Cruise job fair u Berlinu

filip21

New member
02.03.2018. se odrzava cruise job fair u Berlinu. Nisan nikad prisustvova u takvom dogadaju niti znan nesto vise o tome. Ako je neko bia na slicnom dogadaju, svaki savijet i informacija bi dobro dosla. Zahvaljujem unaprijed.

poz ekipa, ja sam bio prosle godine, izgubljeno vrijeme, to je vecinom za bijelo osoblje/hotel department, ako imate srece netko ce uzeti vas CV ali u vecini slucajeva niti to, govorim za nauticare. Sretno

poz ekipa, ja sam bio prosle godine, izgubljeno vrijeme, to je vecinom za bijelo osoblje/hotel department, ako imate srece netko ce uzeti vas CV ali u vecini slucajeva niti to, govorim za nauticare. Sretno

hvala sta si podilija iskustvo..A i pretpostavlja san da je tako nesto al opet nikad se nezna

Dobro ti je reka kolega posebno ako je za nas s kuverte. Konkretno za sam Aidu koja če ti tamo imat isto predstavljanje če te uputit na SSM. Znan jer kad san in direktno aplicira dobia san odgovor da jedino sa SSMom rade.. Za Disney Cruise Line ti triba neko bit u rodu da dođeš tamo jer uvijeti su odlični posebno kad je kuvertau pitanju. Costu cruises isto ti drži SSM i mimo njih ne možeš. Uglavnom to je dobro za bijelo osoblje i hotel department kojeg im uvik fali. Pa sam primjer imaš u ostalom Holland american linea koji godinama dolazi u Split radit intervju kaže ti da si uzet pa se ne ukrcaš nikad. Konkretno zadnji put mi je Lefering osobno reka da san prihvačen i da je sve super a onda mi je stiga meil da mu nisan zadovoljia kriterij tako da bacat pare za put do Berlina vam se ne isplati.

Dobro ti je reka kolega posebno ako je za nas s kuverte. Konkretno za sam Aidu koja če ti tamo imat isto predstavljanje če te uputit na SSM. Znan jer kad san in direktno aplicira dobia san odgovor da jedino sa SSMom rade.. Za Disney Cruise Line ti triba neko bit u rodu da dođeš tamo jer uvijeti su odlični posebno kad je kuvertau pitanju. Costu cruises isto ti drži SSM i mimo njih ne možeš. Uglavnom to je dobro za bijelo osoblje i hotel department kojeg im uvik fali. Pa sam primjer imaš u ostalom Holland american linea koji godinama dolazi u Split radit intervju kaže ti da si uzet pa se ne ukrcaš nikad. Konkretno zadnji put mi je Lefering osobno reka da san prihvačen i da je sve super a onda mi je stiga meil da mu nisan zadovoljia kriterij tako da bacat pare za put do Berlina vam se ne isplati.

Hvala lipa na odgovoru,,ipak san odlucija ne ic.A sta se tice SSM mislin da ne postoji neporfesinalnija firma na planeti.Samo cu to rec.

Takoder sam prosle godine bio na sajmu u Berlinu, jos nekoliko momaka iz Hrvatske sam sreo gore, vecinom su trazili posao kao casnici palube kao i ja, svima nam je dojam bio da nemas sta tamo radit osim ako ne trazis posao u hotel dept. Guzva, masu ljudi, ceka se u redu po 45min, sat vremena da bis predao CV, i u roku 2 minute stao u sljedeci red, i tako dok ne prodes sve agencije ili firme sta te zanimaju. Uglavnom, ako vam nije o glavu nemojte ic gore gubiti vrijeme, vecina vam savjetuje da se registrirate online ili javite se agenciji koja u Hrv krca na doticnu firmu.

Grade masu brodova placu da nema ljudi,a onda zafrkavaju sa ukrcajima,ima jedan moj sto je dvi kompanije prominija otkad je bija primljen,place isto nikakve da bi privukli kvalitetne ljude

Poslano s RS988 putem Pomorac.net

Back