Chevron

Kolege sa Chevrona, zanima me da li C/O drzi gvardiju tj. je li imate extra casnika palube. Pitanje se odnosi na Crude Oil Fleet. Hvala

Last edited:
Zavisi di, imas lighteringe di ne drze i imaju dodatnog sekonda po kuverti, aframax flota ima extra a na vlcc prvi je u gvardiji...

Ispada onda najgore na Vlcc
Jesu onda stagod vece place
A oni lng iz Angole i oni sta je po Australiji (labud)

Send from my Mobitelnik

Da C/O je u gvardiji osim na 2 lightering broda, 2 aframaxa po mediteranu, a ostalo ako dobijes Junior deck officer i onda ako mu zmaj dopusti da drzi gvardiju.

Dajte ljudi, trebam smjenu za 20 dana, a opet smo kratki sa Cifovima. Ne znam koji je kurac u pitanju ali vec ozbiljno razmisljam da prekinemo suradnju. Svaki puta pred kraj pocnu srati da nemaju nikoga na raspolaganju.
Inace je 3.5 mjeseci sa 26 dana leava na 30 odradenih

Da C/O je u gvardiji osim na 2 lightering broda, 2 aframaxa po mediteranu, a ostalo ako dobijes Junior deck officer i onda ako mu zmaj dopusti da drzi gvardiju.

Dajte ljudi, trebam smjenu za 20 dana, a opet smo kratki sa Cifovima. Ne znam koji je kurac u pitanju ali vec ozbiljno razmisljam da prekinemo suradnju. Svaki puta pred kraj pocnu srati da nemaju nikoga na raspolaganju.

Strpi se godinu dana :D

Jese more znat koja je lovica za
C/O

Send from my Mobitelnik

Nemoj se ti brinuti za kesu, vec je sve napisano, ali cu te utjesiti da ce biti za pivu i cevape, i jos mos ulit 50 kuna goriva :hihi

Inace ako te interesira najfreskije evo ti pa se javi i pitaj na ove dvi doli:

gordon.black@stena.com

amanda.price@stena.com

A sto te kosta sibnut im jedan mail, samo nemoj ovih dana jer su to gospoda na praznicima pa im se ne da raditi i traziti nama smjene. No vratit ce se tamo 3 ili 4 kada se otrijezne pa ce ti reci kako je lipo provoditi dane na brodu i putovati svjetom, 3 obroka dnevno i jos ti na kraju plate:hihi

Rakune kuco stara, ista ti je situacija i kod nas na KOTC, odje gule smrdi po 5mjeseci. A sto novo dovode sa njihovih domacih gypsy firmi za chief-ove bolje ne govorit...

Mene jutros ceka intervju sa office-om (takojde sa crnom nogom) za avancamenat, veselim se tom 70+ minutnom drkeljanju :kafa

pozdrav ljudi tj. pomorci :o

sarah.casserly@stena.com mi je rekla da cu imati telefonski interview kad dodjem doma [trenutno se valjam, tj. topim u sjevernom moru] oko 19 veljace ili par dana poslije kad dodjem u centar :confused:

dali tko zna otprilike sta me ceka? jeli formalnost ili drkeljanje tipa praksa i slicno?

inace sam 3/E i imam iskustva na LNG [na shella] otprije 2 godine, vjerojatno me zbog toga i zvala odmah nakon sta sam posla CV

unaprijed se zahvaljujem

Pozdrav

Pozdrav

Kao sta znas, Stena trazi LNG oficire za palubu i makinju tako da tvoj CV i iskustvo ti gotovo sigurno garantira posal. Telefonski poziv je informacijskog karaktera na kojem ces doznat sta ti je cinit i di i sta moras napravit prije intervjua.
Prijatelj mi je tamo FM, pa ako zatreba kakva dodatna informacija javi.

Kao sta znas, Stena trazi LNG oficire za palubu i makinju tako da tvoj CV i iskustvo ti gotovo sigurno garantira posal. Telefonski poziv je informacijskog karaktera na kojem ces doznat sta ti je cinit i di i sta moras napravit prije intervjua.
Prijatelj mi je tamo FM, pa ako zatreba kakva dodatna informacija javi.

hvala Dla72
znaci da ce ipak biti pravi interview, vjerojatno preko skyp-a ili kako vec, kao sta sam imao za shell [praksa jedno 45 minuta]
u sakom slucaju se javim ako nesto bude nejasno

Sarah radi za Chevron tako da ga vjerovatno zove za Sonangol brodove

da, napisala je za chevron.
nazalost nemam iskustva na pari sta mi je trazija mitsui a i v-ships pa nisam tamo moga upasti

ovi sonangol brodovi su vidim iz DSME-a odakle samo preuzimali za shella [qatargas] isto lng q-max [q-flex] brodove ali motorni pogon. strah me da me ni ovi ne uzmu zbog parnog [ne]iskustva

na netu ne mogu naci jesu li para ili motor?

da, napisala je za chevron.
nazalost nemam iskustva na pari sta mi je trazija mitsui a i v-ships pa nisam tamo moga upasti

ovi sonangol brodovi su vidim iz DSME-a odakle samo preuzimali za shella [qatargas] isto lng q-max [q-flex] brodove ali motorni pogon. strah me da me ni ovi ne uzmu zbog parnog [ne]iskustva

na netu ne mogu naci jesu li para ili motor?

LNG Carriers Active and Under Construction

koliko vidin ovdi sva 3 broda su steam...

Zanima me jeli itko ovdje zaista otisao na Chevron. Vidim sve te price na forumu ali na crew listi nevidim nikog novoga. Samo puno Latvijaca sto je otislo sa K linea. Nema veze imali tko iskustvo na pari ili ne jer ce to ionako biti trening za nove brodove sto dolaze sljedece godine sa DFDE. A kad mislim trening, najvise ih zanima dali mozete raditi prema Chevron way. Nista drugo nije vazno :hihi

Back