Hm, naravno... Kao i mnogi dosad.
Bas me zanima sto je to taj korisnik mogao napisati da se nije moglo editirati u manje od minute. Meni se cini da editiranje bas i nije bilo u planu vec kako je i trazeno - brisanje. Tako je valjda najjednostavnije. Jebes sto je ovo "odrediste svih POMORACA" i sto je javni forum po kojem se, u skladu s pravilima naravno, mogu iznosito misljenja kad je eto poznanstvo s vlasnicima dovoljno da se pojedinci cenzuriraju. Banirajte ga uostalom, kao i sve nepodobne, lakse je tako nego da Marija iznese svoju stranu price. Vremena za citanje ima ali za istinu je lakse traziti Ane neka pobrise post koji joj nije po volji. Nista se ovdje promjenilo nije.

.Nečuveno.JoÅ¡ je momak bija fer i za nick stavija ime i prezime.Da je meni ovo napravila da bi je u novine i osobno bi je posjetija.Imam jako lose iskustvo sa tom kompanijom
ona stara ko voli nek izvoli i nema 2.kuverte(kapetan,prvi,kapo i 2 filipinca)
moras proci i test iz pomorskog prava nizozemskog u roterdamu
Imam problema sa ovom temom,zanima me zasto ne mogu pogledati sve.
Srdacno vas.
Potpuno se slazem s navedenim, imam nesto iskustva s nacionalnim agencijama, i svaka čast pojedinima na kvaliteti i profesionalnosti jer na kraju krajeva mi smo njihova roba, mi smo ti od kojih oni žive!!!Jednostavno ne mogu prijeci preko ovakvog nacina komuniciranja,narocito na nasem portalu.
Razumijem administratora Dalmosa jer ipak covjek je dobro rekao,mora tratiti svoje vrijeme na nesto sto uopce nije ni htio citati,cijenim i postujem ali ako se Gdja. iz agencije spusta na nivo babe Mare sa placa onda mi osobno to sve govori o doticnoj osobi.
Necu i ne zelim ulaziti u taj njihov medjusobni odnos,ali nije uopce profesionalno tako olajavati tj. ocrnjavati kolegu narocito ne na forumima.Svatko od nas ima pravo reci ono sto misli o kompaniji (slazem se sa Dalmosem-ono bio sam tu,nije mi se svidjelo,itd.) a,naravno ako smo sto zahebali, sami i snosimo poslijedice ali traziti da se odredjeni postovi brisu mi u danasnje vrijeme djeluje jaaaako smijesno.
Izasli smo iz doba mraka,barem se meni cini da jesmo.
Lijep pozdrav svim pomorcima i mirno more
Sanjin Jurlina,Rijeka
ja sam odbiohhh ponudu-jer cekam intervju na drugoj komp. a na trecoj sam na listi tokom iducega miseca na brod~!!!
javit se meni na pm!!!
odmah tko je zaiteresiran
pozdrav.
mail..![]()
Do you have ASAP a 4th engineer for abt 1,5 month for a small tug boat. Muller-Dordrecht for vessel En Avant 5
Please quick Monday on board!!!!!!
I need today an answer!!!!
Yours
Ja neznam cemu vi pizdite?Zvao sam doticnu gospodjicu Tadin i dobio posao u 5 minuta za 2/o na manjem general cargo brodu (bez iskustva kao 2/o).firma se zove Kornet,brodovi su pod NL zastavom i vecinom su to manji brodovi koji su namjenjeni za plovidbu rijekama i kanalima,tako da se non stop vrte po sjevernom moru.ugovor je 3 on/1,5 off a placa meni 2760€.
Vec sam mjesec dana tu,malo zna bit naporan tempo,ali u principu sam dosta zadovoljan.eto ako sam kome pomogao,drago mi je.Cheers![]()
Bizi ca od ove firme LAZ LAZ I SAMO LAZ OBECAVANJE
a na kraju nista od toga
pozzzzz![]()