulov samo od večeras.

Ostao sam bez udica.., imam još jednu!!!
Ma daj ono kod Dalmos je kao na Instagramu,nema veze sa stvarnoscu.Da sam blize odmah bi ti dosao u nadzor da to odradimo na gradelama.

Ma daj ono kod Dalmos je kao na Instagramu,nema veze sa stvarnoscu.

Pa da.., tako i ja mislin!

Da si bliže, yeb'ga, poslao bi workboat po tebe.., spize friške ima u izobilju - još malo pa nećemo imati đe slagati, mala nam je gambuža!!!

BTW, aaa, volijo bi da je i Dalmos bliže, pa da dođe i on - da se napokon najede ko' čovik!!!

Večeras sam ćapao desetak kila, nisam tija više - da ne uništavam riblji fond!

Evo na kraju foto-dokazateljstvo, da roba nije iz Lidla, ko' ono od Dalmosa.

Ocean oko nas vrije od puste ribe.

Btw, dobre su za karpačo.., danas ekipa pojila skoro deset komada.

Sutra će biti KINI'LAO.., to je slično kao karpačo, meni je čak i bolje.., filipinski specijalitet!!!

Attachments

• photo4781.jpg
    photo4781.jpg
    381 KB · Views: 0
  • photo4782.jpg
    photo4782.jpg
    285.1 KB · Views: 0
Last edited:
Pa da.., tako i ja mislin!

Da si bliže, yeb'ga, poslao bi workboat po tebe.., spize friške ima u izobilju - još malo pa nećemo imati đe slagati, mala nam je gambuža!!!

BTW, aaa, volijo bi da je i Dalmos bliže, pa da dođe i on - da se napokon najede ko' čovik!!!

Večeras sam ćapao desetak kila, nisam tija više - da ne uništavam riblji fond!

Evo na kraju foto-dokazateljstvo, da roba nije iz Lidla, ko' ono od Dalmosa.

Ocean oko nas vrije od puste ribe.

Btw, dobre su za karpačo.., danas ekipa pojila skoro deset komada.

Sutra će biti KINI'LAO.., to je slično kao karpačo, meni je čak i bolje.., filipinski specijalitet!!!

Možete pravit bisniz sa ribom.

Možete pravit bisniz sa ribom.

Ništa biznis.., ne dolazi u obzir!!!

Šta se ćapa to ide na domaću peškariju.

Slušaj npk je'si li ijo morskog pasa - kakav je??! Ja sam jednom probao, nije mi ostao u sjećanju kao delicija! Bijo je oko metar dug!

Btw, sinoć sam vidio dva, priko dva metra - pa ne znam isplati li se zayebavat s njima.., a rastjerali mi svu ovu sitnu ribu.., mate' im yeben!!!

Ništa biznis.., ne dolazi u obzir!!!

Šta se ćapa to ide na domaću peškariju.

Slušaj npk je'si li ijo morskog pasa - kakav je??! Ja sam jednom probao, nije mi ostao u sjećanju kao delicija! Bijo je oko metar dug!

Btw, sinoć sam vidio dva, priko dva metra - pa ne znam isplati li se zayebavat s njima.., a rastjerali mi svu ovu sitnu ribu.., mate' im yeben!!!

Ako imaš Filipe na brodu pitaj njih, oni to znaju pripravit isto ko što znaju i mladog kučka. Kažu da je juha od peraje morskog pasa odlična ali ja nisam provo ništa osim pene i morske mačke.

Kucak je dobar, lagano pohovan, bude cesto u Dbk u Tabaka za marendu.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Nisam,trenuto priprema za Red Sea.....sirenje NATO demokracije....

Dobro, dobro.., razumijo.., eo, ja napravijo malo vežbe, bojevno gađanje sa ostima!!!

Znaš li je'l' ona qrčina Dalmos 'vamo u Brazilu - pa da se dođe na'ist i na'pit ko' čovik, džabe?!

Neće se taj na'ist od svoje love - samo ziđe dvore!!!

Last edited:
Back