Cma cgm

placa je stvarno losa,ja sam bio tamo u periodu od 2006 do 2008 pa je placa bila malo manja i bilo je odlicno na brodu cak smo imali i Francuskinje kadetkinje, spize ko u prici no 2008 su poceli sa rezanjem troskova usput su i dosli neki nasi idioti kapetani sa drugih firmi pa sam otisao na tankere pa na LNG.

mogu reci da mi je to bila mozda i najdraza kompanija,a i bio sam najmladi 3/e na firmi.

Francuzi su imali dual licence pa sam imao onog Gasihondea iz Benina kao Kapa i Mastera,poslije je isao u ofice radit

Placa je losa ako naletis na katastrofa brod kao ja sad,ali ako ides na ove nove onda je ok
ovo sa kapetanima potpisujem,u pravu si

placa je stvarno losa,ja sam bio tamo u periodu od 2006 do 2008 pa je placa bila malo manja i bilo je odlicno na brodu cak smo imali i Francuskinje kadetkinje, spize ko u prici no 2008 su poceli sa rezanjem troskova usput su i dosli neki nasi idioti kapetani sa drugih firmi pa sam otisao na tankere pa na LNG.

mogu reci da mi je to bila mozda i najdraza kompanija,a i bio sam najmladi 3/e na firmi.

Francuzi su imali dual licence pa sam imao onog Gasihondea iz Benina kao Kapa i Mastera,poslije je isao u ofice radit
Jesi "Balkanac" ali u punem smislu te rici:udriglavom.Placa je sad losa a onda,u tvoje vrime,je bila jos manja!!????
Ako Cif kuverte ima 6300 ili koju stotinu vise,treci bi triba imat bar 5000!!!:cool:

Jesi "Balkanac" ali u punem smislu te rici:udriglavom.Placa je sad losa a onda,u tvoje vrime,je bila jos manja!!????
Ako Cif kuverte ima 6300 ili koju stotinu vise,treci bi triba imat bar 5000!!!:cool:

placa je losa za sve

3/E ili drugi makine po nasem bi trebao imati barem 5000e,pa na MSC je u to vrijeme znaci 2006,2007 imao 5500 eura ako se dobro sjecam.

Istina je da je izmedu 2E i 3E razlika cca 2500€ sto je previse
po meni realna razlika bi bila max 1500€

e, pa loÅ¡e se sjećas...

:uzdravlje

tocno znam za MSC jer sam bi kod Bogdana u to doba u njegoj birtiji gdje mi je on nudio malo vise od 5000 eura i spominjao je nekakve radove koji se ekstra placaju mislim da je to bila 2007 godina

no ja sam ga odbio radi duzine ugovora i radi Talijanskog jezika

e, pa loÅ¡e se sjećas...

placa je losa za sve

3/E ili drugi makine po nasem bi trebao imati barem 5000e,pa na MSC je u to vrijeme znaci 2006,2007 imao 5500 eura ako se dobro sjecam.

Jako lose sjecanje..4700..bija san na MSC od Ozuljka 2005 do Studenog 2009,ovisno koliko je ima staza na firmi..bonus je isa tek 2008...meni ka cifu 500 eura a sekondima ...mislin 400..ali sve jedno je kratko trajalo i opet se vratilo sve nazad,na losije.

Na drugim firmama..kontejnerima..u to vrime za cifa placa je bila 4800 eura,na vecini.....negdi si uzica 5300 ako si ima srice pa uletija..

tocno znam za MSC jer sam bi kod Bogdana u to doba u njegoj birtiji gdje mi je on nudio malo vise od 5000 eura i spominjao je nekakve radove koji se ekstra placaju mislim da je to bila 2007 godina

no ja sam ga odbio radi duzine ugovora i radi Talijanskog jezika
Nemojme krivo razumit,nije mi namjera diskreditirat te, ali brate mili lupas li ga sve u sesnaest:udriglavom
Gori san napisa da san bija malo vise od cetri godine ,mislin da je bilo sest ugovora/brodova i u svojstvu ten i takvon..a TALIJANSKI jezik mi je malo slabiji od tvog Kineskog...e pa sad mozes znat o cemu ti pricas..:cool::cool::cool:

Jako lose sjecanje..4700..bija san na MSC od Ozuljka 2005 do Studenog 2009,ovisno koliko je ima staza na firmi..bonus je isa tek 2008...meni ka cifu 500 eura a sekondima ...mislin 400..ali sve jedno je kratko trajalo i opet se vratilo sve nazad,na losije.

Na drugim firmama..kontejnerima..u to vrime za cifa placa je bila 4800 eura,na vecini.....negdi si uzica 5300 ako si ima srice pa uletija..

e točno tako kako si napisa, ja sam bija tamo od 2008 do 2011...

msc

msc

bio sam 2010 na msc Nerissa imao sam kao 2/0 4100-4300 e,neznam ni sam jer imas neke izdatke za sindikat talijanski pa providenca koju ti plate na kraju kada prilozis u Sorento da placas davanja u maticnoj zemlji i kada sve odbiju na kraju dobijes 3900 eura ali vrate tu providencu poslje 7 mjeseci ili ti nekako ja sam otisao od njih i cuo se nedavno sa jednim msc brodom sada imaju oko 4200 e 2/0 s time da treci gledaju frizidere i reefer manifest,pa je nima nesto podiglo platu

Hvala na odgovoru. Znači joÅ¡ uvijek su MSC plaće male... Očito ih viÅ¡e neće ni vraćati na one dobre od pred nekoliko godina...

jedino ako nisu poslije jula dizali plate rejtinzima , a do tada o.s. je imao oko 1.000 usd , a a.b. oko 1.450 usd ...

3eng i 3off imaju oko 3.500-3.600 eura ...

Back