Costa Crociere?

Nema na cemu,nadam se da ce vecina dobro odradit to sve i da ce bit posla za sta vise nasih ljudi,posade i oficira

Nek neko sutra javi kako je prosa intervju i sta konkretno nude,ja san odusta,al eto cisto da ljudi znaju sta mogu ocekivat,jel koliko vidim nema nesto puno nasih tamo

Pozdrav Kadena...reci mi jesi li isao direktno preko Genove tj njihovog ofisa ili preko ssm-a jer su i oni nesto sa njima saradjivali preko ljeta...i trazili ljude ..ali smao makiniste..?

Pozdrav,
Ma ja sam preko ssm.Danas je bilo priko skajpa u odajama SSm.Nas 6 bilo.I sad ko prodje ide na psiho ispitivanje u italiju.Danas je bilo samo kuverta,a za makinju neznam.A kak osam cuja za Aidu traze ekipu za makinju. :cool:

Pozdrav Kadena...reci mi jesi li isao direktno preko Genove tj njihovog ofisa ili preko ssm-a jer su i oni nesto sa njima saradjivali preko ljeta...i trazili ljude ..ali smao makiniste..?

Postovane kolege

danas sam dobia tel poziv i ssm-a vezano za ukrcaj na ovu kompaniju. potrebno je da polozim BRM/BTM kod njih i kao da ne bi tribalo bit problema oko ukrcaja. moze li mi ko reci vezano za intervju sta ispitivaju i sta im je vazno. svaka pomoc/savjet dobro je dosla.

Zivili!

Postovane kolege

danas sam dobia tel poziv i ssm-a vezano za ukrcaj na ovu kompaniju. potrebno je da polozim BRM/BTM kod njih i kao da ne bi tribalo bit problema oko ukrcaja. moze li mi ko reci vezano za intervju sta ispitivaju i sta im je vazno. svaka pomoc/savjet dobro je dosla.

Zivili!

Rodjo sta se mislis, kad budes imao ugovor ispred sebe polozices, jer na ovaj nacin to je vrsta reketa zar ne?

Postovane kolege

Zivili!

Pozdrav
Ja sam bija prije 15-ak dana na intervjuu za drugoga palube. Pitanja nisu teska, pitaju o Marpolu, sto bi napravija na kruzeru da ti covik padne u more u Malaki, pre arrival check lista, koje si fiksne protupozarne uredaje imao na brodu, koji je bio tvoj posao na brodu na kojem si zadnjem bio I opcenito da im ispricas o svojoj karijeri od pocetka do danas. Nas je bilo sest I na kraju kad im sve to izodgovaras I kad ti izgledaju pitanja smishiiznenadis se kad ti za par dana nadredeni iz ssm-a jave da nisi upa. Od nas sest dva su ka upala za dalje, a to dalje je psiho test u Milanu na kojem te cili dan ispitivaju kojekakve gluparije. Cuo sam od kolege koji je prosa test da su ga u Milanu satrali a dali je posli upa neznam jer ga vise nisam cuja. U Milanu ti je placen hotel a ovo drugo rucak vecera I to placas sam iz svog depa. U svakom slucaju probaj I sritno. Inace sam prvi palube I gledajuci svoje iskustvo I pitanja koja su me pitali za poziciju drugog palube bilo mi je smisno kad su mi javili da nisam upa. Jos jednom sve najbolje ti zelim.

Dalmos da, u pravu ste. to je cisti reket. ne pada mi na pamet polagat nikakav tecaj prije nego mi garantiraju ukrcaj tj po tom kako ste rekli ugovor na sunce i onda mozemo pricat. svaka vam je na mistu!

Lora puno vam hvala na iscrpnom odgovoru. dobia sam neke smjernice jer eto posto sam na LNG brodovima malo mi je taj "cruise" svijet nepoznanica.

U cetvrtak idem u ured pa me zanima na licu mista sta ce mi rec tako da cu se javit nakon razgovora.

Hvala jos jednom! Zivil!

Evala kolege evo da vam prvo cestitam sretan bozic i zazelim ponajprije zdravlja a ostalo kazu da ce doc :D

Evo bia sam u ssm-a na razgovoru i naravno receno mi je da se ne moze doc na intervju bez polozenih svih breveta,a u mom slucaju BRM/BTM jer da to zahtjevaju cruise companije a ne oni. pita sam da li je ikako moguce obratno pa mi je receno da ce se pokusat nesto napravit a da li ce il ne vidit cemo u skoroj buducnosti. inace razgovore mogu organiirat bilo kada i nije nista fiksno tj da bude samo par puta godisnj min je dva covika da su za razgovor i odmah se krece u akciju i to je to. uglavno traze se casnici za putnicke brodove pa kome triba nek zove i ide uzivat :D

Job description
The ship's Nurse is an experienced Registered Nurse responsible to provide appropriate day-to-day health care to Passengers and Crew Members.

Reporting to Doctor;
Assisting during medical treatments in the Infirmary;
Being on call 24 hours a day;
U pdating the Official Log Books;
Verifying pre sign/on medical forms for all embarking Crew Members;
P erforming administrative duties and inventory control of supplies and medicines; Checking maintenance and stock of medical emergency equipments.

Job Requirements
Degree in nursing from an accredited University (3 years study);
Certification as Registered Nurse in Italian register roll (IPASVI);
Compulsory certification (issued by a ILCOR approved provider):

* BLS – D (Basic Life Support – Defibrillation);

* PBLS (Pediatric Basic Life Support);

Preferable certification (issued by a ILCOR approved provider):

* ALS (Advanced Life Support) or ACLS (Advanced Cardiac Life Support) or equivalent;

* PALS (Pediatric Advanced Life Support) or APLS (Advanced Pediatric Life Support);

* = These courses will be paid by Costa.

Experience with Emergency Room;
Experience with cardiac care, trauma, internal medicine is an advantage;
Experience as Nurse on Cruise Vessels is an advantage;
Good written, spoken and medical English;
Knowledge of additional languages is an advantage;
Computer literacy;
Being committed to Safety;
Respecting and applying Company Values being an example for others.

Please also send your CV to our hiring partner " Intempo" at the following address: crewing@intempolavoro.it

Education
Associate Degree
Career Level
Experienced (Non-Manager)
Category
Deck
Job Type
Onboard
Travel
100%
Shift Type
Rotating