Company policy

Prosle godine sam bio prisutan na aeodromu u Cape Townu kada je 12 clanova posade bilo udaljeno sa British Airways leta za London. Policija je pozvana i ispraceni su natrag u hotel do iduceg dana.. Naravno svi su ukoreni od firme iako je mozda 5-6 od njih bilo pod alkoholom i pravilo show,svi zajedno koji su bili sa iste firme su iskrcani (krivi ili neduzni, nebitno u ovom slucaju ali si dio crew liste)!
:o
Dalmos - da su kojim slucajem "jahali" iliti skakali na krkace po Rig Menageru mogli bi slobodno trazit drugu firmu.Cudi me da se to kod vas tolerira!?Jer ipak je Rig Manager iznad kapetana (barbe) i OIM-a...

Inace slicnih slucajeva ima dosta (prilikom ukrcaja pa ih neukrcaju na heli), uglavnom se objave preko maila i sluzbeno na safety meetingu nediljom.
;)
Sto se tribamo cuditi, svi smo svjesni ugovora koji potpisemo, i Company Policy pa ko voli nek izvoli, sami mozemo procijeniti, naravno uvik ima iznimaka..
:cool:

evo samo da odgovorim gore na navedena pitanje

1....Kako se zna ciji su tj sta su nabrodu i koja je firma?

1....Pa charter je let i firma je zakupila avion

2.... NA brodu vjerovatno nesto nevalja kad idu na brod i piju

2.... Nevalja to sta navigaju na drill-u (Norvezinu) di imaju sve moguce povlastice od mukte interneta,telefona neograniceno, odsjedaju u Hiltona bilo di u svitu i imaju jako dobru placu i ugovor 4on 4 off a do kraja godine idu na 2on 4off.

Eto odgovori u podebljanom pa sad nek ljudi misle da li je to kretenizam ili je to zato sat im je lose.

Prosle godine sam bio prisutan na aeodromu u Cape Townu kada je 12 clanova posade bilo udaljeno sa British Airways leta za London. Policija je pozvana i ispraceni su natrag u hotel do iduceg dana.. Naravno svi su ukoreni od firme iako je mozda 5-6 od njih bilo pod alkoholom i pravilo show,svi zajedno koji su bili sa iste firme su iskrcani (krivi ili neduzni, nebitno u ovom slucaju ali si dio crew liste)!
:o
Dalmos - da su kojim slucajem "jahali" iliti skakali na krkace po Rig Menageru mogli bi slobodno trazit drugu firmu.Cudi me da se to kod vas tolerira!?Jer ipak je Rig Manager iznad kapetana (barbe) i OIM-a...

Inace slicnih slucajeva ima dosta (prilikom ukrcaja pa ih neukrcaju na heli), uglavnom se objave preko maila i sluzbeno na safety meetingu nediljom.
;)
Sto se tribamo cuditi, svi smo svjesni ugovora koji potpisemo, i Company Policy pa ko voli nek izvoli, sami mozemo procijeniti, naravno uvik ima iznimaka..
:cool:

@Electrician

Potpuno se slazem s tebom da ih triba udaljit i to je moj stav. KAzu svjedoci da su mu se kad se okrenia popeli na krkace tj ono kao kroz zajebanciju. Mislim da ce oni kad zavrse ugovor (znas kako je tesko nabavit u Falklandu ljude da dodeu ASAP sta znog leta sta zbog toga sta ovi s broda idu doma) zauvik zatvorit vrata za sebom samo im to nece reci bar ne jos dok tucu sad ovu smjenu. Ali kako je reka SKOT one way ticket i prica gotova jer nece OR to dopustiti nikome pa ni ovim debilima.

Prosli brod izasao malo u Jeddah-u. Ono, uciniti shopping svih tri ure, koliko je dozvoljeno. I vidio u samoposluzi sve vrste pive sta postoje na svijetu. Samo bezalkoholne. I onda se moj kapo, Poljak super odusevio. Da bi to trebalo davati na brode, offshore, itd......

Kad je zavrsio, ispricao sam mu pricu o kafi bez kofeina.... i da, nesto o prezervativima ranih 80-tih....

Od tada smo pili bevandu za obidom..... :mad:

E kad čujen ove priče naprosto ne mogu razumit kako odrasli ljudi nisu naučili lekciju da se ne sere u pjat iz kojeg jede??...
Dry ship ili wet ship, budala ostaje budala!

za i protiv

za i protiv

Ako ovo postaje rasprava ko je ZA a ko PROTIV, ja glasujem za postivanje pravila. :uzdravlje

Ako ga nema-NEMA....Ko to nemoze izdrzat da maximalno 4 miseca nepopije pivu??? Samo kronicni.....:confused:
Dok je dopusteno, ja cu uvik posli gvardije uz film (prije kreveta) popit pivu,a 4ure prije gvardije ni kapi SLUCAJNO!

A ako je neko u stanju stavit na kocku posa i egzistenciju radi 2 pive.... neman komentara!!! :mad:

Ja se sječam Lo??inske od prije 20 godina,nikad nisam i??a u makinu bez ka??ete pive i nikad se nije dogodila neka pizdarija.Ja sam isto zato kome smeta da mu se zabrani alkohol.:uzdravlje

takve se uopce ne krca na brod i kraj price ako znas da ima problem sa alkoholom ili bilo cim drugim nebitno nemoramo svi ispastati zbog pojedinaca

Back