COVID-19 i smjene posade

Aha. Razumijem.
Koliko znam drugi nitko ne radi jer samo javne ustanove kod nas rade PCR test.

Mojem prijstelju su u zavodu rekli da dodje u 8h ujutro pa mu nalaz moze biti gotov popodne. To je bilo pocetkom proslog mjeseca, prije navale. Spomenuo je da je pomorac i treba mu za let. Mozda tako objasniti?

Zavod za javno zdravstvo i Institut Andrija Stampar...

Nalaze de jedan do drugog. Najbolje doci cim ranije ujutro...
Da.. Kazu 48h se nalazi cekaju. Ja dosao jucer oko 11:30 na test, 7 ljudi ispred mene. Nalaz stigao oko 23h mailom, isti dan. Sad ti budi pametan.

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

Konacno na putu za doma
Ravno 3 miseca i 6 dana ce bit

Sent from my iPhone using Tapatalk

A skupia si za svitla i ginge za africu,javi se pa cu ti dat dir na jednoguznog cara 560,ovi je top..

Inace za Brazil od jucer ko ide offshore karantena je 7dana za razliku od 14prije.

Ma znam za njih ali oni daju rezultate u roku 48 sati. Ja bi triba letiti u utorak a u ponediljak imati rezultat radi fit to travel liječničkog. Jedni ne rade nedilju a drugi rade do podne. Ako ga napravim u nedilju neće biti do ponediljka a ako ga napravim u subotu (rade do podne) a let bude u recimo 2 popodne onda je prošlo više od 72 sata

Malo praktičnosti, test se napravi ranije na vrijeme, skaniraš i obradiš u foto editoru datum, isprinta se a doktorski potpis sam našvrljaš, problem rješen.

A skupia si za svitla i ginge za africu,javi se pa cu ti dat dir na jednoguznog cara 560,ovi je top..

Inace za Brazil od jucer ko ide offshore karantena je 7dana za razliku od 14prije.

Sve vec kupljeno osim navigacije

Ma evo.....uspia otic doma nakon 3 miseca i koji dan.......
Amerika nije problem......mada vozac je sa menon u hotelu u predvorju.cilu noc

Sve vec kupljeno osim navigacije

Ma evo.....uspia otic doma nakon 3 miseca i koji dan.......
Amerika nije problem......mada vozac je sa menon u hotelu u predvorju.cilu noc

Sto ce ti navigacija za vozit u nas doma?
mos nob staviti i gledat

triba mu navigacija da se ne izgubi do ciova

Poslano sa mog POCOPHONE F1 koristeći Tapatalk

A je to,nisam mislia sad da ce radit jos jedan most bit ce ih tri sve skupa e tu vec triba..

Ma ja na cara jednoguznog 560 netribam tu navigaciju,zato mi nije bilo jasno.

A moze li se stavit nosac i android mo itel da bude navigacija,nekako je povoljnije

Zna li neko mozda da li ima jos dopustene smjene ili da je nedavno ima smjenu u manilli? Unaprijed hvala

Ima, rade se smjene u Manili.Treba za doc ovdje filipinska viza, ne vrijedi vise ono da za nas ne trebaju vize posto su filipini sluzbeno zatvoreni, ali ne i za pomorce. Ima nas dosta ovdje sto bi trebali doma uskoro. Pozdrav iz Manile

Ima, rade se smjene u Manili.Treba za doc ovdje filipinska viza, ne vrijedi vise ono da za nas ne trebaju vize posto su filipini sluzbeno zatvoreni, ali ne i za pomorce. Ima nas dosta ovdje sto bi trebali doma uskoro. Pozdrav iz Manile

Dali se rade smjene filipinaca i World wide ili se samo tu minjaju filipi ispird Manile? Taoder sta ako FIlipinac mora ici negdi u drzavu recimo Brazil ili Europa dali se moze ili ne ako su zatvoreni?

Moze. Filipinci normalno mogu putovati ali treba im vise vremena da dobiju sve papire. Nama u Kinu dolazi novi batch u 11 mjesec.

Dali se rade smjene filipinaca i World wide ili se samo tu minjaju filipi ispird Manile? Taoder sta ako FIlipinac mora ici negdi u drzavu recimo Brazil ili Europa dali se moze ili ne ako su zatvoreni?
s menom su u hotelu 5-6 filipinaca i sutra se ukrcavamo, nantes, tako da mogu gibati van filipina i azije

Poslano sa mog POCOPHONE F1 koristeći Tapatalk

Rade se i world wide, ali mi smo malo posebna prica, ipak ih mi tribamo par iljada ukrcat ovih dana. Znam da idu jos uvik u Europu (neke koje smo mi tribali vozit u EU su otkazali i salju ih avionima), ne znam za Brazil.

Rade se i world wide, ali mi smo malo posebna prica, ipak ih mi tribamo par iljada ukrcat ovih dana. Znam da idu jos uvik u Europu (neke koje smo mi tribali vozit u EU su otkazali i salju ih avionima), ne znam za Brazil.

idu smjene normalno ,samo manila hebe jeza ,tesko ljudi dolaze sve kasni ali dolaze

filipi tribaju korona test prije nego idu doma i onda kuci 14dana karantena drzavna

tu nastaje problem gdje neke pozicije nemozes cekati vec se owner okrece drugim nacijam jer ima ugovor i mora raditi..

Kojja je situacija s PCR testom po povratku u hrvatsku iz zemalja van EU. Čujem da se svakako tumači na granici pa neki moraju raditi PCR test i u samoizolaciju do rezultata a neki ne.

Triba citat izmedu redaka a ne ka guske u magli
Ja neman nista protiv sta ovi “kapetani” traze a ne mislin se cijepit ako ne moran
I u tome je kvaka ali to triba razumit
Dakle poanta je utome da se nas pomorce a i sve ostale koji rade na brodovima kao kuvare,eketricare,strojare i ostale stavi na listu prioriteta tj ako doden u HZJZ i pokazes matrikulu da ides na brod da te tribaju cijepit
Jer nekome moze bit uvjet za ukrcat se u Fujairah,Dubai,Spore itd.....uvjet da si cijepljen
A ti se ne mozes cijepit i ne mozes na brod
O tome je ovdi rijec
Ako se ne tribas cijepit onda super ali ako tribas da imas prioritet
Ja ne vidin nista lose u tome
Ponavljan..... ja se ne mislin cijepit u 2021 godini ako ne moran ali ako mi firma to zatrazi onda ocu mogucnost da to mogu napravit a ne da me na HZJZ odjebu govoreci da nisi na listi prioriteta pa onda 183 malo morgen cekajuci cjepivo
A kuva se i za 2020 ovo da ne triba 183 dana
Bit ce tu svasta.drzava grca u dugovima

Back