Update od update-a hahahahUpdate za Galle, Sri Lanka...
Frend je imao kartu za kuci vec u rukama i sve je bilo u redu do dana prije dolaska. Danas dobili mail da nije odobrena smijena. Ne znam na temelju cega ali tako je agent rekao.
Moja firma pak planira smjenu 2.7 tamo i nadam se da ce biti sve u redu :/
Ima li netko tko je isao kuci iz Galle?
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Mislim da cu prestat pisat novosti o Galle-u. Galle je sad sluzbeno zatvoren jer su od 29 indijaca koji su sletili njih 20 je bilo pozitivnoUpdate od update-a hahahah
Ipak su napravili smjenu. Ne znam tocno sta je bilo ali eto. Potvrdjeno je da se moze iz Galle ocito kuci.
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Nakon osam mjeseci napokon sam kući. Iskrcaj u Americi, Houston. Nakon Äetiri leta i pet aerodroma odluÄio sam se za samoizolaciju, a pogledat ću i gdje se može napraviti test.
Pozdrav, mozes rec kuda su bili letovi? Ja bi se triba iskrcat iduci tjedan iz Houstona. Kako je bilo? Jel bilo problema?
za test imas u LabPlus u splitu za 350kn seroloski testovi za Coronu.
Taj test je zahurac..netrosi novce..
ostani doma 5,6 dana imaj masku obavezno vani ako si u drustvu idrzi distancu.
Tribas PCR test cc 1500kn ako si sto pokupio putom kroz tih tjedan dana ce se pokazati na testu..
Pozdrav, mozes rec kuda su bili letovi? Ja bi se triba iskrcat iduci tjedan iz Houstona. Kako je bilo? Jel bilo problema?
za test imas u LabPlus u splitu za 350kn seroloski testovi za Coronu.
jebem to kuronu i toliki put prevaliti bez pica, ja sam iz napolia isa kuci i na prvoj pumpi prema rimu smo sve pive popili, po ure nakon iskrcaja dernek totalni, glavno je doci doma, bit ce vremena za ciclanjeHouston, New York, Frankfurt, Zagreb, Split. Pošto nas je bilo više, iz raznih zemalja, neki su išli prema Amsterdamu, Bostonu, itd. Čini se da iz Amerike prema Europi ima letova koliko hoćeš.
Nema nikakvih problema, osim Å¡to sam doznao da u Teksasu postoji zakon koji zabranjuje prodaju alkohola nedjeljom prije 10 sati ujutro, u avionima zbog korone ne služe alkohol, tako da sam prvo piÄe popio tek u Zagrebu![]()
Houston, New York, Frankfurt, Zagreb, Split. Pošto nas je bilo više, iz raznih zemalja, neki su išli prema Amsterdamu, Bostonu, itd. Čini se da iz Amerike prema Europi ima letova koliko hoćeš.
Nema nikakvih problema, osim Å¡to sam doznao da u Teksasu postoji zakon koji zabranjuje prodaju alkohola nedjeljom prije 10 sati ujutro, u avionima zbog korone ne služe alkohol, tako da sam prvo piÄe popio tek u Zagrebu![]()
Slicno i u Zd bolnici.Nazvao, oni me uputili da se prvo posavjetujem s epidemiologom.Nakon toga narudzbenica s podacima, onda oni posalju podatke za placanje pa traze da ti njima posaljes potvrdu o placanju.Tek nakon toga dobijes termin i dodjes.Jedino dobro je sto je nalaz gotov za dvi tri ure pa si u miru...Jel' netko radio onaj famozni PCR test u Rijeci?
Uglavnom, kontaktirao sam ZZJZ, prvo telefoniram na centralu pa mi oni daju drugi tel. broj.
Zovem taj drugi tel. broj i pitam za taj test i vele mi da ni problem platiti preko kreditne kartice ali da se moram naruÄiti na njihov email.
Pošaljem ja email, traže me dodatne podatke (OIB, datum rođenja) i vele mi da će mi poslati nekakav obrazac koji trebm ispuniti te im ga proslijediti zajedno s potvrdom uplate da bih mogao doći na testiranje...
U Zagrebu rade drive in testiranje a ovdje u Rijeci je to raketna nauka...![]()