Columbia Shipmanagement

DD,

Ima Li netko Sa foruma da he ukrcaj preko columbije is rijeke na putnicke brodove?
Stalno trade po oglasima ljude za cruisers. ��
Malo podataka ako netko zna,skupo he s broda zvat,a mailove NE odgovaraju.

Imam nekakvu kinesku tipkovnicu pa ispada sve glupo napisano,
Ako netko Sta zna o Tim cruzeeima,koje Su to kompanije,Ali I na koje tankere ukrcava office u rijeci?

Tankere možeÅ¡ zaboravit tamo jer samo rusi drmaju čak ti sama Columibia pri zapoÅ¡ljavanju na tankerski dio traži da znaÅ¡ ruski ili da si s tog govornog područja. O brojnosti rusa sam se uvjeria doslovno kad sam na Zodiaca preuzima jedan brod koji je prije bia u vlasniÅ¡tvu Sankolinea ali je Columbia radila crewing i doslovno je bia sve rus do rusa i na Columbiji drmaju tankerskim dijelom žestoko. Kad sam pita za cruisere njihove tu i tamo imaju kakvo otvaranje inače su povlaÅ¡tene nacije na tom dijelu. I naravno isključivo iskustvo na istim brodovima.

Imam nekakvu kinesku tipkovnicu pa ispada sve glupo napisano,
Ako netko Sta zna o Tim cruzeeima,koje Su to kompanije,Ali I na koje tankere ukrcava office u rijeci?

Zorović stavi oglas pa krca one koje misli da su mu podobni i dovoljno dobri za njegove kriterije plus njegovi pijuni i pjeÅ¡aci provijereni od agencije. Jbg ima cve 80% hrvatskog pomorstva. Ovo provijereno znam jer sam joÅ¡ uvijek na jenoj od firmi koje on drži i to sam direktno doÅ¡a i za ne falit za bolji ugovor od judi priko njega zaposlenih pa sam prvo naleča na mine od naÅ¡ih ljudi naravno činjenica da sam direktno zaposlen je odigrala ulogu spasa.

Ta Columbia he onda Ko I Zorovic , stave oglase I onda da bog da se nitko NE javi na oglas.

Zorović stavi oglas pa krca one koje misli da su mu podobni i dovoljno dobri za njegove kriterije plus njegovi pijuni i pjeÅ¡aci provijereni od agencije. Jbg ima cve 80% hrvatskog pomorstva. Ovo provijereno znam jer sam joÅ¡ uvijek na jenoj od firmi koje on drži i to sam direktno doÅ¡a i za ne falit za bolji ugovor od judi priko njega zaposlenih pa sam prvo naleča na mine od naÅ¡ih ljudi naravno činjenica da sam direktno zaposlen je odigrala ulogu spasa.

Na Columbijin oglas za kruzera sam se javio. Paralelno sam našao agenciju u UK za istu poziciju i kompaniju. I dok od Columbie Rijeka ni traga ni glasa ( zvao ih ja jednom), englezi me zvali 4 puta u 10 dana, intervjui, razgovori, bezbroj mailova i tako dalje.

Isto ti mogu potvrdit sa svojim sadaÅ¡njim poslodavcem gdje me je zaposlila poljakinja agentica od strane Clydemarine recruitmenta i to za ne falit za uK ugovor jer poiljaci su tamo pod tim ugovorm. Isto tako kad sam stavia tu adresu ode puno naÅ¡oih viđam po crew listama a godinama se sralo od naÅ¡ih krugova tamo kako tribaju puste priporuke i kako je on primia meil iz Glasgowa da ne uzimaju viÅ¡e hrvate. Meni je tribalo manje od 24 sata ujutro joj popunio aplikaciju popodne obavia intervju i bia zaposlen. Sičan se točno da su me u teretani zvali da odletim doma i kad mogu bit spreman za intervju koji je također bia ok stvar nikakva pilana. Pametnom dosta.

Na Columbijin oglas za kruzera sam se javio. Paralelno sam našao agenciju u UK za istu poziciju i kompaniju. I dok od Columbie Rijeka ni traga ni glasa ( zvao ih ja jednom), englezi me zvali 4 puta u 10 dana, intervjui, razgovori, bezbroj mailova i tako dalje.

Dobro jutro. A joÅ¡ ti je i Capt. Mario Zorović i glavni za Crosma. Kapetan sa kapetanskim ispitnom položenim. A kao 2/O je počeo u agenciji V ship Rijeka. Cijeli taj kapetanski đir agencija i SPH u Rijeci, Kao i kapetanija te pomorski Fax usko je i čvrsto povezano.

Poslano s E5533 putem Pomorac.net

Sve si reka plus nadodaj sad gomilu pustih prekvalifikanata iz trkačih pomorskih Å¡kola i etp ti prave sike naÅ¡eg pomorstva.

Dobro jutro. A joÅ¡ ti je i Capt. Mario Zorović i glavni za Crosma. Kapetan sa kapetanskim ispitnom položenim. A kao 2/O je počeo u agenciji V ship Rijeka. Cijeli taj kapetanski đir agencija i SPH u Rijeci, Kao i kapetanija te pomorski Fax usko je i čvrsto povezano.

I da nadodam da sad SPH pokuÅ¡ava probit se na tržiÅ¡te kruzera. ImaÅ¡ joÅ¡ i DolinÅ¡eka s Cma Cgm koji je joÅ¡ iz one linije imao veze s Jadroplovom te je i tu Božić iz SSM. Pa onda ti je i Onaj lik Magazinović s Gloptikom kojeg su joÅ¡ i prije htjeli tuć, uglavnom njegovi agenti ti za lovu krcaju i čuvaju svoje uplatnike joÅ¡ i dan danas.

Mozda je istina,mozda nije,ali ispricao mi je covjek koji je dugo bio na STOLT Tankerima, da je nas SPH sredio nase na stoltu i zato nas tamo vise nema.
Kazem sta sam cuo.

Pozdrav idem preko Columbia Shipmanagement sledeci mjesec na NYK flotu kontejnerase kao 3rd Off da li ima neko ko je bio a NYK floti?

Ides na NYK flotu kojom upravlja NYK ili brodom upravlja Columbia?
Velika je razlika tko upravlja brodom, tehnicki,crewing, charter...itd.
Jer ja Sam davno bio na Maersk brodu Koji nije imao nista zajednickog s Maerskovim officeom osim imena I plave nije.
Uglavnom sretno , bitno je da SI se ukrcao.
Ovo sve pisen jer postoji razlika u placama preko nekih agencija za one Koji Su na NYK.

Pozdrav

Zanima me kskvi se to testovi rade u Columbia za poso recimo Mastere i ch.ofi.Je li nesto slicno kao za BSM ili seagull

Hvala

Samo da napisem svoje iskustvo s Columbijom,ako nekome moze koristiti.

Krcao sam se preko njih na kompaniju TUI Cruises u svibnju 2019 u svijstvu ETO-a.

Izrazito pozitivno iskustvo od prvog kontakta do rastanka pa cak i nakon. Jedino sto nekome moze zasmetati jest njihovo inzistiranje na dolasku u Rijeku u njihovo sjediste prije prvog ukrcaja u kojem oni posreduju (zapravo, ne znam je li ovo pravilo za sve).

Inace, rado bih surađivao s njima opet.
​

Back