Imam nekakvu kinesku tipkovnicu pa ispada sve glupo napisano,
Ako netko Sta zna o Tim cruzeeima,koje Su to kompanije,Ali I na koje tankere ukrcava office u rijeci?
Ta Columbia he onda Ko I Zorovic , stave oglase I onda da bog da se nitko NE javi na oglas.
Zorović stavi oglas pa krca one koje misli da su mu podobni i dovoljno dobri za njegove kriterije plus njegovi pijuni i pjeÅ¡aci provijereni od agencije. Jbg ima cve 80% hrvatskog pomorstva. Ovo provijereno znam jer sam joÅ¡ uvijek na jenoj od firmi koje on drži i to sam direktno doÅ¡a i za ne falit za bolji ugovor od judi priko njega zaposlenih pa sam prvo naleča na mine od naÅ¡ih ljudi naravno činjenica da sam direktno zaposlen je odigrala ulogu spasa.
Na Columbijin oglas za kruzera sam se javio. Paralelno sam našao agenciju u UK za istu poziciju i kompaniju. I dok od Columbie Rijeka ni traga ni glasa ( zvao ih ja jednom), englezi me zvali 4 puta u 10 dana, intervjui, razgovori, bezbroj mailova i tako dalje.
Dobro jutro. A joÅ¡ ti je i Capt. Mario Zorović i glavni za Crosma. Kapetan sa kapetanskim ispitnom položenim. A kao 2/O je počeo u agenciji V ship Rijeka. Cijeli taj kapetanski đir agencija i SPH u Rijeci, Kao i kapetanija te pomorski Fax usko je i čvrsto povezano.
Poslano s E5533 putem Pomorac.net
DD,
Ima Li netko Sa foruma da he ukrcaj preko columbije is rijeke na putnicke brodove?
Stalno trade po oglasima ljude za cruisers. ��
Malo podataka ako netko zna,skupo he s broda zvat,a mailove NE odgovaraju.
Krcao sam se preko njih na kompaniju TUI Cruises u svibnju 2019 u svijstvu ETO-a.