Cma cgm

novi brodovi

novi brodovi

Prijatelj mi je u Koreji bio super ispred na izgradnj mislim tri ili četri broda, i koliko znam taj posao je zavrÅ¡io joÅ¡ proÅ¡le godine, pa vjerujem da su već u floti.

Prijatelj mi je u Koreji bio super ispred na izgradnj mislim tri ili četri broda, i koliko znam taj posao je zavrÅ¡io joÅ¡ proÅ¡le godine, pa vjerujem da su već u floti.

izlaze krajem 9og mjeseca 3 nova broda. od 16000 teua. medutim neznam ko ce dobit te brodove hrvati francuzi ili netko treci

Pozdrav ekipa,

zanima me dali CMA CGM ukrcava naÅ¡e mehaničare??
ako može odgovor od nekog ko plovi na CMA CGM :uzdravlje

Eto ga na, ovo mi je cma posla u mailu ''postoji mogucnost ukrcaja u svojstvu reefer engineera'', na intervju je govorio reeferman, na marlins-u job title ''reeferman'' i j... sada ja kako mi se reklo,a ti po svome:D

No ugl jel nije nesto jasno ili samo moje upotrebljavanje E :o :D

Last edited:
Eto ga na, ovo mi je cma posla u mailu ''postoji mogucnost ukrcaja u svojstvu reefer engineera'', na intervju je govorio reeferman, na marlins-u job title ''reeferman'' i j... sada ja kako mi se reklo,a ti po svome:D

No ugl jel nije nesto jasno ili samo moje upotrebljavanje E :o :D

Ma dobro,glavno da nisi išao na interview za referee-a :D

Struje Å¡ta ste bili na kontenjeraÅ¡ima, jeste li dobivali koji dolar za reefere? NeÅ¡to sam čua da CMA CGM daje po 5 dolara misečno po reeferu...

Struje Å¡ta ste bili na kontenjeraÅ¡ima, jeste li dobivali koji dolar za reefere? NeÅ¡to sam čua da CMA CGM daje po 5 dolara misečno po reeferu...

U svojih 7 konstantnih godina na reeferima,nikad ni jednog jedinog dolara...žalosno jer je bilo kojekakvih vratolomija i akcija nebi li se osposobilo smeće od kontejnera ali,sve to je iÅ¡lo u ''rok službe'' očito :kafa

U svojih 7 konstantnih godina na reeferima,nikad ni jednog jedinog dolara...žalosno jer je bilo kojekakvih vratolomija i akcija nebi li se osposobilo smeće od kontejnera ali,sve to je iÅ¡lo u ''rok službe'' očito :kafa

Tako mi je i jedan kolega sa cgm-a reko, ''u rok sluzbe'' :D

@high voltage - po tvom iskustvu kako je za biti reeferman, zaj... ili zavisno o situaciji na kakvu naletis?

Tako mi je i jedan kolega sa cgm-a reko, ''u rok sluzbe'' :D

@high voltage - po tvom iskustvu kako je za biti reeferman, zaj... ili zavisno o situaciji na kakvu naletis?

Gle, ja ti neznam Å¡ta reeferman ima u opisu posla,možda je to električar po struci i pod njega spada rashladni sustav,uključujući i kontejnere. Ja sam bio na reefer brodovima,znači rashlađene Å¡tive i po 100-150 kontejnera na kuverti. Na jednoj firmi je kapo bio odgovoran za hlađenje Å¡tivi a drugo električar,kasnije su uveli Cargo Engineera pa je to sve iÅ¡lo pod njega,imao je istu plaću kao i električar čini mi se... Na drugoj firmi sam imao istu klasu brodova i imao sam Reefer Engineera, njegov je bio cijeli rashladni sistem,Å¡tive,kontejneri,air conditioni. Pola navigacije je imao posla dok je teret bio na brodu a pola mu prolazilo u održavanju. Nije loÅ¡ posao ako ne naletiÅ¡ na neku teÅ¡ku kramu od broda i naravno ako imaÅ¡ znanje rashladnog sustava.

Back